
שלום חברים,
חוזרת אליכם לעדכן (בשמחה) שלאחר שבועיים של למידה ושמירת הוראות קפדנית, אני מיוצבת כבר שלושה ימים על ערכים של:
92 בצום ו 110 שעתיים אחרי האוכל . התחלתי את המסע עם 312 בצום ובדיקת A1C 12.1%
אני מאוזנת עם גלוקומין 850 מ"ג פעמיים ביום ואינסולין לנטוס 16 יחידות.
ברשותכם מס' שאלות ואשמח לכל תשובה מחכימה מניסיונכם האישי:
אם רמת הסוכר נשארת מאוזנת בגוף לאורך שבועות האם ניתן יהיה לשקול להפסיק מתן אינסולין או שלא כדאי?
האם הזרקת אינסולין לאורך זמן רב גורמת לפגיעה כלשהי או בעיות שכבר ידוע עליהן?
האם אפשר לסמוך על האיזון העכשווי ולמדוד סוכר רק בבוקר אחרי צום ואחרי ארוחה אחת? (ממש כואב לי באצבעות מהדקירות המרובות...) או שאולי יש מקום אחר רגיש פחות שניתן לדקור?
ודבר אחרון שגם מטריד אותי... - האם אפשר לאכול חריף? סחוג למשל? או להוסיף קצת חומץ לירקות שאני אוכלת כל יום (קולורבי,פלפלים,כרוב) מלפפונים חמוצים?
חייבת לומר שלמדתי ה-מון מהפורום המדהים הזה ומהאנשים החכמים והעוזרים שיש כאן! ולא פחות חשוב- שאבתי המון כוח בהתחלה ,כשעוד הייתי מבוהלת ומדוכאת ולא ידעתי כלום על הבשורה הנוראה שקיבלתי בגיל 47 , ובעזרתכם פתאום הבנתי איזו מתנה נפלאה קיבלתי וכמה עלי להיות אסירת תודה שקיבלתי את הסוכרת כי ברור לי שמעתה ואילך אתיחס לגופי בכבוד ואזכה לאיכות חיים הרבה הרבה יותר טובה ובריאה מזו שהייתי מקיימת ללא הסוכרת!
תודה!


