שבוע טוב וחמים..אתמול הפורום היה במנוחה.......
יוליקה Member מנהל 22/2/15 #2 הנכד הקטן היה אצלי כבר מיום רביעי - פול טיים!! ואחה"צ נסענו לחגוג את יום ההולדת של הנכדה עם כל המשפחה... שיהיה שבוע טוב לכולם!!
הנכד הקטן היה אצלי כבר מיום רביעי - פול טיים!! ואחה"צ נסענו לחגוג את יום ההולדת של הנכדה עם כל המשפחה... שיהיה שבוע טוב לכולם!!
ה הדסהש1 New member 22/2/15 #4 יוליקה אני מבינה לליבך, זה לפעמים קשה לי יש לפעמים חשק לומר דיייייייי, אין לי כוח, אך ממשיכה לשמור עליהם,
יוליקה אני מבינה לליבך, זה לפעמים קשה לי יש לפעמים חשק לומר דיייייייי, אין לי כוח, אך ממשיכה לשמור עליהם,
יוליקה Member מנהל 22/2/15 #5 אנחנו לא אומרים די בגלל המרחק מנכדים ואז אנחנו מנצלים שהוא אצלנו...אבל סך הכל בן שנה וחצי דורש תושמי כל היום... אתמול הוא היה מסמר המסיבה אצל יום ההולדת של נכדי בת ה-3.
אנחנו לא אומרים די בגלל המרחק מנכדים ואז אנחנו מנצלים שהוא אצלנו...אבל סך הכל בן שנה וחצי דורש תושמי כל היום... אתמול הוא היה מסמר המסיבה אצל יום ההולדת של נכדי בת ה-3.
י י מ י ת 2 New member 23/2/15 #6 ילד מתוק. אסור להגיד לא לנכדים. יגיע יום כשהם גדלים ויש להם עיסוקים משלהם עוד תתגעגעי לביקור שלהם. לילה טוב
ילד מתוק. אסור להגיד לא לנכדים. יגיע יום כשהם גדלים ויש להם עיסוקים משלהם עוד תתגעגעי לביקור שלהם. לילה טוב