בוקר טוב ליום שקט...מקווה שיימשך

הדסהש1

New member
בוקר טוב ליום שקט...מקווה שיימשך

לזמן ארוך.למרות שהתושבים לא חוזרים לבתיהם.יש כאלה שאין לאן לחזור.כי יש צורך בשיפוץ כללי של הבתים..והחרדה לשלום הילדים ישנה.
חבל ששני ההרוגים נהרגו בדקות האחרונות.לא היתה שום התרעה...
והקבינט זועמים שלא ידעו אותם על מה שנקבע..טוענים שהיה מחטף?

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב ליום חדש בתקווה לשקט

מקווה שהגזרה הצפונית לא תתחמם....
אנחנו לוקחים את הנכד הקטן צפונה... יהיה לו לילה ראשון בלי אמא...

עמיקם10

New member
וגם נגד תאונות דרכים לא יודעים מה לעשות...ונוסעים

לחיים בארץ הזו שהיו בה מליון ערבים כאשר הוקמה 'מדינת היהודים' החזוייה יש מחיר. חבל שהוא נמדד בחלקות קברים. 40 קילומטר הוא מרחק שכבר פגשנו אותו ב-1982. 32 שנה עברו מאז. רצועת הבטחון בלבנון החזיקה 18 שנה עם 1000 הרוגים.

יוליקה

Member
מנהל
מאיר שפירא - תפתח ערוץ 10

הולכת להיות כתבה על כרתים - חבילות דרך השטיח המעופף....
חבילות ב-2100$ וקיבלו חורבה...

הדסהש1

New member
ראיתי את הכתבה וחשבתי על מאיר

שמספר על כרתים, חבל שבתי המלון לא עומדים בסטנדרטים
שהם אמורים לבפק, כבר היה מקרה של "מחלה"שחטפו ישראלים
במלון ברודוס, זה לא מייצג אבל עןד מעט חודש של חגים ואלפי
ישראלים יהיו באיים, עוד לא סוף הסיפור כי יד תביעה ,

מינהר

New member
מאיר, עכשיו חזבאללה קיבל את גמולו- ונלחם בתאום

שלו הסוני- דאעש. כמובן שההרוגים שלנו ממנו - לא יקומו לתחיה.

מינהר

New member
מסע שיווק של נשים מתכנתות - בתחתונים--

היום בגלובס. תעיפו מבט.

עמיקם10

New member
לסיכום רבע עזה נהרסה.בפעם הבאה חצי.

הבעיה היא שכל אחד שרוצה יורה על ישראל. ואת זה לא מצליחים לפתור מאז שסדאם חוסיין ירה על רמת גן. וגם קודם.
לעזתים אין כור ואפילו לא גרעינים. מה הם רוצים אנחנו יודעים. ול-8 מליון ישראלים ו-250 מליון אמריקאים אין פתרון.
ולמרות זה כולם מדברים כאילו שלהם יש. רק כשהיפנים התעקשו ולא נכנעו הטילו עליהם גרעינים.

פייסבוק, הרע במיעוטו

מכיוון שגם בלמטייל וגם בתפוז חו"ל הפסקתי לכתוב, אני צריך מקום שבו יוכלו לאתר אותי ולגשת אליי בנושא כרתים.

בלית ברירה, החלטתי בכל זאת להירשם לפייסבוק, למרות שלמעשה אין לי מה לעשות בו, אבל הוא הערוץ שנשאר לי בנושא.
טרחתי בנושא שעתיים שלמות !!!
כשאני מנסה להיכנס, מקליד דוא"ל, והוא דורש גם את הסיסמא (לראות את התכתובת שלי, למה?) אני כמובן מסרב.
פתחתי דואל חדש בג'ימייל, נותן את הסיסמא, ואחרי עמל נכנסתי, אבל הוא לא מאשר.
הוא רוצה את הסיסמא גם של הדוא"ל הראשי שלי ב-וואלה, והוא מתעקש.
בסוף אחרי נסיונות רבים, הבנתי שהוא מאתר דוא"ל קודם ודורש גם את הסיסמא שלו
לכן פתחתי עוד דוא"ל בג'ימייל ואז הצלחתי להיכנס. (הדוא"ל בג'ימייל אני לא מתכוון להשתמש, זה רק עבור הפייסבוק)
מסתבר שהוא לא כזה חכם (יום הולדתי רשמתי 15.5.1948)
כבר לא כתבתי הרבה פרטים כי הפעם הראשונה עייפה אותי, כשהוא מודיע לי ששלח סיסמת אישור לג'ימייל, ולא נכנס שום דבר.
וכל הזמן הוא טוען שהסיסמא לא נכונה והשם לא נכון.....
בסוף הוא שלח את הקוד לטלפון, ואז נכנסתי.

בינתיים הוא העלה את פורום כרתים לכרטיס למרות שלא ביקשתי (אבל מי שואל אותי) וכמובן שהסתרתי את הדו"אל של ג'ימייל כדי שאנשים לא יטעו וייכנסו לשם ויישארו ללא תשובה.
הענין הוא שכאשר אתה פותח באופן רגיל אתר או דוא"ל, אחרי הקלדת הפרטים הוא מודיע לך מהי כתובת הדו"אל או האתר שלך. פה שום דבר. ואם אני לא מחובר, אני מחפש פייסבוק וצריך להיכנס שוב ומתחיל כל הסיפור מחדש.
כעת לא, אבל יש להניח שזה מה שיקרה אם אני במחשב אחר או אחרי הפעלת המחשב בבוקר.

יוליקה

Member
מנהל
הדברים שאתה כותב נבצרים מבינתי

מעולם לא התבקשתי לתת סיסמא של הדוא"ל שלי.
שאלתי גם את ילדי וגם הם לא התבקשו.
התבקשתי לשנות סיסמא לכניסה לפייסבוק אבל לא ביקשו ממני סיסמא למייל שלי...
בקיצור יש לך פייסבוק כעת? אפשר לבקש חברות?
אם תרצה עזרה אשמח לסייע לך בנושא פרטיות ובנושא סינון הצפה של ה-WALL שלך...

כבר אמרת זאת פעם, אז הנה

נתתי את כתובת הדוא"ל שלי בוואלה, והם דורשים סיסמא, אחרת לא ניתן להמשיך בהרשמה.

ואחרי שפתחתי דו"אל בג'ימייל, הם פנו לאתר הדו"אל בוואלה

באופן לא ישר, שאאשר את ההרשמה.
כמובן שסרבתי ומחקתי. ולא אישרתי את ההרשמה של וואלה.
זו פשוט חוצפה.
כן, כעת יש לי כרטיס בפייסבוק.

עמיקם10

New member
הפחד מהמחשבים הוא בהשפעת האח הגדול שהמציא ג'ורג' אורוול

לאזרח הפשוט אין סיבה להיות מודאג.המשטרות בעולם לא מספיק מתוחכמות בשביל זה. רק ב-1975 המחשב הגדול התחיל לזלוג למחשב האישי-ולבתים הפרטיים.עבדתי בחברה שהתחילו עם המערכות האלה. וזוהי מכונה ששינתה את העולם. אפשר לעבוד מהבית ולבדוק נתונים בשניה מה שלקח דפדוף והתעסקות בניירת ומליוני פקידים. עשרים שנה אני משלם ואף פעם לא נכנסו לי ולא עשו לי. המטוסים של היום גם מטוסי הקרב וגם הטיס האזרחי עובד וסומך על מחשבים. הרופא שלנו בכלל לא מסתכל על ניירות. נשאר רק הטופס 17 ווגם זה ייעלם.
לדעתי גם הכסף ייעלם והכל יהיה אלקטרוני. הנכדים שלנו יסבירו לבנים שלהם שפעם היה טלפון קוי, טלפון חוגה וטלפון בבית.
בבתי הספר לא יהיו מחברות וספרים זה ענין של הרגל אבל כמו שרואים בסטימצקי לא ידפיסו ספרים אלא מתוך הרגל. כמו שאת המחשבות שלנו מפרסמים ברשת האינטרנט. אנחנו בעברית לא מבינים שהעולם הקורא אנגלית מתנהג אחרת.

לא ברור לי למה התגובה אלי לגבי פחד ממחשבים.....

כמי שללא שום השכלה במחשבים אלא מלימוד עצמי, יזמתי (1988) והקמתי וניהלתי את מערך המחשבים במבצעים תל אביב מ-1990.
בזכותי היום כל המשטרה ממוחשבת.

עמיקם10

New member
מדובר על חשש מכרטיס אשראי-בכלל.

אני רואה בסופר הרבה לקוחות שמשלמים בהמחאות שלא פחות מסוכנות. כי כל פקיד בבנק יכול לעשות מה שבא לו. גם בחשבון. כי הרבה לא עוקבים. האם אפשר לחיות בלי ח-ן בבנק.?

למעלה