שלום.
היום בשעה 10:05 חלמתי חלום צלול. הצלילות הייתה גבוהה ביותר, והוא נמשך מספר דקות בודדות.
לפניו זה התחיל כך:
חלמתי שאני מחפש לקנות תחפושת לפורים בלב העיר. כשנכנסתי לאחת החנויות הסברתי לבחור מה צריך לעשות כדי לדאוג שלא יגזרו את הטיקט מהחולצה, בגלל שזה גורם להם לבעיות. הוא שאל אותי של איזה חברה החולצה ועניתי לו קסטרו על בסיס הסמל שהיה על כתף ימין.
הוא היה צריך להגיע לביתו על בסיס קו 836, ואני לקחתי את הרכב (לאחרונה הוצאתי רישיון, דרך אגב)
נהגתי ממש גרוע וגרמתי לתאונה בצומת (השפעה של המשחק Watch-Dogs, אני מניח), אז החזרתי את החלום בזמן ונסעתי עד שחניתי את האוטו במגרש חניה חולי. המוכר גם הגיע לשם.
הוא ביקש לראות אותי מטיס את המסוק שלי על השלט. לקחתי את השלט ושמעתי רעש הליקופטר חזק משמאלי, היה חשוך יחסית.
בזמן שאני מנסה להטיס אותו, אני קולט שהוא לא טס טוב כלכך, ואז נדלקה לי הנורה בראש. כאן הבנתי שמדובר בחלום (הוא טס ממש עקום, וזכרתי שמכשירים אלקטרונים לא עובדים היטב בחלום), ומכאן החלום הצלול מתחיל.
הדבר הראשון שעשיתי היה לשפשף את ידי על מנת ליצור חיכוך ולהגביר את הצלילות. זה עבד. הרגשתי את החום בין הידיים ואפילו את המפרקים שלי זזים.
לאחר מכן דיברתי בקול רם וחזק, ואמרתי כי זהו חלום מספר פעמים, על מנת לשמור על הצלילות.
פה התחיל הקטע המוזר. לא ידעתי מה לעשות. החלום נמצא תחת שליטתי, אבל אני לא יודע מה אני רוצה לנסות. עשיתי כבר הרבה דברים בחלומות, עפתי, הרמתי דברים בעזרת כוח המחשבה, יצרתי דברים, ואני עדיין תוהה מה אעשה.
החלטתי לבדוק האם בדיקת המציאות של ספירת האצבעות עובדת, אז ספרתי אצבעות ביד ימין, והיו לי 5 אצבעות. מוזר. בדקתי את יד שמאל ואז היו לי אצבעות בין כל זוג (סה"כ 9!)
כשהרמתי את ראשי מן היד הגעתי להפתעתי לשביל שליד ביתי. ומול הדלת של הבית שלי עמדה דמות, ומול הדלת של השכן עוד 2 דמויות. רציתי לשמוע מה הם אומרים בחלום צלול, אז אמרתי להם: "אתם יודעים שזה חלום? אתם לא אמיתיים!", הדמות מול הדלת של הבית שלי אמרה: "מה, באמת?!" והדמויות ליד הדלת של השכן אמרו "זה לא חלום, זה לא יכול להיות, אנחנו אמיתיים!".
עצרתי בשביל ועלה במוחי רעיון. עוד לא הצלחתי להגיע לחלל בחלום, אז בוא ננסה. נתתי קפיצה אבל שום דבר לא קרה. אז התרכזתי וקפצתי יותר חזק, הגעתי לחלל, אבל הכל היה שחור, והדבר היחיד שהרגשתי הוא שאני כרגע נמצא במצב של חוסר כבידה. זה היה כיף.
בזמן שאני במצב הזה קלטתי שאני מתחיל להרגיש את הפה שלי במצב של שיתוק שינה. ולא יכולתי לחזור לחלום. השחור של החלל הפך לשחור של עיניי העצומות.
ניסיתי לחזור לחלום ולדמיין מקומות, אבל החלום כבר היה גמור, ולא יכולתי לחזור אליו. שברתי את שיתוק השינה והתעוררתי.
לשאלות:
1. יש לכם המלצות לדברים שניתן לעשות במהלך חלימה צלולה? נראה לי שנגמרו לי הרעיונות.
2. איך קרה שהתנתקי מהחלום כשהגעתי לחלל? זה היה יותר מידי? עומס יתר? האם בכלל יכולתי לחזור?
התגעגתי להרגשה הזאת.