שרשור שאלות 13.4-16.4

coral pink

New member
קיבלתי מגלוסיבוקס צללית שבורה :(

והאבקה התפזרה בכל הקופסה...
מבאס בטירוף...... :(
למישהי זה קרה פעם? מה עשיתן?
שלחתי להם הודעה בפייסבוק...

Almighty Efraty

New member
שאלה למשקפופריות

איך לעזאזל אתן שמות איילינר???

נאסר עליי להרכיב עדשות לתקופה הקרובה, וניסיתי עכשיו לשים איילינר ופשוט לא הצלחתי. אני פשוט לא מצליחה לראות מה אני עושה.
ניסיתי להשתמש במראה מגדילה אבל עדיין לא ראיתי מספיק טוב, ניסיתי להתקרב כמה שיותר עם הפנים למראה אבל אז המברשת התנגשה בה..
יש לכן עצות?

תלוי בכמה משתנים

כעיקרון המספר שלי די נמוך ורק למרחק, ככה שממילא את כל שגרת האיפור אני עושה בלי הצורך לשים משקפיים\עדשות, אבל אנסה לעזור בכל זאת. במידה ואנחנו מדברות על אייליינר ג'ל, אני משתמשת במברשת האייליינר הקטנטנה שהגיעה עם הג'ל ליינר של מייבלין שנוחה לי מאוד, ומכיוון שהיא קצרה המקום להתנתגש במראה קטן, ובנוסף את המשיחות שאני עושה איתה אני עושה בזווית ולא כשהמכחול ישר... לדעתי נסי לשנות את התנוחה בה את מורחת לתנועה זוויתית ומקסימום אם לא תצליחי- תמיד אפשר לעבור לתקופה לאייליינר רך עם צללית!
בהצלחה!

lilo4

New member
מזדהה

אני רוצה להחליף עכשיו את המראה המגדילה שלי למראה מגדילה יותר כדי שיהיה לי קל יותר...

אם יש לך מראה דו צדדית על רגל, את יכולה להזיז אותה קצת ככה שכאילו תסתכלי על המראה מלמעלה ולא ממש ממול, ואז קל יותר לעבוד עם המברשת.
לי באופן אישי הכי קשה לצייר את הכנף, לכן בשלב הזה הרבה פעמים אני מרכיבה שוב את המשקפיים ומוצאת איזה זווית שבה אני יכולה עדיין לעבוד עם המברשת. או שאני מציירת קצת, מרכיבה את המשקפיים כדי לראות מה יצא ואז עושה תיקונים.

elina26

New member
פודרה לקיבוע מייק אפ

שלום
1. אני מחפשת פודרה שקופה לקיבוע מייק אפ נוזלי ויצירת מראה מט+ המלצה למברשת להנחת הפודרה

2. מחפשת המלצה למברשת להנחת סומק

תודה לעונים

Santa Inc

New member
מברשת לסומק - הזוותית של ביוטיקר, מס' 106

זה מה שהמליצו לי פה לפני כמה חודשים ואני ממש מרוצה!

cherry lady1

New member
הפודרה של רימל

מגיעה בגוון מס' 1 שקוף,דחוסה ונוחה מאוד לשימוש,מקבעת היטב את המייקאפ וחשוב לא פחות-זולה.

קרמיט524

New member
מוצרים של the balm מסטרוברי או פיל יוניק

יש ממש הבדלים במחיר - בסטרוברי זה הרבה יותר זול, אבל אני ממש מתלבטת אם כדאי לקנות שם - כי הבנתי שיש מצב שמוכרים שם זיופים?
שתי דוגמאות
מסקרה
בסטרוברי 68.5 ש"ח + הנחה של 10%
בפיל יוניק 28$
מרי לו מינייזר
בסטרוברי 88 ש"ח + הנחה של 10%
בפיל יוניק 23.63$

מה תאמרו - זה נראה לכן הגיוני שיש כזה הבדל? שווה לקחת את הסיכון?

תודה!

למעלה