שפע

רותי 11

New member
שפע

שפע הוא אחד מארבעת עקרונות הבריאה, ואנו נחזור ונאמר זאת תכופות עד אשר תתחילו להאמין בכך. אילו אלוהים היה אינדיבדואל, מי היה האדם העשיר ביקום? אלוהים כמובן, כיוון שהכול מוכל בתודעת ובלב האלוהים; והאין זאת שאיפתכם, בתקופת החיים הנוכחית, לגלות שאתם אלוהים? אתם אלוהים אחד עם הכול, כיוון שאתם השלוחה הפיזית של שאינו פיזי, שהוא מהות טהורה, שהוא האל והאלה, כל היש. אם כך הוא, אזי שפע היקום שוכן בכם. הוא אינו יכול להיות בשום מקום אחר. הוא אינו יכול להיות שייך לאחר, או לנבוע מאחר; הוא יכול לבוא רק מכם. אולם, אתם חווים עוני כיוון שאתם מאמינים שאינכם ראויים, מכחישים שאתם אלוהים וסבורים שאתם חסרי אונים. הדלות האמיתית של האנושות היא דלות הרוח, ולא כיוון שאינכם טובים מספיק או שאינכם רוחניים מספיק, הסיבה היא שאתם מכחישים על בסיס יום יומי שאתם אלוהים. אתם מכחישים את גדולתכם; אתם מתמקדים בכל שהוא מוגבל. הנזק שאתם עושים לפלנטה נובע ממקום של חוסר; לא כיוון שהפכתם תאווי בצע במובן שאתם רוצים דברים שאינכם יכולים להשיג. אף על פי-כן, תאוות בצע היא הגורם העיקרי לחורבן הסביבתי.
יש די משאבים בעולם לשכן, להזין ולהלביש כל אדם ולאפשר לכל אדם לחיות בתחושת רווחה. לשם כך יש צורך בשינוי תודעה. רבים מכם דואגים שאם תתחברו למהות השפע הטבעית שלכם ותתחילו להגשים את הדברים החומריים שאתם משתוקקים להגשים, הדבר יפגע בדרך כלשהי בפלנטה. אנו מציעים לכם מחשבה זו: כאשר אתם מתעוררים לתחושת השפע הטבעית שלכם, אתם מוסיפים אותה לתודעת הפלנטה ותורמים לשינוי האנושות.

השירות הגדול ביותר שתוכלו לתת לאנושות הוא לצאת מתודעת העוני ולעבור לתודעה שמכירה שאתם אחד ושהשפע הוא המצב הטבעי שלכם.

אתם מבינים, אהבה, עוצמה וכסף, אחד הם. כסף הוא רק ההתגשמות הפיזית של אהבה ועוצמה. אנו יכוליםלומר זאת כיוון שאנו יודעים שעוצמה אמיתית נובעת מאהבה, והיא אכן אהבה. מהי אפוא עוצמה אמיתית? עוצמה אמיתית נובעת מאיפשור. כאשר אנו נמצאים במצב של איפשור, לא רק שאינכם מושפעים מנסיבות חיצוניות, אתם גם מאפשרים לעצמכם להיות מי שאתם, ואתם מאפשרים לעצמכם להיות אלוהים. תחושות של מחסור הן הגורם לצער בעולם, לא תאוות בצע.

מתוך הספר: "ארבעת עקרונות הבריאה"
מאת ג'ון ל. פאין

מוניק21

New member
לא תמיד זה נכון..במקרה שלי בכל אופן..ואני דווקא מדברת על

אהבה זוגיות...אני מתאווה לזוגיות ואני ניזונה מאהבה ופורחת בה ואני חושבת שמגיע לי זוגיות טובה ואמינה אז איך זה שאני גרושה26 שנה בלי זוגיות 1 רצינית???

elar84

New member
היי מוניק

אפשר יותר פרטים?
מה את עושה למען הגעת זוגיות אלייך לחיים.
האם את פעילה בנידון?

מוניק21

New member
היי elr84

עושה מה שניתן באפשרויות יחסית מוגבלות שכן כיום אני גרה בפרדס חנה לכאן הגעתי לפני 5 שנים מארהב אינטרנט אתר הכרויות חברה אבל כשגרתי שם ויצאתי המון לא הכרתי מישהו שיכול להוביל לממש זוגיות...ודיי הורדתי את רף הציפיות

elar84

New member
מוניק מתוקה

תאמיני שגם לך מגיע ושאין הגבלות.
אין שום דבר מכשיל אותך מלפגוש בן זוג ראוי לך.
תנסי לשכוח ממה היה עד כה, ולחשוב שעכשיו זוהי דרך חדשה עבורך.
הכול אפשרי ופתוח בפנייך....
תצאי כמה שאת יכולה עם חברותייך, לכי למקומות הנכונים של פעילויות אפשריות עבורך.
תישארי באתרי הכרויות, תצאי לטיולים... ואין לי ספק שאת תכירי.
תזכרי את מילותיי
ועדכני כשזה יקרה

מוניק21

New member
elar84 יקרה...תודה רבה מתוקה

גרמת לי לבכות ..הבעיה היא שכיום אני גרה בפרדס חנה לכאן הגעתי מארהב ואין לי הרבה חברות יש 1 נשואה וזה לא פשוט..חוץ מאתרי הכריות או בסביבה שלי אין כל כך הרבה אפשריות אבל גם כשהיה לא הכרתי מתאימים...ואני מתבגרת מיום ליום ואת האמת אני כבר לא מאמינה שאני ימצא זוגיות...למרות הכל אני נאחזת בכל מילה טובה ומעודדת ואומרת אז אולי זה כן יקרה....

elar84

New member
אני מבינה אותך מוניק אהובה

שתדעי לך שחשים ממך את עוצמת האהבה שיש לך.
יש לי כמה טיפים שיכולים לעזור לך.
אשלח מסר אישי

רותי 11

New member
מוניק21 יקירה

יש דברים שאת לא מודעת אליהם בתוכך שיושבים
בתת המודע שלך והם אלה שמנהלים אותך לא
תמיד אנחנו מודעים לזה והרבה פעמים יש "קצרים"
בין המודע לתת מודע
והרבה פעמים רצונות מודעים שלנו לא מתמששים
משום שתת המודע שולח שדרים שונים לחלוטין

מוניק21

New member
רות יקרה תת המודע

שלי זועק לזוגיות כך הנפש שלי...אני מאוהבת באהבה ובזוגיות..ומרגישה איך אני מתנוונת כשאין לי כבר המון זמן זוגיות..אז מחילה האמיני לי שהמודע והתת מודע בזוגיות הם אותו הדבר

רותי 11

New member
מוניק יקרה

המודע שלך זועק לזוגיות
תת המודע שלך משדר
כנראה פחד מסויים מזה
מאוד קשה לנו לדעת או
להבין מה באמת מסתתר לנו שם
ולא קל לנו לקבל את זה משום
שהרצונות שלנו כמה שהם חזקים
הם הרבה פעמים לא חזקים יותר
מתת המודע

מוניק21

New member
רות מתוקה ..סליחה אבל לא ברור לי

ממה אני צריכה בכלל לפחד???אני אוהבת מאוד מסגרות אני גרושה לא טיפוסית ולא נמשכת כלל לבילויים ויציאה של איך נקרא לזה ניקוי ראש כזה או אחר..לא טובה בפלירטים ולא מחפשת כאלה..ולמרות שאני ניראת צעירה לגילי ...אני לא פוחדת רותי אני רוצה בכל מאודי..אבל מישהו שיתאים לי ..במראה בסטטוס באופי..
וככל שעוברים השנים הדבר היחיד שמעורר בי פחד בלתי נשלט שגורם לי להיות מאוד מדוגכדכת ולבכות לכרית בלילה זה שאני ישאר לבד ללא אהבה וזוגיות

רותי 11

New member
יש חסימות ופחדים שאנחנו לוקחים איתנו

מחיים קודמים ואין לנו מושג קלוש מה הסיבה לכך
ורק שחזור גלגולים או תקשור יכולים לעלות על זה
יכול להיות שהייתה אכזבה או כישלון בתחום הזוגיות
בחיים הקודמים שאת לוקחת את זה לכאן
וזה מפריע לך כאן משהו בפנים שולח מסרים לא מודעים
לבריאה שאת חוששת מכך.
וחוץ מזה שאולי יש מצב שבאת מבחירה לבחון עם עצמך
חייים של לבד עד שתעברי שיעור מסויים בחיים
אלה דברים שאפשר לבדוק שוב בתקשור
ולפתור בשחזור

מוניק21

New member
תודה מתוקה על התשובה ..אבל

26 שנים גרושה..עם הכריות מעטות שלא הובילו לכלום ..זה כבר יותר מידי
מקווה שבנתיים כבר עברתי את אותו שיעור שאני אמורה לעבור..ואני יכיר סוףסוף מישהו לזוגיות בריאה ויפה

למה את לא מחפשת שיטות לשחרר את החסימה?

עשית מה שיכולת עם המודע שלך הגיע הזמן לבדוק ת'עניין
לא חסרות שיטות.

טוב כמה רעיונות

כמה רעיונות: שמאניזם ( אני הייתי אצל וולדה ששה היא טובה), ריברסינג, בארס אקסס, טיפולי תקשור מסויימים, שחזור גלגולים, תטא הילינג, גלית פרג ( עושה עבודה תודעתית לריפוי מחלות ומחסומים רגשיים), קינסיולוגיה , שלושת המימדים, מדיטציות, מוח אחד, ביואנרגיה אולי, וכולי וכולי וכולי לא חסר
כל החלטה נחושה שאת מקבלת את מתחדשת אוטומטית קחי לך זמן להחלטה חדשה והנשלת העצמי הקודם שלך בחלקים - פילינג נפשי . ויאללה לעבודה עכשיו אני לוקחת הפסקה מתפוז

oferavraham1

New member
מוניק מדוע את לא מוצאת זוגיות

הזוגיות שאת רוצה וחולמת היא מעבר לדלת שלך.
העניין הוא סף הבררנות שלך. הוא מאד גבוה. יש לך נטיה לכנס לפרטים ולחפש אחר מושלמות.
עם כל זה שאת מלאה באהבה ונתינה, הציפיה שלך הם לסטנדרטים מאד גבוהים מה שלא תואם או פחות, נאמר את הלך הרוח הישראלי.
את פחות מכוונת למנטליות הישראלית - עליך לעבוד על קבלת השונה ממך במיוחד שמדובר בבן זוג או גבר , ובכך את תוכלי למשוך את הזוגיות הנכונה לחייך.
ותתני גם צ'אנס במקום למהר לפסול.
בהצלחה

&nbsp

מוניק21

New member
איך אמרת?למשוך את הזוגיות הנכונה לחיי

לכן אני בררנית...אני לא יכולה להגיד שאני לא מקבלת הצעות לדייטים ..אבל כן אני בררנית לא יכולה לצאת או להמשך לגבר נמוך שמן או קירח...אם אני יכולה ועוה הכל לשמור על מראה צעיר ומטופח אני מצפה לזה גם מהצד השני..אולי בגלל זה גם צעירים מידי פונים אלי או רווקים ואני פוסלת אותם על הסף...
עופר..זה שאני מחפשת בן זוג זה לא אומר שאני צריכה להתפשר על מישהו שאני לא נמשכת אלי...העיקר להיות בזוגיות
Appy Valentine Day

למעלה