הספירה לאחור למכביה ה-19: עוד 11 יום

guinnart

New member
מתכנן ללכת קצת לתחרויות

עם עבודה וילדים אין יותר מדי זמן פנוי, אבל מתכנן להיות קצת - אולי אפילו אגרור את הקטנים לאיזה משחק כדורסל או קרבות ג'ודו.

nitsansh

New member
יש תחרויות במכון וינגייט או בסביבה?

אני אהיה שם ב14-18 ו21-25 ביולי... אם יהיו תחרויות מענינות במחיר סביר אז יש מצב שאני אלך לראות...

שחייה, טניס ועוד..בנתניה

ובאתר המכביה יש לוז תחרויות שכולל גם את הערים המארחות ושם מתקן הספורט.

Skicker

New member
יש איזה פרסום של המשלחות?

ושל איזה לוח אירועים בכללי?

guinnart

New member
תמליצו על תחרויות

כמה שנראות לי מעניינות במידה כזו או אחרת:
טורניר הנוער בכדורסל - הזדמנות לראות אם יש צעירים אמריקניים ברמה גבוהה, ומולם נבחרת הקדטים עם מי שנחשבים לכישרונות העתיד של ישראל (תמיר בלאט, רועי הובר, נתנאל ארצי).
תחרות הג'ודו - פליפה קיטדאי הברזילאי מדליסט הארד מלונדון (ומדליסט הארד מהמכבייה ב- 2009) ואני משער שצמרת הג'ודו בישראל. יכול להיות שנגלה שם עוד מישהו איכותי.
שחייה - לרוב השחיינים הישראלים זו לא תהיה התחרות הראשית לקיץ, אבל עשויות להיות תוצאות יפות. מהאמריקאים יש את וובר-גייל ועוד כמה שחיינים נחמדים (אבל לפחות 50% מהשחיינים היהודים הבכירים בארה"ב לא מגיעים).
כדורגל (?) - האם נגלה בברזיל, ארגנטינה או צרפת איזה יהלום? ואם כן - לאיזה ספסל של קבצה בארץ הוא יגיע?
אתלטיקה - אליפות ישראל היתה עצובה עד עלובה. האם בין סולומון לקזנייבה נראה איזו הבלחה של איכות? האם האחיות מישאל מפינלנד, שהיו מצוינות במכביית הנוער לפני 4 שנים חוזרות וצמחו לאתלטיות רציניות? ויש גם אצן אמריקני בשם שון ויינשטיין עם תוצאות של 10.4 ו- 20.8 בספרינטים.

nitsansh

New member
אני הייצי הולך לראות ענפים שלא רואים הרבה

בישראל כמו למשל ראגבי, בייסבול, ואפילו קריקט.
הענפים השגרתיים לא מעניינים אותי במכביה.

nitsansh

New member
אתה בטוח בחשבון שלך?

19 ביולי זה יום ששי. לא יכולים להיות אירועים במכביה בערב שבת ובטח שלא טקס הפתיחה.

nitsansh

New member
את הטקס אוצי אני אראה בטלויזיה אם אני אהיה

בבית אבל יותר הגיוני שאני אהיה במפגש של האוניברסיטה הפתוחה...
השחייה זה בוינגייט? בברכה החדשה או הישנה? אם זה בחדשה שווה ללכת... הברכה הישנה ביולי זה דבר בלתי נסבל...
בחדשה אני מניח שיש מיזוג ושווה גם לראות על מה הוציאו את המיליונים במשך כ10 שנים...

חלק מהמספרים במכביה..

9000 ספורטאים, מ72 מדינות, ישחקו ב17 ערים עם דגש על ירושלים 20,000 אורחים מלווים (ועוד כ10,000 צופים ישראלים), 30 מלונות.

30 מלונות לספורטאים וכ30,000 אורחים מחו"ל

יש לזכור שחלק משמעותי מהספורטאים הוא ישראלים.

למעלה