בוקר אור...פעמיים כי טוב בו...

הדסהש1

New member
בוקר אור...פעמיים כי טוב בו...

הרכבת הממשלה לא תהייה קלה..על כל תיק נלחמים מספר אנשים...ההתנצלות של ביבי לערבים היתה
כל כך מוזרה...לא כולם מאמינים למוצא פיו..גם האמריקאים עדיין לא יודעים אם להאמין
לדבריו של ביבי.

הדסהש1

New member
השנה לא יוקדמו קצבאות הבטוח לאומי

בגלל ש28 יוצא בשבת ישולמו ב יום ראשון 29 לחודש...תמיד זה הוקדם
השנה לא?

יוליקה

Member
מנהל
למה שיאמינו לביבי - האם היה פעם שעמד מאחורי דברו??

כל מילה שלו כל החלטה שלו לא מחזיקה אפילו את הזמן שהדיו מתייבש...
וכחלון יודע זאת היטב...

deebeebee

New member
כמובן שכחלון יודע

כל נושא כחלון זו הונאה שנועדה לגרום לאנשים להאמין שזו מפלגה חדשה הנאבקת בליכוד. אז לא, זו מפלגת הליכוד.

יוליקה

Member
מנהל
שלי יחימוביץ משחקת בנדמה לי....

מישהו שמע את שלי יחימוביץ בערוץ 2 כעת??? היא הולכת לשבת באופוזיציה יחד עם יש עתיד...אבל כניראה שעדיין לא הפנימה זאת... היא חושבת שהבחירות עדיין לא הסתיימו וממשיכה לתקוף את יאיר לפיד.... היא וחבריה כועסים על יש עתיד... כי אם לא היו מצביעים ליש עתיד הם היו מקבלים יותר...כלומר "אנחנו מצביעי יש עתיד אשמים" שבוז'י לא מקים ממשלה.... אבל יתרה מזאת... בענין מינוי דרעי לשר הפנים... היא לא מאמינה בעצומה ומאשימה את יאיר לפיד "עכשיו הוא נזכר לשמור על החוק"??? צריך להזכיר לה שיש עתיד הוכתרה כמפלגה הכי נקיה ישרה ושומרת החוק... אבל שלי יחימוביץ עדיין מלקקת את פצעיה...לכן שורטטת כחתולה את כל אחד סביבה... הלו!!! את הולכת לשבת עם יש עתיד באופוזיציה!!!

deebeebee

New member
אני לא הייתי ממליצה לשלי

שותפות עם לפיד. שנתיים הוא ישב בקואליציה ימנית קיצונית. שנתיים הוא היה שר אוצר כשסלומיאנסקי ואריאל סחטו מהקופה הציבורית לא פחות משהחרדים עשו, אז כעת הוא מדבר? הצביעות אצלו חוגגת בגדול, לא פלא שרבים התפכחו מהאשליה שהוא הציג לפניהם.

מינהר

New member
יוליקה, אל תתיחסי לדיבורים של יחימוביץ.

במקום לעשות בדק בית בתוך המפלגה, איפה טעו בגיוס מצביעים, היא מחפשת אשמים.
גם אם כל יש עתיד היו מצביעים להרצוג- עדיין מרכז שמאל לא יכולים להקים ממשלה. העם מושך ימינה. אין מה לעשות בשלב זה. ביבי קיבל 67 ממליצים מן המפלגות היהודיות. זאת המציאות. אני לא מחשיבה את המפלגה הערבית שונאת ישראל. בעיני הם זרוע של החמאס והרשות הפלסטינית, הבכיינים "הנעלבים" האלה.

בת אל57751

New member
ברור ,שההתנצלות כלפי חוץ,,ולמה שיתנצל??לא עשה שום רע

אבל בשביל ההרגעת הרוחות טוב שהתנצל

בדיוק כמו ההתנצלות בטורקיה,,,,שנעשתה ולא היתה צריכה להעשות אלא כלפי העולם,

לדעת

arye9

New member
ההתנצלות של ביבי לערבים היתה טימטום

ילד מהגן מבקש מאמא סליחה כדי שתקנה לו סוכריה על מקל.
ביבי התנצל בכלל בפני אובמה (בעקיפין) אז מה זה משנה אם התנצל בפני
ערבים חרותניקים או בפני ראש המפלגה המאוחדת.

למעלה