הספירה לאחור .... רק עוד יומיים !!!

nitsansh

New member
היום באולימפיאדה

18:00 כדורגל אצטדיון המילניום נשים, בית 5: בריטניה - ניו זילנד
19:00 כדורגל אצטדיון סיטי אוף קובנטרי נשים, בית 6: יפן - קנדה
19:00 כדורגל אצטדיון האמפדן פארק נשים, בית 7: ארה"ב - צרפת
20:45 כדורגל אצטדיון המילניום נשים, בית 5: קמרון - ברזיל
21:45 כדורגל אצטדיון האמפדן פארק נשים, בית 7: קולומביה - צפון קוריאה
21:45 כדורגל אצטדיון סיטי אוף קובנטרי נשים, בית 6: שבדיה - דרום אפריקה

apy ape

New member
פורסם המוסף האולימפי של הארץ

משובח ביותר... אם כי בעל ניחוח בינ"ל ופחות עוסק בפן הישראלי (כיאה להארץ). במוסף: כתבות עומק על אליס שלזינגר, טדי ריינר, קסטר סמניה, ליזל ג'ונס אחסן חדאדי והאיגרוף הקובני. ממולץ!

cscan

New member
לפעמים ב weather channel

הם נותנים תחזית לא מדוייקת, וככל שמתקרבים ליום כלשהו, הם משנים את התחזית למשהו יותר מעודכן ומדוייק. קרה לי כבר כמה פעמים שהתעדכנתי באתר שלהם לגבי תחזית במקומות שונים בארה"ב לפני נסיעתי לשם, וקיבלתי שתי תחזיות שונות לגמרי כשבוע-שבועיים לפני לעומת יומיים-שלושה לפני.
בכל מקרה, אם אכן יהיה מזג אויר סוער, אפשר לצפות לביטולי שיוטים...

apy ape

New member
תחזיות בטווח של שבוע הם מאוד אמינות בימינו

כל מה שמעבר לזה הוא לא כ"כ... בכל אופן הרוחות צפויות להיות בין 13-17 קשר, זה לא גורם לביטול שיוטים

נכתב כאן אתמול 22, אחר כך 10 ועכשיו 13-17

רמת האמינות כפי שכתב רובינזון שפתח בעצמו שירשור על מהירות הרוח(חרטא-ברטא), יכולה לזכות את האתר במדליית זהב בזגזגנות, סטייל מדור החדשות הכללי של ידיעות אחרונות.

טוב אז עכשיו לתסריט הפסימי

ימים שבת עד רביעי הם ימים מאוד קריטיים מבחינת המשלחת הישראלית. אמנם כנראה שביום רביעי עדיין לא נדע שיש לנו מדלייה (אלא אם כן שלזינגר תפתיע עם אחת) אבל בתסריט הפסימי יש מצב שביום רביעי כבר נדע שכנראה אין לנו מדלייה - אם חלילה שטילוב ימעד ולא יגיע לגמר וארבעת השיוטים הראשונים של הגולשים יותירו אותם מחוץ לתמונה (רוחו חזקות מדי עבר שחר אבל חלשות מדי עבור לי וכולי). זה יותיר אותנו רק עם תקוות לא נורא ריאליסטיות למדלייה מאריק או מה470 כשכל הלחץ עליהם. נקווה לטוב.

קאופמן קובע סף מטרות גבוה

שיא אישי לכל שחיין ושלושה חצאי גמר. אני אוהב את זה שהוא לא פוחד לקבוע סף מטרות גבוה ולא מתברבר עם תחזית אופטימית ותחזית פסימית. שיא אישי לכל שחיין זה המדד שעל פיו מבחינתו צריך למדוד הצלחה בשחייה. יפה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4260657,00.html

למעלה