פוליטיקה וזוגיות

פוליטיקה וזוגיות

מהי הדיעה הפוליטית שלכם- נוטים לימין/שמאל/מרכז/אין דיעה

האם הדיעה הפוליטית שלכם שונה מהדיעה של בן/ת הזוג שלכם
האם היא דומה וזה משהו שמשותף לכם כזוג

האם אתם מעורבים פוליטית -אם בכתיבה, אם בלקיחת חלק בארגון עצומות וכו'

Ginger L Honey

New member
פוליטיקה לא מעניינת אותי

אני מניחה שהדיעה שלי נוטה קצת יותר לשמאל, כי אני מאמינה שכל בני-האדם (ואפילו כל היצורים החיים בעולם) שווים.
ללא הבדלי דת, גזע או מין.
&nbsp
גם את בילי פוליטיקה לא מעניינת.
&nbsp

שנינו בשמאל

אני קצת יותר "קיצונית" ממנו.
בעיני תפיסה פוליטית היא הרבה יותר רחבה מלאיזה מפלגה אתה מצביע ולכן קשה לי להאמין שהייתי מעוניינת להיות עם מישהו שהתפיסה שלו בכל מיני אספקטים של החיים מאוד שונה משלי.
&nbsp
שנינו לא מאוד פעילים ברמה הארצית, לצערי בעיקר מעצלנות. קצת יותר מעורים ברמה המקומית.

רואה 6 6

New member
אצלי זה חוק קוסמי: אני בשמאל,הוא בימין.

הייתי שמאל,שמאל והיום אני ברוב הדברים במרכז. בני הזוג עד היום ימנים מובהקים אבל זה אף פעם לא הטריד. אני לא שמאלנית מדינית ולכן אין חיכוחים. הצבעתי מרץ בבחירות האחרונות בגלל האג'נדה החברתית חילונית והנכונות לעבוד. אגב,במסגרת מאבק שהייתי מעורבת בו היה לנו ביקור בועדת חינוך בכנסת. הועדות מייצגות את כל צידי המפה והמפלגות. באותה ישיבה ישבו רק הח"כים של יש עתיד וראש הועדה שהוא מטעם "התנועה" של ציפי ליבני וזהבה גלאון,שאינה בועדה הזו אך ביקשה את כינוסה היות ונרתמה לעזור באותו מאבק. כל הימנים והדתיים שתו אספרסו היכנשהו,אולי עם נציגי המערך . מדובר בועדה שחולשת על מערכת חוקים ותקציבים מהגדולים בארץ ובכל זאת, חינוך וחברה מענינים את התחת לרוב מי שמצהיר שזה על סדר היום. בחזרה לנושא,אף אחד מאיתנו כיום לא ממש מעורב פוליטית בדברים אבל בן זוגי קצת כן,גם מנסיבות אישיות וגם בגלל מוסר חברתי.
בכל מקרה, לא ברורים לי קשיי התקשורת האלה אבל בחורים שמאלניים הבהילו אותי תמיד. כל מי שפגשתי היה קצת פסיכי.

supersonic777

New member
נגיד כך,קיצונים ימניים/ימניות וקיצוניים שמאלניים/שמאלניות...

לא הסתדרו לעולם!

haych

New member
שלי

אני מרכז עם נטייה לשמאל. קשה לי עם משפטים כמו שצריך להשמיד את כל הערבים/לגרש/להרוס כלכלית כי קשה לי עם הכללות.
א' ימני, אבל בגדול הפוליטיקה לא בראש מעייניו ורק כשיש הסלמות ההתבטאויות שלו צצות פתאום. אבל הוא כן מוכן להקשיב גם לדעה שלי.
אני לא מעורבת פוליטית, אבל כן חותמת על עצומות שאני מאמינה בהן.

A לוןA

New member
"פרנצ'סקה פוליטיקה..."

שר אריק איינשטיין, וצדק.
אנחנו מדברים הרבה על פוליטיקה ועל המצב, ותמיד מגיעים לאותה מסקנה-
המצב דרעק,
המנהיגים מושחתים, אינטרסנטים וטיפשים (אין צורך למחוק את המיותר)
השיטה דפוקה לחלוטין
וכולם אשמים במצב- וגם יודעים נהדר להסביר למה הצד השני אשם.
&nbsp
אז ימין או שמאל זה ממש לא משנה- כשמגיעים לאותה מסקנה כל הזמן.

למעלה