חג שמח

פריאל12

New member
פרח


מופלטה מזכירה בצורתה את הבלינצ'ס אלא שהיא דקה ממנו.
מקובל למלא אותה בדבש +חמאה, או ריבה, שוקולד, סירופ מייפל וכל משהו מתוק ומושחת אחר :)
 
פריאל

זה לא הדבר המגולגל שמטוגן בשמן ואם אני לא טועה יש עליו דבש,נכון?את הדבר המגולגל הזה אני מאד אוהב.
 

פריאל12

New member
זה בצק שמחולק לעיגולים, משרים את העיגולים

בשמן, פותחים כל כדור לעיגול מתוח.
דוקא שלב הטיגון לא נוראי כלל מבחינת כמות השמן:
משמנים מעט את המחבת ומניחים את כדור הבצק המתוח עליה....
ממתינים כלום זמן (עד שזה מתחמם), מוסיפים על זה את הכדור השני ואז הופכים את שניהם.
כך ממשיכים והרעיון שכל כדור מתחמם באמצעות אלו שמעליו.
עם חמאה זה נהדר...כשהיא נוזלת על הסנטר

אני לא קטנונית ומוכנה תמיד גם למריחה נדיבה של 'נוטלה'
 
למעלה