כ ס ף

רותי 11

New member
כ ס ף

איזה תחושת ביטחון יש לנו כשיש לנו
כסף בכיס ואני לא מדברת על שקלים
אלא קצת יותר - אבל מספיק כדי לצאת
החוצה ולהרשות לעצמי לפנק קצת את
עצמי - זה נותן תחושה של בטחון שיש
לנו כסף בכיס.
מה יש לדעתכם באנרגיה הזאת של
הכסף שגורמת לנו לתחושת בטחון
כזאת?

אנחנו חיים בעולם חומרני. אנחנו חיים דרך לקיחה

ועוד לקיחה - מהעולם הפיזי - למען משהו שאנחנו קוראים לו נשמה - או נפש - אבל הוא בעצם אגו או הגוף הפיזי לשנו בלבד. אנחנו אנוכיים - וכסף משמש למטרה הזו. האם כסף באמת תרם לאדם יותר מריפוי פיזי של הגוף? לא. האם כסף קנה אי פעם יותר מהגדלת ממון? לא. האם אנחנו אוהבים את הורינו בצוואה - כדי להגיד להם תודה על שגידלו אותנו מילדות? לא. אנחנו מחפשים את מותם בשביל אישור מעורכי דין כדי לקבל את כספם - שעמלו וחסכו - בסשביל ילדיהם. והם בוגדים בהוריהם - משכנעים אותם שהם מחבקים ואוהבים אותם. ולוקחים את כספם. ונשמתם? היכן היא? איננה. אנחנו חיים בעולם שקרי. בעולם שכסף הוא העיקר ואין מהות אחרת - אפילו בחיפוש רוחני אנחנו נתקלים בכרטיסי אשראי מעופפים להם מייד בסיוםאו התחלת השיחה. כסף הוא תמיד שם. כסף הוא תמיד נדרש. היכן כשאדם עושה נזק לאחר - הוא לא נדרש לשלם? אבסל לשלם בכסף. האם זה באמת מתקן? את הנפש? את הנשמה? לא. זה עוזר לאגו להגיע "הראתי לו מה זה" ואז קארמה מגיעה. פגעתם בנשמה ותהליך רוחני של אדם אחר. הרגתם אותו. ולקחתם את כספו כבונוס.

לכן נאמר בתנ"ך "הרצחת וגם ירשת".. כסף הוא לא העיקר - הוא גם לא אמצעי - הוא דרך להשיג מה שאנחנו צריכים כדי להחיות את הגוף ולשכן את הגוף במקום שטוב לגוף. הנפש? הרפואה מגדירה אותה כפגם. אז מה נעשה? נתאשפז ונאכל כדורים נוגדי סימפטומים נפשיים כל החיים? אם נקשיב לרוצחי התאווה - כן. ניקח סימום כל החיים. לא ננסזה אחרת - לא נחיה אחרת - לא נשמה אחרת - ז כן. כסף יבנה פה הכל - ותאוות בצע, שנאת חינם, רוע, אכזריות ודרישת כסף בעבור כל אלה תחת מסווה של "עזרה" דרכם - זה להרוג ולהגיד "לחצתי לאדם יד". כסף הוא כלום כשחושבים על זה. כסף הוא עוד הוכחה שאנחנו נדרשים להרוויח משהו כאן - ולא לנצל אותו - בטח לא כדי לפגוע.

snoopytush

New member
זה האמצעי וזה פותח אפשרויות חוץ

מזה לא נעים להיות במינוס ועם יד קמוצה

יד קמוצה = נדבה? כמו שהדת מגדירה אותה?

כמו קרנות צדקה כדי לשלש את האגורות המיותרות שלך "למען חולי סרטן": או "לעשות לייק בפייסבוק והם הבטיחו שהם יתרמו חצי שקל בעבור ניתוח דחוף" ?

זה לא נעים. זה מינוס רציני מאוד - בלי קשר אפילו לחשבון הבנק. יד קמוצה עדיפה מיד פוגעת.

AEOLIAH

New member
אולי אם תפתח את היד ואת הלב ותהיה יותר חומל

יהיה לך יותר קל בחיים

המנהלת כבר מחקה מספיק. תודה לך על חמלותיך..

הקללות בהודעות פרטיות וזלזול בערך בכל מי שהוא לא הילר שניגשת אליו - או תשובה למנהלת הפורום. לא ידוע מה ייכתב בהודעותייך הבאות - לאחר הקללות שידעת לכתוב לי בפרטי - ולא רק אתה.. זה כבר די לגיטימי שתבקשו חמלה לאחר שאתה מתבייטים על הודעות ו"כיצד ניפתר מזה? מה נעשה?" - נגיש תלונה. זה לא חדש. תתלוננו. יותר אחד אבא כבר לא שוטר - ומנהלת הפורום - תכבד כל עוד תסכים עם תקשוריה. ואני לא מדבר על מנהלת הפורום הזה. בזבזו את כספכם במטרה להגיע לרוחניות - מסתבר, כי אין דרך אחרת.

רותי 11

New member
Wall_Inside_Of_Me אני לא יכולה

להיות אחראית למה שקורה בפרטי
לזה אחראית הנהלת האתר
אני אחראית למה שקורה כאן

זה בסדר גמור. לא התבקשת אחרת.

זה שאנשים פה יודעים מצד אחד לבקש עזרה - ומצד שני לקלל - זה לא חדש. ככל הנראה ככה זה עובד בעולמנו - מצד אחד מתלוננים - וכעונים להם בשפה שלהם - מקללים אותך "מאחורי הגב" בהודעה פרטית. לגיטימי.

למעלה