Boxing day sale! 20% off everything eChemist
המבצע עד סוף החודש (31/12) כל המחירים באתר כבר אחרי הנחה. המשלוח לישראל
חינם, ובונוס נוסף: בהזמנה מחוץ לממלכה יורד גם המע"מ הבריטי (שהוא 20%) כלומר על כל המחירים שתראו באתר תרד אוטומטית בחשבון הנחה של 16.67% (הדרך הקלה לחשב אותה לפני שתגיעו לגמר חשבון היא לחלק את המחיר ב-1.2). הזמנתי מהם בפעם הקודמת לפני חודש (קרמים לציפורניים של פלקסיטול, משמעותית יותר זול מבישראל) והחבילה הגיעה תוך שבוע. שירות הלקוחות של החנות ממש נחמד, אני ממליצה בחום.
http://www.echemist.co.uk/c-nail-colour
מבחר הלקים לא גדול ומתמקד בעיקר בגוונים קלאסיים (אדומים, ורודים, עדינים, קצת בורדו וסגול פה ושם) עם קצת פזילות לצדדים. יש מבחר של OPI שיוצא כ-42 ש"ח לבקבוק (לא רע, אבל אין שם משהו מדהים, וצבעים ישנים וקלאסיים אני אולי אבקש בהזדמנות שיביאו לי מארה"ב). טיפונת סאלי הנסן, רימל, בורזו'אה, מייבלין, Mavala ועוד כמה פחות ידועות (לי לפחות). שימו
: בניגוד ל-OPI שמופיעים אחד אחד, בשאר החברות צריך להיכנס לסדרה ואז בפנים אפשר לבחור גוון.
למי שמשתמשת במחזקים של סאלי הנסן (הכחול או הזהב) המחיר (אחרי הנחת מע"מ) יוצא כ-£6 לבקבוק בסה"כ! (פחות מ-40 ש"ח). חשבתי לקנות ובסוף החלטתי שאין טעם כי יש לי חצי בקבוק מכל אחד מהם ואני לא משתמשת כ"כ הרבה...