אייטיז שכזה.......... נוגן על השפתיים
B Barmelai New member 3/2/13 #6 מי זה? מה זה? זה נרה כל כך דוחה, אני חייב את זה. ומי אלה Edwin Brienen? גרסה נוחה לעיכול של טוקסידומון?
מי זה? מה זה? זה נרה כל כך דוחה, אני חייב את זה. ומי אלה Edwin Brienen? גרסה נוחה לעיכול של טוקסידומון?
O ozitex New member 4/2/13 #7 אני אגיד לך מה זה כאילו לא הספיק לנו "אייטיז כזה" מודל ישראל 2013, עקב דרישת הקהל לזבל נוסף, באה אסופת הקטעים הזו על מנת להשלים את הכייף בפינתנו היומית "אייטיז כזה"... אגב, תקן. אייטיז כזה. לא אייטיז שכזה.. סליחה שהרגזתי אבל כזה אני..
אני אגיד לך מה זה כאילו לא הספיק לנו "אייטיז כזה" מודל ישראל 2013, עקב דרישת הקהל לזבל נוסף, באה אסופת הקטעים הזו על מנת להשלים את הכייף בפינתנו היומית "אייטיז כזה"... אגב, תקן. אייטיז כזה. לא אייטיז שכזה.. סליחה שהרגזתי אבל כזה אני..
B Barmelai New member 4/2/13 #8 זמר כזה? לא מסתדר טוב עם הלחן. עם האייטיז אני מסתדר מצויין. הייתה אז אחלה מוזיקה. אמנם בשוליים, אבל השוליים זה מקום טוב להיות בו, אם אתה אמן.
זמר כזה? לא מסתדר טוב עם הלחן. עם האייטיז אני מסתדר מצויין. הייתה אז אחלה מוזיקה. אמנם בשוליים, אבל השוליים זה מקום טוב להיות בו, אם אתה אמן.
O ozitex New member 4/2/13 #9 נו טוב, בכל דופן יש יוצא דופן המוסיקה של האייטיז, בהשוואה למה שקרה בסיקסטיז ובסבנטיז, היתה איך לומר? חרא? זה בהכללה, כן? וטעמי האישי כן? הבנו.
נו טוב, בכל דופן יש יוצא דופן המוסיקה של האייטיז, בהשוואה למה שקרה בסיקסטיז ובסבנטיז, היתה איך לומר? חרא? זה בהכללה, כן? וטעמי האישי כן? הבנו.