שרשור התחדשויות

yaelsn

New member
קיבלתי את הwater decals שהזמנתי באיביי

משלוח מהיר ביותר! הזמנתי אצל המוכרת הזו ביום ראשון שעבר והיום הם הגיעו אליי לתיבת הדואר

הזמנתי שלושה סטים. ככל שמזמינים יותר העלות יורדת כי היא עושה משלוח משולב (לא משנה כמה תזמינו, הכל נכנס במעטפה רגילה)
יצא שכל סט עלה בסביבות העשרה שקלים

העיצובים יפים מאוד. חלקם בינוניים וחלקם קטנים. אין עיצובים גדולים שיכולים לכסות את כל הציפורן (אלא אם יש לכן ציפורניים קצרות, או אם תשלבו יחד כמה מדבקות כמו שהיא עשתה כאן וכאן)

עדיין לא ניסיתי אותם אז אני לא יכולה להעיד על השימוש והעמידות, אבל אני כן ממליצה בינתיים בזכות המשלוח המהיר, העלות הנמוכה והעיצובים המהממים:)))

yaelsn

New member
צילמתי כמה תמונות כדי להמחיש את הגודל

ליד כרטיס ביקור, בקבוק פושה והאצבעות שלי

yaelsn

New member
ועם סרגל

עכשיו ההתלבטות היא אם להוריד את העיצוב המושקע שעשיתי בסופ"ש או להתאפק קצת (לקח לי איזה שעה וחצי!
איך כתבתן פה שעיצוב עם striping tape זה קלי קלות?
)

איך שאני מכירה את עצמי - העיצוב מהסופ"ש ירד in no time חחח

trilliane

Well-known member
מנהל
עיצוב מושקע, אל תורידי! אהבתי
ותתחדשי!

noash5

New member
זו הייתה טעות להיכנס ללינקים

בא לי להזמין בערך 80% מהקעקועים!
תתחדשי!

yaelsn

New member

אבל זה ממש ממש זול אז אל תכעסי עליי אם בסוף תיכנעי לפיתוי, טוב?

noash5

New member
אני בטוח לא אכעס

אבל תהיי בטוחה שהבנזוג יכעס מאוד

yaelsn

New member
במחיר הזה באמת אין לך מה להפסיד!

אם זה מפריע לך - יש מצב שהלק הזה אינו נטול רעלים (פשוט אין שם פירוט של רשימת המרכיבים אז אי אפשר לדעת, ולא לכולן זה משנה)

ופושה אכן מצויין:)

trilliane

Well-known member
מנהל
שימי לב שזו מכירה פומבית שמסתיימת עוד 5 ימים

זה המון זמן. למעשה מכירות פומביות רבות הופכות לפעילות ממש בשעות (ואף בדקות) האחרונות. המחיר נכון לעכשיו לא משקף את מחיר הסופי.

האם הלק שווה משהו – שאלה טובה. מדובר בלק סיני אלמוני, בעיניי זה לא שונה מלקנות לקים אלמוניים ב-3 ש"ח בחנויות סדקית / פרפומריות זולות. לרוב זה גם מה שהם שווים...

yaelsn

New member
לא מכירה את המוצר הספציפי הזה

אבל אם את אוהבת את הסגנון של לק מאט, בהחלט עדיף להשקיע במייבש מאט במקום לקנות גוונים בודדים

יש לessie את matte about you שאמור להיות טוב, ובארץ יש את המייבש של חברת שיק שהוא סבבה וגם זול מאוד, רק צריך ללמוד לתפעל אותו

denush

New member
גם אני גם אני !!!!

אז קיבלתי ביום ראשון את המחזק של OPI! הזמנתי מביוטיזון.. ניסיתי אותו כבר היום ואין לי תלונות עד כה. אוכל מן הסתם להצטרף להמלצות רק בהמשך :)

את השנים האחרים קניתי בסופר פארם בשבת, את SPARKLING של רבלון אני חומדת כבר הרבה זמן, וסוף סוף החלטתי לרכוש אותו!!
והג'ייד הוא - 277 - Bright Champagne. ב-15 ש"ח.
שימר ורוד ניוד עם נצנצים בפנים ב-10 ש"ח.

denush

New member
ועוד לקים מהחלפה!

עשיתי החלפה עם מישהי מסלובניה, וביקשתי ממנה את הלקים האלה של אסנס, הם יחסית חורפיים, אבל אני רואה את עצמי לובשת בקרוב (!!) את הכחול הבוהק, הוא מאוד קייצי ודיופ לכחול מקולקציית החורף של אסי

yaelsn

New member
אני בדיוק עכשיו מורחת את הכחול של אסי

ושמעת שמתחילים למכור אסנס וקטריס בנינג'ה פוליש?

למעלה