בוקר אור ל)יום שמקווה שיהיה טוב יותר.

הדסהש1

New member
בוקר אור ל)יום שמקווה שיהיה טוב יותר.

ללא ארועים מיוחדים..ושהשקט יחזור לאזור..

בקר טוב! נוסעת לקו"ח לעשות

טיפול בדיקור, לפי המלצת הפרופ' שטיפל בי, בסוף החודש הבא אני גומרת, עדיין נשארו לי כמה טיפולים בפיזיוטרפיה, אבל בזמן האחרון אין שינויים ניקרים ! בבית אני מתפקדת טוב ,הבעיה בהליכה למרחקים ! צריך סבלנות !

י מ י ת 2

New member
לאה, שמרי על עצמך ועשי את הטיפולים והבריאי.

גם אני שמעתי את הראיון של רינה מצליח עם חנין זועבי. וההתרשמות שלי היתה אחרת ממה שנכתב פה אתמול.
חנין זועבי לא התפרצה לאולפן היא הוזמנה על ידי ערוץ 2. רינה מצליח היא מראיינת מתפקידה לתת למרואיין פתחון פה ולהציג את עמדתו בשביל זה הוא הוזמן. מה שקרה שם זה שרינה מצליח פתחה עליה פה צעקה עליה, ממש התנפלה עליה ולא נתנה לה לדבר. אני לא מתיחסת לדעות של חנין זועבי אלא לדרך הראיון. זה לא ראיון. אף אחד לא בא כדי לשמוע את הדעות של רינה מצליח מתפקידה לראיין ולא להביע דעות. לדעתי זה ציון מאד נמוך בתורת הראיון.
יום טוב.

הדסהש1

New member
לאה שיהיה לך בהצלחה..אני סיימתי 7 טיפולי

פיזיוטרפיה שלא עזרו...השלמתי עם זה שאני כבר
לא הלך למרחקים כמו פעם...ספרי אם זה עוזר
כמובן לא אחר פעם אחת...

יוליקה

Member
מנהל
ימית, את צופה סלקטיבית

זה ממש לא מה שאני ראיתי... רק לציין אני לא סובלת את רינה מצליח
לא את התנהלות התוכניות שלה, לא את דעותיה ולא דרך הראיונות שלה
אבל מה שקרה בתכנית הנ"ל היא נתנה לחנין זועבי לדבר אבל ברגע שהיא
רצתה לשאול חנין זועבי הפסיקה אותה ללה הרף עד שהיא נאלצה להרים את הקול
תקשיבי לשאלה עד הסוף...זה לא עזר וחנין הפסיקה אותה ללא הרף ולא נתנה
לה להציג שום תיזה הפוכה מהמנטרה שלה.

מעבר לזה חנין זועבי בכל פעם שמוציאים אותה מהכנסת ממשיכה לצעוק ומתנגדת
פיזית למשמר הכנסת מעניין שעושים לה ויתורים ולא פונים לועדת האתיקה שתרחיק
אותה מישיבות...

י מ י ת 2

New member
מדוע את מכנה אותי צופה סלקטיבית

אני משקפת מה שאני רואה ואת משקפת מה שאת רואה. כל אחד רואה מה שהוא רוצה לראות זה לא אומר שמה שאני רואה או מה שאת רואה זו האמת ואין בלתה. אני ראיתי בדיוק ההיפך את הצעקות של רינה מצליח. תגידי לי שהיא לא צעקה? תגידי לי שהיא לא הפסיקה את חנין זועבי שוב ושוב בדבריה? היא מראיינת לא מרואיינת. יש כל מיני מראיינים. יש כאלה שנותנים למרואיין לדבר, והם המיעוט, ויש שכל הזמן מפסיקים ורוצים רק לשמוע את השאלות שלהם ולא מעניינת אותם התשובה. אבל פה לדעתי הצעקות של רינה וההתלהמות שלה עלו על כל דמיון.
באשר להתנהלות בכנסת של חנין זועבי. צריך לנהוג לפי חוקי הכנסת. וחוץ מזה צריך להבין היא לא ציונית ולא נבחרה לכנסת כדי להביע דעות שלנו, היא נבחרה על ידי הציבור שלה שמאמין שהיא יכולה לייצג אותו כפי יכולתה. ברור שזה לא מוצא חן בעינינו אבל זו הדמוקרטיה. לא מספיק לנפנף במילה דמוקרטיה צריך גם לנהוג לפיה. מדוע ביבי כועס על ריבלין? כי הוא דמוקרט (אפילו שאני מתנגדת לו) וביבי לא אהב את זה.

יוליקה

Member
מנהל
סלקטיביות = חד צדדיות

רינה מצליח - כשמה כן לא היא...
הרימה את קולה רק כאשר חנין לא איפשרה לה להשלים שאלה...

ומה הקשר להתנהגות דמוקרטית בכנסת כאשר היא דוחפת ומתנגדת בכח
להוצאתה מהמליאה ע"י משמר הכנסת????

הבעיה עם חנין זובי

שבכלל היא בכנסת.
היא יכולה לייצג את מי שהיא רוצה, הבעיה שהיא מייצגת וטוענת בעיקר לזכות מחבלים, ואחת כזי היה צריך להעיף מהכנסת ויפה שעה אחת קודם, אלא שאצלנו תמיד בא בחשבון:"מה יאמרו הגויים?" וזה דופק לנו את כל המדינה.

בת אל751

New member
נכון מאד שתשב בעזה שתגיד מה שהיא רוצה אבל שלא

תאכל מהשמנת ותשב על מטמון,זכויות מזכויות ותירק עליהם
שיא החוצפה,,,,מגעילה לוקחת מה שיכולה מהמדינה ומטנפת אותה,

על מה היא התחייבה ?

"אני מתחייב לשמור אמונים למדינת ישראל ולמלא באמונה את שליחותי בכנסת".

זו השבועה של חבר כנסת כשהוא מתקבל לכנסת.
חנין זובי נשבעה והיא מפרה את השבועה שלה בשת"פ עם המחבלים.
זהו הפרת חוזה והיא חייבת לעוף.

בת אל751

New member
זובי לא נתנה לרינה לפתוח את הפה,,מראין גם

מביעה דיעות אחרת בשביל מה צריך מראין?? שיתנו לזובי לקרוא שאלות מטלפרינטר,
ושתענה לטללפרינטר זה היה ממש מביש כמו שהיא מבישה בעצמה,

בת אל751

New member
זה היה מביש זואבי צעקה לא איפשרה לרינה אפילו

לשאול בכל זאת הצליחה רינה לשאול אותה,,אז מה את אומרת אין ליהודים זכות להתקים??
ועל כך השיבה הגברת הנעלה,,יש להם זכות להתקים ,אבל במדינה שלי,,וזאת שמעתי במו אוזני
זא שארץ ישראל שיכת לערבים,,
אחת כזו צריכה לשבת בכנסת?? דמוקרדיה??

כל הזמן מוסיפים חוקים לדמוקרטיה ,אז שיוסיפו סעיף שלעוכרי ישראל אין מקום בכנסת שתגיד את דבריה כמה שהיא רוצה מעזה

בת אל751

New member
הדסה אני לא מאמינה שישחררו אפילו זבוב ולכן

נראה לי שמצב הנערים בכי רע,,לא יהיו יותר ששחרור אסירים אז איך הנערים יוחזרו אלינו??

עמיקם10

New member
משקפי ראיה..ראיתי אתמול כתבה

שמשקפי ראיה זולים כאלה לא ממקדים את העין למרכז העדשה וחייבים משקפיים אצל אפטומטריסט. לי יש שניים כאלה..וזוג למחשב.

י מ י ת 2

New member
ממקור מהימן הבינותי כי כל המבצעים

למיניהם למשקפים כאלה ואחרים הם משקפים ישנים ומי שיש לו ממש בעיות לא כדאי לרכוש אותם.
אני החלפתי עכשיו עדשות מולטיפוקל למשקפי שמש ועוד עדשה למשקפי קריאה 2700 ₪ אחרי הנחה...
ועוד עלי להחליף עדשות במשקפים רגילים. הוצאה לא קטנה אבל מה לעשות אי אפשר לזלזל בעיניים.

למעלה