שאלה כללית

Miss Julia

New member
שאלה כללית

קוראים לי אלונה, אני בת 39, רווקה וברצוני לשאול את השאלה הבאה:
האם לאדם יכולים להיות כמה בני זוג פוטנציאליים במהלך החיים?
אני שואלת מכיוון שאני בת 39 ועדיין לא פגשתי את ה"אחד", ואני שואלת את עצמי, האם במהלך השנים היה מישהו אחד, או יותר מאחד, שיכול להיות שפשוט לא הכרתי, כי לא כיוונתי נכון, או שלא חיפשתי במקום הנכון, או שמה יש סיבה לכך שדברים ככה מתעכבים.
השאלה היא יותר כללית, מאשר אישית, ולכן לא מסרתי פרטים יותר אישיים.
תודה.

מזל רחל

New member
זוגיות בחיים

במיסטיקה קיימים אין ספור תאוריות בכל נושא
בנושא זה על פי תפיסתי-אמונתי
בכל אדם קיים ניצוץ אלוהי אשר בטרם הגיעו לעולם נקבעים נקודות-תקופות חיים ובהם גם חוויות ומפגשים ובניהם גם כל נושא הזוגיות.
ישנם שזה בא להם בתקופות גיל מאוחרות מהממוצע אם בגלל בחירת הנשמה מלכתחילה ואם בגלל דברים שעברה-חוותה בגלגול הנוכחי.
בכל מקרה אם האדם הינו אישיות חברתית הוא ימצא את עצמו במוקדם או במאוחר בזוגיות.
יכול להיות שבעבר לא היית מספיק בשלה לכך, יכול להיות שהיית בררנית מידיי, ואו מפוחדת לאור מקרים שעברת בעצמך או שראית מערכות זוגיות כושלות וקשות...... יכול להיות המון דברים.
לכל אדם יש לא מעט אפשרויות בחיים לשנות את המצב בו הוא נמצא כך שגם אם היתה לך אפשרותלזוגיות ולא מימשת זה לא אומר שלא תהיה לך שוב הזדמנות - ככל שתפעלי לכיוון כך זה יגיע מהר יותר.
בכל מקרה מדבריך ניתן להבין כי את היום פתוחה לקבל ואני מאמינה כי לא ירחק היום ותספרי לנו כי את נמצאת במערכת זוגית....
בהצלחה

IBP1

New member
לכן הדבר נקרא פוטנציאל ...

עם כל אדם אנו מסוגלים לכונן מערכת יחסים טובה . השאלה היא מה אנו כבני אדם מביאים למערכת .ככל שנביא פתיחות ליצירת הקשר וביסוסו כך הפוטנציאל גדול יותר .

למעלה