שרשור שאלות 5.5-8.5

tempush

New member
המלצה למייק אפ

היוש,

מחפשת המלצה למייק אפ קליל, בעל כיסוי נמוך/בינוני, לעור מעורב. משהו שאפשר למצוא בארץ במחיר שפוי ושיתן מראה טבעי.

תודה חמודות :)

Shaharh5

New member
את יכולה לנסות

Bb קרים של גרנייה או של פופה,או את המייקאפים של בורז׳ואה.לקנות רק במבצעים,תמיד יש מבצעים של 40 אחוז וכו

rotemoosh

New member
מסיר איפור של גרנייה?

היי בנות,
למישהי יצא להתנסות במסיר האיפור של גרנייה? (תמונה מצורפת)
האם ניתן להשיג אותו בסופר פארם ודומיו?
האם הוא מתאים לעור מעורב? (שוקלת להשתמש בו במקום בביודרמה..)

אני השתמשתי

והוא מסיר את האיפור בצורה מעולה, גם איפור עמיד ביותר. מה שלא אהבתי זה שהוא משאיר פנים דביקות אחריו
מה שהצריך שטיפה במים. אם זה לא מפריע לך רוצי לקנות. ניתן לרכוש בסופרפארם, בניופארם ובמשביר

lilo4

New member
אני השתמשתי במסיר הדו פאזי

אהבתי אותו מאוד- קניתי במבצע אז עלה בערך 20 ש"ח. הוא מסיר איפור עמיד בצורה טובה מאוד.
אני אישית פחות אוהבת את האריזה שלו, לא הצלחתי להסתדר עם הפקק כמו שצריך ועכשיו חזרתי למסיר הדו פאזי של לייף, שהוא טוב בערך באותה מידה.

קחי בחשבון שמסיר דו פאזי מיועד בעיקר להסרת איפור מהעיניים, ופחות להסרת איפור מהפנים. וכמובן שכמו כל מסיר דו פאזי הוא משאיר אחריו קצת שמנוניות. אני אישית התרגלתי להרגשה הזו וזה לא מפריע לי בכלל, אבל מקסימום אפשר לנקות את העיניים עם מים וזהו :)

youngG

New member
מתשמשת בו כרגע

אחרי ששנים השתמשתי אך ורק בדו פאזי של לוריאל.
אני מאוד אוהבת אותו, שילמתי עליו 24 ש"ח בסופר פארם. ממליצה בחום

מיקאפ ללא SPF

היוש.
הלואי שתדעו לעזור לי. יש לי עור מעורב ואני משתמשת במיקאפ קולורסטיי. הכל טוב ויפה עד שמצלמים אותי בפלאש ואני נהיית לבנה כמו הקיר.
יש לכן המלצה למייקאפ שלא יחזיר אור בפלאש (לפי מה שהבנתי הוא צריך להיות ללא SPF) ושיתאים לעור מעורב?
ושיש לו כיסוי כמו של קולורסטיי כמובן.

משימה בלתי אפשרית?

למעלה