בואו נדרג את המתמודדים

בואו נדרג את המתמודדים

המשחק אהוב עלי

אני ארשום את שמות כל המתמודדים ואחרי כל פרק (או שני פרקים איך שתרצו) נחלק להם ציונים מ1-5 (ש5 הכי טוב ו1 הכי לא טוב)
עליכם לתן לכל זוג ציון משותף

ושמות
רוני ויעל
רז ואלכסה
יוכי ולינור
שי ושני
טום ואוריאל
שי ועדי
יפה ובועז
אירית וסיני
טילטיל ומזרחי
וובה ואלה
דניאל ומאירי
גל וליאל

צאו לדרך

שלי

אני נותנת ציונים על סמך התרשמות כללית ועל פי הפרק של אתמול
רוני ויעל -2
רז ואלכסה -1 הם פשוט מעצבנים אותי
יוכי ולינור -3
שי ושני-4
טום ואוריאל -4
שי ועדי -1
יפה ובועז-3
אירית וסיני -2 לא שמתי לב אליהם בכלל בפרק
טילטיל ומזרחי -1
וובה ואלה -4 כי אלה נהיית מעצבנת
דניאל ומאירי -4 לאן לעזאזאל הם נעלמו אחרי שהם יצאו לדרך
גל וליאל -4 תקתקו את משימה של ביצים כם עם רכב הלך להם לא רע

UniverSon

New member
הציונים שלי.

ציון על פי 2 הפרקים האחרונים. האמת שקשה לשפוט בהתחלה אבל זה דווקא כן מעניין לי לכתוב את זה כדי לראות מה אני אחשוב בהמשך לעומת עכשיו :)

רוני ויעל-3 הן סבבה סך הכל ומעניין לראות אותן על מסך. אבל לא מרגישות לי בנתיים יותר מממוצע אני בטוח שזה יכול להשתפר.
רז ואלכסה-1 מעצבנים ברמות. אם האף באמת היה עולה למעלה מהתנשאות אני חושב ששלהם היה מגיע לשמיים ומעבר. חוץ מזה אינטרקציה גרועה, אלכסה הרבה פעמים קוטעת אותו ולא נותנת לו להמשיך לדבר, משתלטת על השיחה.
יוכי ולינור-3 חמודות מאוד ומעניינות אבל עדיין מרגישות פרווה בהרבה מובנים.
שי ושני-4 שי היה קצת טמבל בהתחלה אבל אהבתי שלמרות התדמית של הגבר הקשוח הוא הפתיע והיה נחמד אליה בהמשך ולפחות הייתה כאן איזהשהי תובנה.
טום ואוריאל-5 מצחיקים אותי ואני פשוט אוהב אותם.
שי ועדי-3 עם פוטנציאל ליותר. יש להם עוד מה להשחיז כרגע היחסים בינהם קהים מאוד. נראה לי שנתתי להם עוד נקודה רק כי הם נראים טוב חחח
יפה ובועז-5 אני פשוט אוהב אותם ואת החשיבה של יפה, יש לה חשיבה מנצחת. אני גם מרגיש שהם באו בישביל המשחק ולא בישביל הכסף ואני אוהב את זה.
אירית וסיני-3 כל פעם כשהן מדברות על עין חרוד זה מצחיק אותי, זוג משעשע וגם מוצלח סך הכל. אבל יש בהן עדיין משהו משעמם.
טילטיל ומזרחי-5 מצחיקים, קצת טמבלים אבל זה חלק ממי שהם ואני אוהב את זה, כנראה אני לוקח את הטמבליות שלהם במובן טוב.
וובה ואלה-5 יותר ציון על פי הפרק הראשון 4 על הפרק השני.
דניאל ומאירי-1 יש בדניאל משהו מעצבן שאי אפשר להסביר פשוט, וגם להם לא חסרה התנשאות.
גל וליאל-2-3 לא יודע...נראה בהמשך.

Mickey מאוס

New member
מסכימה עם כל הדירוג שלך

בעצם חוץ משי ועדי שהייתי מעיפה. תילתיל ומזרחי ממש חמודים בעיני.

ddvic

New member
שלי

רוני ויעל 4.8 התחבבו עלי מאוד הצמד בנות האלה ואני רוצה אותן בגמר!
רז ואלכסה 1.5 הכי לא עוברים מסך למרות שהם נראים טוב לכאורה
יוכי ולינור 2
שי ושני 3.5
טום ואוריאל 3
שי ועדי 3
יפה ובועז 3.5
אירית וסיני 3 (ירדו בעיני אחרי הפרק האחרון)
טילטיל ומזרחי 4.5 נעימים למדי על המסך
וובה ואלה 4.8 עדיין נעימים מאוד גם אותם אני רוצה בגמר
דניאל ומאירי 3.5 בהתחלה לא התחברתי אליהם אבל בגלל העליהום על הבן של.. התחלתי לסמפט אותו יותר
גל וליאל 4.2 דווקא די עוברים מסך. משונה לי למה התחילו לפרסס אותם כאילו משהו מתוכנן(הפקה?). דווקא זה גרם לי יותר להתחבר אליהם ואני לא רוצה שהם יודחו בקרוב.

להלן הדירוג שלי

רוני ויעל - 4 יעל נראת בחורה מקסימה.. אני פחות מחבב את רוני אבל בזכות יעל הציון הוא 4
אז ואלכסה - 3 הייתי נותן ציון יותר גבוה אם אלכסה לא היתה מפגינה שחצנות
יוכי ולינור - 1 אני לא אוהב את זה שהן משתמשות במיניות כדי לנצל גברים חרמנים וחלשים
שי ושני - 3 שי מרבה להתעצבן .. לזכותו יאמר שהוא מתנצל ולכן הציון הוא 3 ולא 2
טום ואוריאל - 3 בגלל שהם טיפטיפה מצחיקים אז הציון הוא 3 ולא 2
שי ועדי - 2 רבים יותר מדי ולמרות שהם הכי חזקים פיזית, הם הכי פחות מרשימים
יפה ובועז - 5 הם נראים אנשים טובים
אירית וסיני - 3 היה קשה לי לתת להם ציון כי לא הראו אותם הרבה ואולי מגיע להם יותר
טילטיל ומזרחי - 4 זה לא שהם לגמרי מצחיקים אבל יחסית לאחרים הם הכי מבדרים
וובה ואלה - 3 הם חייכנים וזה נחמד אבל האם זאת סיבה לתת להם יותר מציון 3 ?.. לא יודע
דניאל ומאירי - 2 לא הרשימו
גל וליאל - 3 זה לא הוגן שהם גם התעכבו לחצי שעה וגם נתנו להם את הפרסה אבל זאת לא סיבה לתת להם יותר מציון 3

retardboi

New member
אני אציין את דעתי על הצוותים ואוותר על הדירוג

רוני ויעל - הן בדיוק כפי ששיערתי שהן יהיו. הן פונציאלית צוות חזק אבל נורא לא מעניינות לצפייה. ספק עם משהו היה מלהק אותן אם הן לא היו מפורסמות.
רז ואלכסה - היא יהירה והוא חסר ביטחון. לזכותם יאמר שהם עושים דרמה והם כנראה יגיעו רחוק.
יוכי ולינור - הן הרבה יותר חזקות מהרושם שהן יצרו בהתחלה. אם יוכי תצליח להוריד קצת את ההיסטריה אני רואה אותן גם מנצחות.
שי ושני - זאק ופלו. לבחור הזה יש עצבים של ברזל.
טום ואוריאל - משעשעים כל עוד הם לא משתלים באובר. טום יביא להדחה מוקדמת של שניהם לדעתי.
שי ועדי - יש לבחורים האלה הרבה מאוד מזל. הם לא מסתדרים אחד עם השני ולא נראה שהם טובים ביותר מידי דברים.
יפה ובועז - היא תותחית ובועז חמוד.
אירית וסיני - מתייחסות לסיפור הזה יותר כאל טיול מאורגן מאשר תחרות. אני אופתע אם הן ישרדו לאורך זמן. נראה לי גם שהן הסתסכו עם ההפקה כי די מעלימים אותן.
טילטיל ומזרחי - פחות מעצבנים ממה ששערתי אבל אני אשמח אם הם יורידו טיפה את השואו. הם צוות די מוצלח למרות שלא הם ולא הצוותים האחרים מודעים לכך.
וובה ואלה - אין לי מושג איפה הם מצאו את הבחורה הזו אבל חיזוק חיובי למלהקים. כל עוד היא לא תפריע לו יותר מידי הם יתקדמו יפה.
דניאל ומאירי - אני די מסמפט אותם והם מזכירים לי ואריאציה צעירה של אורן ואלון. צריכים ללמוד להתאפס על עצמם יותר.
גל וליאל - הם צוות מעניין וחזק אבל האינסטינקטים העריכתיים שלי אומרים לי שהם לא ישרדו לאורך זמן (אולי הפרסה תפיל אותם בלג הזה) וחבל.

מה דעתי

רוני ויעל - אהבתי אותם, הרבה פונטציאל. זוג פחות מעניין ממה שציפיתי. אולי הן צריכות לריב קצת...
רז ואלכסה - מאוד מלאים מעצמם, אלכסה משפיטה את רז בביצ'יות עדינה כזו. מסתמנים כזוג חזק למרות שאני לא מת עליהם
יוכי ולינור - היו ונשארו חמודות. בנתיים המזל איתם, נראה אם זה יהיה רק מזל או גם יכולת
שי ושני - הזוג המוזר... שי עושה טובה שהוא חי, ושני מקרצצת. לא יגיעו רחוק בגישה הזו. שי יכל לטרוף את המרוץ עם בן זוג מתאים וגישה ספורטיבית יותר.
טום ואוריאל - משעשעים סך הכל אבל הדיבור בלשון נקבה כבר עולה לי על העצבים. לא אצטער אם יעופו
שי ועדי - אלה התאומים? לא מרשימים בנתיים, בלשון המעטה
יפה ובועז - יפה מאוד ספורטיבית ואנרגטית , בטח לגילה... אולי יותר מדי. בועז צריך להתעורר קצת... זוג חביב ויהיה נחמד לראות אותם גם הלאה
אירית וסיני- לא הותירו חותם בנתיים גם אם הן לא רעות במשימות
טילטיל ומזרחי - קצת מאכזב לראות זוג גברי כל כך בכיין וחלש. לפחות הן מצחיקים
וובה ואלה- דווקא לא זוג חזק לדעתי והמניירות שלהם מוגזמות. אבל הם חמודים אז למה לא
דניאל ומאירי- עפים על עצמם, ויעופו מוקדם אם ימשיכו ככה.
גל וליאל- כנראה הרגיזו מאוד מישהו או כמה מישהואים אם בשלב כה מוקדם הם קיבלו פרסה כל כך גורפת

למעלה