בוקר אור לפעמיים כי טוב .מקווה שכך יהיה....

יוליקה

Member
מנהל
מה כל כך טוב?? תשעה באב? מתח כבד של טילים??

התעוררתי מאוחר... אחרי שהתעוררתי כבר ברבע ל-6 אבל חזתי לישון....
פתחתי YNET וגיליתי שהבן שלי שהה בממ"ד בגלל אזעקות בשפלה...

אנחנו עוזבים את עזה עם זנב בין הרגליים.... כמה מינהרות נשארו עדיין...
דובר צה"ל מסרב להשיב על השאלה אם פוצצנו את כל המינהרות... הוא
עונה רק פוצצנו את אלה שגילינו....

עמיקם10

New member
בעזה מליון נקודה שמונה מאות אלף נפשות

שני מליון דעות. שני מליון רעבים. שני מליון שונאים. ובישראל 'בצלם' מפרסמים רשימת הילדים שנהרגו. שיפנו אליהם וישאלו למה הם יורים על ישראל. והאם ישראל צריכה לשתוק. כמו בשואה..אפרופו השואה -בן שלי היה חדש בצימר בפולין..הסתכלתי במפה..כעת הוא ידוע איפה היתה בירקנאו..ולו רק בגלל זה טוב שהוא היה שם.

תשעה באב, זו הבעיה שלנו? חשוב יותר

שיצאנו מעזה ואנחנו לא יודעים כמה מנהרות לא גילינו. ולחמאס יש עדיין טילים ורקטות ופגזים. וכדי שהתושבים יחזרו לעוטף עזה מציבים צבא בקיבוצים ומסביבם. רון בן ישי אמר שזה מזכיר לו תקופה לפני שנים כשהנח"ל הוצב ליד הגבול כדי לשמור על היישובים (אני הייתי בניר-עם).
מישהו מאמין שהפסקת האש תישמר? הלוואי.....

עמיקם10

New member
99 אחוז מדברי הפרשנות הם הבל.

זוכרים מה אמרו על המועמדות של הנשיא [בכל זאת]ריבלין ואיזה סיכויים נתנו לאחרים. ובגלל העוזרת של מאיר ..!! ומה לא.
אגב-לנתניהו יש אזרחות כפולה.הוא לא נולד בארה"ב-ואינו מהווה סיכון למועמדים לנשיאות.
למה הוא תמך ברומני בגלוי אני לא יודע-והוא לא הסביר. ואולי רומני או רפובליקני אחר יהיה הנשיא הבא.

הדסהש1

New member
אובמה מסיים את תפקידו ביבי אנני יודעת?

אולי יבחרו בו שוב?

עמיקם10

New member
זהבה גלאון מפרשנת אבל אם לא במקרה ההריגה של

שלשת החטופים שרק מקרה שהם נחטפו לפני חדשיים- החמאס ניצל את המעצר של אנשיו בגדה-לפתוח במה שמסתבר כמלחמה.והוא חיכה להזדמנות לרוקן את המאגר..ובהזדמנות זו -גרם להרג של המון ילדים פלשתינאים. אתם חושבים שאם הם היו יודעים שזה מה שיקרה-
הם היו נמנעים מזה..? אנחנו לא עם הראש שלהם אמרה המומחית לעינייני חמאס.
אז היום ראיתי אצל מישהי -שנראתה כמו גננת- ספר 'איך לדבר אל הילדים שיבינו..' אולי יש ספר שמסביר איך לדבר אל החמאס שיבינו.

לא מאמינה. אני אישית הייתי מפחדת מאוד

לחזור. משום שאף אחד לא יודע כמה מנהרות יש באמת ולאן הן מגיעות.

למעלה