הציונים שלי.
ציון על פי 2 הפרקים האחרונים. האמת שקשה לשפוט בהתחלה אבל זה דווקא כן מעניין לי לכתוב את זה כדי לראות מה אני אחשוב בהמשך לעומת עכשיו
רוני ויעל-3 הן סבבה סך הכל ומעניין לראות אותן על מסך. אבל לא מרגישות לי בנתיים יותר מממוצע אני בטוח שזה יכול להשתפר.
רז ואלכסה-1 מעצבנים ברמות. אם האף באמת היה עולה למעלה מהתנשאות אני חושב ששלהם היה מגיע לשמיים ומעבר. חוץ מזה אינטרקציה גרועה, אלכסה הרבה פעמים קוטעת אותו ולא נותנת לו להמשיך לדבר, משתלטת על השיחה.
יוכי ולינור-3 חמודות מאוד ומעניינות אבל עדיין מרגישות פרווה בהרבה מובנים.
שי ושני-4 שי היה קצת טמבל בהתחלה אבל אהבתי שלמרות התדמית של הגבר הקשוח הוא הפתיע והיה נחמד אליה בהמשך ולפחות הייתה כאן איזהשהי תובנה.
טום ואוריאל-5 מצחיקים אותי ואני פשוט אוהב אותם.
שי ועדי-3 עם פוטנציאל ליותר. יש להם עוד מה להשחיז כרגע היחסים בינהם קהים מאוד. נראה לי שנתתי להם עוד נקודה רק כי הם נראים טוב חחח
יפה ובועז-5 אני פשוט אוהב אותם ואת החשיבה של יפה, יש לה חשיבה מנצחת. אני גם מרגיש שהם באו בישביל המשחק ולא בישביל הכסף ואני אוהב את זה.
אירית וסיני-3 כל פעם כשהן מדברות על עין חרוד זה מצחיק אותי, זוג משעשע וגם מוצלח סך הכל. אבל יש בהן עדיין משהו משעמם.
טילטיל ומזרחי-5 מצחיקים, קצת טמבלים אבל זה חלק ממי שהם ואני אוהב את זה, כנראה אני לוקח את הטמבליות שלהם במובן טוב.
וובה ואלה-5 יותר ציון על פי הפרק הראשון 4 על הפרק השני.
דניאל ומאירי-1 יש בדניאל משהו מעצבן שאי אפשר להסביר פשוט, וגם להם לא חסרה התנשאות.
גל וליאל-2-3 לא יודע...נראה בהמשך.