לבוש ראשון
H Happy Goth New member 25/1/15 #2 שבוע מאתגר מלא עבודה, דד ליינים.... את העליונית כבר הסרתי ממזמן, חם ליייי השמלה ללא שרוולים אפשר לראת מהפרצוף שלי שאני לא מרוצה מהמעיל פה, אבל לא היה לי זמן וכוח להחליף... אה! השתמשתי במרכך! רואים שינוי?
שבוע מאתגר מלא עבודה, דד ליינים.... את העליונית כבר הסרתי ממזמן, חם ליייי השמלה ללא שרוולים אפשר לראת מהפרצוף שלי שאני לא מרוצה מהמעיל פה, אבל לא היה לי זמן וכוח להחליף... אה! השתמשתי במרכך! רואים שינוי?
I iritki New member 25/1/15 #5 השיער והלבוש ממש חמודים והמעיל גם בסדר, נראה לי שלא תשתמשי בו כל כך עם החום הזה....
S shmickey New member 25/1/15 #7 חחחחחחח הרגת אותי עם הפרצוף! השמלה מקסימה עליך והשילוב חמוד, אבל נראה לי שהייתי מוותרת גם על הקרדיגן וגם על המעיל והולכת על הג'קט דמוי עור שלך
חחחחחחח הרגת אותי עם הפרצוף! השמלה מקסימה עליך והשילוב חמוד, אבל נראה לי שהייתי מוותרת גם על הקרדיגן וגם על המעיל והולכת על הג'קט דמוי עור שלך
ל לי וולף New member 25/1/15 #8 מצחיקה אחת השמלה מקסימה ואני אוהבת את הכיוון אבל הייתי מעדיפה בלי חגורה או עם אחת חלקה במקרה הזה וכן, גם אני פחות אוהבת פה את המעיל
מצחיקה אחת השמלה מקסימה ואני אוהבת את הכיוון אבל הייתי מעדיפה בלי חגורה או עם אחת חלקה במקרה הזה וכן, גם אני פחות אוהבת פה את המעיל
H Happy Goth New member 25/1/15 #4 איזה יפה! ולא צפוי השילוב של השחור+לבן עם החומים ממש הולך פה, את כישרונית את! חתיכה את משו משו
S shmickey New member 25/1/15 #6 תודה!! זה כי חסכתי מכן את תמונת הצד בה רואים את הבטן התפוחה שלי ממעללי הסופש
ל לי וולף New member 25/1/15 #9 לגמרי! החום הזה מושלם פה ומוסיף קוּליות (שאת כבר מביאה מהבית בכל מקרה...) לשחור-לבן הקלאסי יא חתיכה!!
לגמרי! החום הזה מושלם פה ומוסיף קוּליות (שאת כבר מביאה מהבית בכל מקרה...) לשחור-לבן הקלאסי יא חתיכה!!