סקר צפייה השוד הגדול

faery18

New member
סקר צפייה השוד הגדול

בשבוע הבא סופסוף תתחיל הברזילאית החדשה(ואני סופסוף אחזור לצפות בויוה
)מי שמתכוון לצפות שיסמן
מתחת להודעה.

*אגב מוזר שויוה עדיין לא פרסמו את הפרומו והעמוד כשהפרומו של רק את
כבר פורסם למרות שהיא עולה עשר ימים אחרייה
0_0

evglev1

Well-known member
מנהל

זה משום שהעלילה של אישה, אם סודית ורק את פורסמה בפייסבוק שם הם שמו את העלילה, בשוד הגדול הם משום מה נזכרו לפרסם בבלוג השומם שלהם ולכן הם לא העלו את הפרומו. אבל לפי החישובים שלי היום אמור לעלות פרומו בטלוויזיה או מקסימום מחר, כך שהם לא יתחמקו.

faery18

New member
הסתכלתי בערוץ גם שם לא עלה עדיין

נקווה שמחר כבר יפרסמו גם את הפרומו וגם את העמוד ולא ימרחו את זה יותר מידי.
כבר למעלה משבוע הם לא מעדכנים שום דבר כולל תקצירים ששמתי לב שמבקשים מהם בפורום ברזיל

Rene Zeitune

New member
והפוסט האחרון שלהם בפייסבוק זה הפרומו+עלילה של רק את

ומישהי חובבת טורקיות כתבה להם פוסט ולא טורחים לענות לה אפילו, השאירו אותה באוויר.

faery18

New member
הם פשוט לא משקיעים

כאילו לא מספיק שלא מפרסמים לנו כתבות מעניינות על שחקנים אז גם העדכונים המעטים שלהם מתעכבים ונמרחים ולאחרונה במיוחד
בגלל זה אני לא כותבת להם פוסטים במקרה הטוב יפרסמו אחרי שלושה חודשים כי למייל הם גם ככה בקושי נכנסים

Rene Zeitune

New member
שאלתי אותם באחד הפוסטים האחרונים שלהם

מתי יעלו את הפרומו והעמוד

faery18

New member
גם אני כתבתי להם בפורום לפני כמה ימים

אבל לא ממש עזר,
בטח בפייסבוק הם מסתכלים יותר

faery18

New member
נראה שרק שבוע הבא הם יטרחו לפרסם את הפרומו

והעמוד, 4 ימים לפני שהטלנובלה מתחילה וזה במקרה הטוב. עצלנים

Rene Zeitune

New member

החלטתי לתת צ'אנס למקסיקנית לאור העובדה שהמחליפה של אמא לא מלהיבה אותי ואין סדרה בערוץ שם עד שלא ישדרו את ההמשך של אובססיה. בערוץ 25 יש תקווה. אנסה את הברזילאית ונראה איך היא, עכשיו שסידרתי את הממיר לאחר שדיברתי עם הוט.

Rene Zeitune

New member
בגלל שניתקתי אותו מהחשמל כי לא היה לי מפצל עשה בעיות

לא הייתה קליטה בכפתור הקלטה של השלט אז דיברתי עם הוט והם סידרו כנראה שהממירים האלה כבר לא נמכרים בשוק ולכן מתקלקלים מהר. בכל אופן נראה לי שאראה את הברזילאית בימי חול כי אמא שלי לא רואה ברזילאיות.

faery18

New member
אצלי זה הפוך

לפעמים כשהוא נתקע לי אז אני מוציאה מהחשמל מחכה חמש דקות ומחזירה ואז זה דווקא מתאפס על עצמו. לפחות ההקלטות מוקלטות כמו שצריך אחרי שמחקתי כמות נכבדה של דברים

Rene Zeitune

New member
שלך חדש?

שלי ממש ישן. בספק שעדיין מוכרים את הממירים אצל הוט במיוחד שיש יותר חדשים ומשוכללים. אצל אמא שלי יש חדש והיא עושה את זה וזה מסתדר.

tami129

New member
די בטוח שאצפה

זאת נראית לי סדרה אחלה והיא מחליפה את רוק סטורי

למעלה