סיכומשבוע!

Sigal H

New member
סיכומשבוע!

סכמשוהו והללוהו, סופסוף נגמר השבוע!

תקציר השבוע בשלוש מילים
הטוב של השבוע
הפחוטוב של השבוע
איך הכאב
ספר/סרט השבוע
מאכל השבוע
איש/יצור השבוע
ומה בשבוע הבא

שבת שמחה ונחת שתהיה לנו

Sigal H

New member
מתייצבת

ואפילו לא נגמר המוצ"ש

תקציר השבוע בשלוש מילים: שושלת-כאב ושמש.

הטוב של השבוע: מיום חמישי והלאה, אחרי שסופסוף התאוששתי מהסערה ומהנסיעה. בפן המילולי נרשמו הצלחות מרגשות: עלה בי זכרון המילה "מפאת" וכתבתי שיר, שיר של ממש. מוח יקר שלי, אני רוצה לנשק אותך במצח. עוד חיוכים: תפסתי כמה רגעים של שמש במרפסת, החלונות היו פתוחים לרווחה (לשעה קלה) והאוויר בבית צלול יותר (אם כי לשם כך יש לי בבית כמה צמחים ירוקים שנבחרו בקפידה למטרת פוטוסינתזה).

הפחוטוב של השבוע: התקשרתי לאו"פ לברר למה הספרים עוד לא הגיעו והסתבר לי שסגרו את הקבוצה אליה שובצתי ונשארתי בחוץ. הפתרון היחיד היה לעבור לקבוצה בהנחיה מוגברת. בקיצור, הלכו לי 260 ש"ח על מפגשים שלא אשתתף בהם. והיה גם מכתב נוראי... עוד מישהי קיבלה מכתב מ"עמותת קחי את חייך בידייך"? אני עדיין מזועזעת עד אין מילים.

איך הכאב: שוב מסע לחיפה, הפעם לאנדוקרינולוגית. הכבישים האלה, אוך
. לה עצמה לא היה הרבה מה לחדש, רק תיקנה מינונים, שמחה איתי על מצב העצמות, שללה את התיאוריות שכבר הועלו על מחלת הרקע והעלתה רעיון חדש – פרקינסון. שתהיה בריאה, זה כבר נהיה מצחיק.

ספר/סרט השבוע: הארי פוטר והנסיך חצוי הדם! או במילים אחרות: חזרתי להקריא

גם הצלחתי להגיע לטונים נמוכים יותר מהרגיל. מי צריך פיזיותרפיה נשימתית כשיש לו ספרים ומאזינים?

מאכל השבוע: פונדו שוקולד משובח עם בייגל'ה.

איש/יצור השבוע: הכלבונת שלי! זו השבת הראשונה שאני שוב מוציאה את האף החוצה ומגיעה להורים ואליה, ואין כמוה לחיוכים.

ומה בשבוע הבא: בתקווה, הספרים של האו"פ.

זהו. שיהיה לנו שבוע מוצלח ומנוקד חיוכים,
סיגל

ברכות על המשמח

וחיבוחיזוקים על הפחות.

שתי מחשבות (זה יותר נתונים בעצם):

אחד זה שרק לאחרונה הבנתי שהצמח לשון החותנת (כידונן בעברית), ייחודו בזה שהוא עושה פוטוסינטזה הפוכה, משמע בלילה הוא פולט חמצן. יש לי שלושה כאלה, אז עכשיו אני מעריכה אותו יותר. כמובן מבלי לפגוע בכבודם של הצמחים שפולטים חמצן ביום

השני הוא לגבי הזריקה של המילה פרקינסון. קצת קראתי, אבל אני ממש לא מומחית, אבל מה שלמדתי שיש דבר כזה שנקרא: פרקינסוניזם. שזה מצב שהוא לא המחלה עצמה שפורצת, אלא מן מצב מתמשך כזה, שיותר קשה לאבחן אותו כפי הנראה
וגם, אני עוד לא יודעת איך ומה אבל ברור לי (לפחות על עצמי) שלדופמין יש קשר מאד חזק על הבריינפוג, ביום שאתפנה לזה ואבדוק אני אולי אמצא מה הגורם ל"ימים טובים קוגניטיבית" אצלי ומי יודע אולי אפילו אצליח ל"זמן" אותם.
אז אמנם החוסר בדופמין בפרקינסון משפיע אחרת לגמרי, והוא הרבה יותר ממוקד.

אבל הי, דופאמין
אתה חסר לי. (בפעולת גומלין כפי הנראה של עוד שרשרת של נוירו הורמונים. אולי יבוא יום שאבין יותר, ואגיע אולי גם לרופא שמבין את הצד הזה של המחלה, הנוירואנדוקריני).

סליחה על ההפרעה.
מקווה לכתוב משהו יותר אנושי ופחות של "אופס, ריפרר לי פיסת מידע" בהמשך.

שבוע מחויך לכולם

אה, ובהצלחה עם האו"פ. מה זה הקטע הזה שהם דפקו לך? אם זה מחדל שלהם אולי אוכל לעזור לך עם החזר כספי או משהו. מכירה מישהו שם.

וגם, אם עוד לא הזדמן לי לחלוק את אמונותי התיאולוגיות, אז בשבילי המושג אלוהים הוא הפוטוסינטזה.

bimbo15

New member
סיגלי יקרה, אענה לך יותר מאוחר. כעת אני רצה

לנוירולוג. נראה מה יחדש לי.

פנינה21

New member
אחרי שהשלמתי שעות שינה -מסכמת גם אני

תקציר: יש סוף שבוע!
הטוב: שעבר בסוף. היה שבוע מלא חוויות . בראשון עד שלישי הייתי בטיול עם חטיבת הביינים של האהבה הראשונה שלי (
זה שמת בצבא לא בטוחה שסיפרתי פה...) , היה לי ממש קשה .. ומכוון שכבר בבית הבטחתי שאני חוזרת עם מחמאות מהטיול בלי שאף אחד מזהה אותי אז הקשה מצא דרך חדשה לצאת החוצה והפכתי לממש אבל ממש חולה בקושי יכולתי לנשום כמו צינון אבל ממש רע ..
חזרתי בשלישי בלילה שלחתי את אבא לבית מרקחת לדאוג למכשיר אדים ומלא כדורים נגד צינון .. אני כבר רגילה בשעת לחץ זה תמיד קורה לי..
יום אחרי זה היה יום לפני מבחן בלימודים.. המבחן על הקורס מ"צוק איתן" .. עד לפני כמה שבועות לא יכולתי לגעת בקלסר ..
היום שלפני המבחן היה משוגע לגמרי אחותי עברה מה שנראה כהתקף חרדה (זאת הקטנה הקצינה המוכשרת שעברה המון והיה לה קשה להאמין שזה "רק" זה היא שכנעה את הרופא לעשות לה אפילו אקג. ללמוד למבחן היה לי קצת מדי זמן.. והייתי די בהסטריה אבל המבחן היה מעולה מילאתי כמעט מחברת .. יצאתי בהרגשה מעולה (טפו טפו טפו..) יצאתי והשמעתי את השיר "נגמר" (השיר ששמעתי באוזניות ברגע שפתחתי את הדלת אחרי "עמוד ענן").
ואז לילה של נסיעה יום של שמירות ושבת בטיול צופים .. ואז כבר מוצ"ש. לא להאמין שעבר השבוע הזה..
הפחות טוב: הייתי חולה... איחרתי בכמה דקות לפגישה עם הפסכולוגית .. היה שבוע קשה.עייפות ..

איך הכאב: סביר בהחלט.. הרגל למדה טריק חדש, היא נרדמת ומחכה שאני אחליט לנסות לקום ואז כואב נורא..

ספר השבוע: מבוא לכימיה וחזרה על רוב המתמטיקה מה לא עושים בשביל הלימודים.
מאכל השבוע:סלט סלט ושוב סלט... אני בדיאטה 2 ק"ג ושלוש מאות גרם כבר ירדו ...יש עוד כ-18 ק"ג למאמץ

איש /יצור השבוע: הבוס המדהים שלי שהסכים להחליף אותי ביום רביעי ולמרות הבלגן עושה הכל כדי לעזור לי להמשיך ללמוד ושלח לי ראשון בבוקר של המבחן בהצלחה ..

מה בשבוע הבא:ראשון טיול, שני שמירות, היום היה יום של השלמת שעות שינה . מחר תורנות מדא וביקורת במרפאת כאב .. והמון סידורים.

Sigal H

New member
וואו, את עסוקה!

איזה כיף שאת פה, התגעגעתי

לפי הסדר:

לא זכור לי שסיפרת על הבחור, אבל אשמח (בהיעדר מילת-רגש מתאימה יותר) לדעת עוד. רק אם את רוצה ומתאים לך.

מכירה את השיר "גאווה" של דליה רביקוביץ'?
"אֲפִילּוּ סְלָעִים נִשְׁבָּרִים, אֲנִי אוֹמֶרֶת לְךָ,
וְלא מֵחֲמַת זִקְנָה."

— הוא שמהדהד לי עם אחותך. אני לא מצליחה לנסח בדיוק מה רציתי לומר אז בואי נניח שדליה רביקוביץ' אמרה, בשקט.

כל הכבוד על המבחן. וגם על הסלט! מאחלת לך את מיטב ההצלחות

ועוד חופניים חיוכים,
סיגל

bimbo15

New member
פנינה, בעברית יש מלה אחת מתאימה לך: "חברמנית"

עשית כל כך הרבה למרות הכאבים ושאר צרות.
אני מאוד מקווה שמעתה הכאבים יבינו שהם אינם יכולים לך

אגב, הרגל שלי מזדהה עם זו שלך, למרות שגם בשכיבה כואב לי לפעמים כהוגן.

מקווה לשמוע ממך עוד חוויות רבות וטובות

למעלה