שבוע טוב

שבוע טוב

ביום חמישי האחרון ולמרות העומס והלחץ המתגברים,החלטתי לקחת פסק זמן קצר ממירוץ הפסטיבל, החיים ושאר העיסוקים ובשעה: 16.50 עזבתי לשעה את המשרד ובמהירות שמתי פעמיי לעבר מוזיאון ת"א שנמצא במרחק 5-7 דק' הליכה משם, כדי לצפות בהצגת הבכורה של "כשהכל היה ירוק"
ההפקה החדשה של תיאטרון המפתח.
מיוזע,למרות הרוח שהחלה לנשב ולסמן את שינוי מזג האוויר המתקרב, התייצבתי 2 דק' לפני 17.00, שעת ההצגה המיועדת ו...
סקרנים לשמוע איך היה

סקירה מלאה באחד מימיי תחילת השבוע - מוזמנים לעקוב ולקרוא

הבטחתי לכם שבסוף השבוע ישלחו קישורי הבונוס למי שלא קיבל ואו הצטרף לאחר שהסבב הראשון נשלח לחברי הפורום,
לצערי הרב זה לא קרה

יש לי קשיים להיכנס לאדמיין הניהול ולקבל נתונים למי אני אמור לשלוח בסבב זה.
יש מצב שזה בגלל המחשב שלי, אני אבדוק זאת מחר עם טכנאי המחשבים הפרטי ואם הבעיה לא אצלי אז אתייעץ עם הצוות הטכני של

מקווה שעד מחר בערב או לכל המאוחר עד יום שני, הבעיה תיפתר והקישורים ישלחו אליכם

ועוד במהלך השבוע הקרוב...
*קיווינו שעוד בשבוע שעבר נוכל לתת לכם תאריך סופי למפגש הפורום אלא שהחיים לא צפויים ודבי נפלה למשכב, אני עם הלחצים והעומסים שלי ולא יכולנו לסגור את הקצוות
עד סוף שבוע זה, אנחנו נפרסם את התאריך שיקבע

**נושא שאני רוצה להעלות לדיון כצופה וכשחקן ואני מקווה שתיקחו בו חלק

וב"ה גם דבי תחזור אלינו עם הקישורים, ההפתעות והשפנים שיש לה בכובע

ומעל לכל, אתם

מחכים לשאלות,תגובות,בקשות,תהיות,קישורים,תמונות,חוויות,שיתופים,סיפורים,עצות והתייעצויות שלכם.
לא יודע אם שמתם לב אבל אתם חלק מ ה - פורום הכי חם,הכי פעיל, והכי תוסס וחי לבובנאים,שחקנים,יוצרים מכל התחומים ולאוהבי וחובבי תיאטרון הבובות והז'אנרים הקרובים אליו

לכל אחד מכם יש חלק בכך

ועכשיו אפרוש לי למיטה ואשן את מעט השעות שעוד נותרו לי...עבד של הזמן

אבל לא לפני שאברך בשמי ובשמכם את כל תושבי הדרום בלילה ושבוע שקטים ורגועים ללא רעשי
מעבר לרעשי הרעמים שבחוץ
ולכולנו שבוע טוב ופורה שאולי יהיה קר בחוץ אבל חם בלב

למעלה