אכן צופית מדהימה את אכן צודקת- צופית אכן מדהימה. איך ניתן ליצור קשר איתה או/ו עם ההפקה?
T TaliaM3 New member 4/10/12 #2 אכן צופית מדהימה את אכן צודקת- צופית אכן מדהימה. איך ניתן ליצור קשר איתה או/ו עם ההפקה?
T TaliaM3 New member 4/10/12 #1 חיפש קרובים מישהו יכול לעזור ליצור קשר עם במאי התוכנית? יש לי סיפור מאוד מעניין והייתי רוצה לבדוק אפשרות לעזור לי למצוא את אבא שלי. ניסיתי להכנס ללינק של חיפוש קרובים ואני לא מצליחה.... יש אולי טלפון?
חיפש קרובים מישהו יכול לעזור ליצור קשר עם במאי התוכנית? יש לי סיפור מאוד מעניין והייתי רוצה לבדוק אפשרות לעזור לי למצוא את אבא שלי. ניסיתי להכנס ללינק של חיפוש קרובים ואני לא מצליחה.... יש אולי טלפון?
נ נציג רשת דיגיטל New member 6/10/12 #4 הרשמה לאבודים יתן להירשם לתוכנית דרך האתר בלינק הבא: http://reshet.tv/Shows/Avudim/odot_avudim/
M maccabi29 New member 24/10/12 #6 השארתי לכם פרטים באתר חבל שאתם לא חוזרים אליי.יש לי סיפור שיכול להתאים לכם מאוד.
M maccabi29 New member 24/10/12 #7 השארתי פרטים בלינק חבל שאתם לא חוזרים אליי.יש לי סיפור שיכול להתאים לכם מאוד.
B BL24 New member 14/10/12 #5 עפ"י לוח השידורים של יום ד' הקרוב אין שידור האם העונה ה-2 של אבודים נגמרה??