אחרי שהשלמתי שעות שינה -מסכמת גם אני
תקציר: יש סוף שבוע!
הטוב: שעבר בסוף. היה שבוע מלא חוויות . בראשון עד שלישי הייתי בטיול עם חטיבת הביינים של האהבה הראשונה שלי (
זה שמת בצבא לא בטוחה שסיפרתי פה...) , היה לי ממש קשה .. ומכוון שכבר בבית הבטחתי שאני חוזרת עם מחמאות מהטיול בלי שאף אחד מזהה אותי אז הקשה מצא דרך חדשה לצאת החוצה והפכתי לממש אבל ממש חולה בקושי יכולתי לנשום כמו צינון אבל ממש רע ..
חזרתי בשלישי בלילה שלחתי את אבא לבית מרקחת לדאוג למכשיר אדים ומלא כדורים נגד צינון .. אני כבר רגילה בשעת לחץ זה תמיד קורה לי..
יום אחרי זה היה יום לפני מבחן בלימודים.. המבחן על הקורס מ"צוק איתן" .. עד לפני כמה שבועות לא יכולתי לגעת בקלסר ..
היום שלפני המבחן היה משוגע לגמרי אחותי עברה מה שנראה כהתקף חרדה (זאת הקטנה הקצינה המוכשרת שעברה המון והיה לה קשה להאמין שזה "רק" זה היא שכנעה את הרופא לעשות לה אפילו אקג. ללמוד למבחן היה לי קצת מדי זמן.. והייתי די בהסטריה אבל המבחן היה מעולה מילאתי כמעט מחברת .. יצאתי בהרגשה מעולה (טפו טפו טפו..) יצאתי והשמעתי את השיר "נגמר" (השיר ששמעתי באוזניות ברגע שפתחתי את הדלת אחרי "עמוד ענן").
ואז לילה של נסיעה יום של שמירות ושבת בטיול צופים .. ואז כבר מוצ"ש. לא להאמין שעבר השבוע הזה..
הפחות טוב: הייתי חולה... איחרתי בכמה דקות לפגישה עם הפסכולוגית .. היה שבוע קשה.עייפות ..
איך הכאב: סביר בהחלט.. הרגל למדה טריק חדש, היא נרדמת ומחכה שאני אחליט לנסות לקום ואז כואב נורא..
ספר השבוע: מבוא לכימיה וחזרה על רוב המתמטיקה מה לא עושים בשביל הלימודים.
מאכל השבוע:סלט סלט ושוב סלט... אני בדיאטה 2 ק"ג ושלוש מאות גרם כבר ירדו ...יש עוד כ-18 ק"ג למאמץ
איש /יצור השבוע: הבוס המדהים שלי שהסכים להחליף אותי ביום רביעי ולמרות הבלגן עושה הכל כדי לעזור לי להמשיך ללמוד ושלח לי ראשון בבוקר של המבחן בהצלחה ..
מה בשבוע הבא:ראשון טיול, שני שמירות, היום היה יום של השלמת שעות שינה . מחר תורנות מדא וביקורת במרפאת כאב .. והמון סידורים.