מראה של החיים
התרשמות משלושת הפרקים הראשונים

Hadar169

New member
מראה של החיים
התרשמות משלושת הפרקים הראשונים

לאור העובדה שויוה מתמהמהים עם הברזילאיות, ומאחר והברזילאית הבאה תגיע רק עוד חודשיים לערוץ רקורד, החלטתי לראות את הטלנובלה הזו שלמעשה אני כבר שנה מחכה לראות אותה
- ואין ספק שהטלנובלה הזו היא מהליגה של הגדולות! חבל שאין עם מי לדסקס פה עלייה אבל בכל זאת אכתוב רק הפעם את ההתרשמות הכללית שלי מהפרקים הראשונים שצפיתי בהם בינתיים
ככה בתור המלצה למי שירצה לצפות בהמשך כי ללא ספק היא מומלצת ביותר

קודם כל איזה כיף לראות שוב את אליני מוראיס(מעבר לזמן)ויטוריה סטרדה(זמן לאהוב)
ובכלל את כולם כי חצי קאסט מוכר ממעבר לזמן וחצי מהשוד הגדול המפקח למשל הפך לרופא חח..הראשית לא מוכרת פה אבל היא שיחקה את הראשית גם בזמן לאהוב והיא מדהימה. חוץ מהקאסט המעולה העלילה פשוט מהפנטת.

כריס(שחקנית תיאטרון)ואלן(במאי)נוסעים לרוזה בלנקה להיפרד מסבו הגוסס וכשכריס מגיעה לשם היא לא יכולה לעצור את ההתרגשות ואת תחושת השייכות מאחר והיא פשוט מרגישה שהיא כבר הייתה שם. והיא אכן חיה שם בגילגולה הקודם בתור ז'וליה קסטלו ושם היא גם איבדה את חייה כשנורתה בליבה
אלן די מזלזל בה ובטוח שהיא פשוט מבלבלת את המקום עם מקום אחר שהיא כבר הייתה בו. בכללי קשה להתחבר לדמות שלו שהרי אם כריס לא הייתה משכנעת אותו הוא גם לא היה נוסע להיפרד מסבו וממשיך להתמקד בקריירה שלו, ולא לחינם הוא חשש לחזור. האקסית שלו איסבל גם נמצאת שם והוא השאיר אותה ואת עברו הכואב מאחור. עדיין זו לא סיבה לא לבקר את סבו במשך כל כך הרבה שנים..

איזו חמודה מרגוט(סביני מהשוד/ויטוריה ממעבר לזמן)אלמנתו של סבו של אלן. למרות שהם היו יחד רק 8 שנים הייתה להם אהבה גדולה והיא הייתה זו שסעדה את ויסנטי עד רגעיו האחרונים. אבל לפני שהוא נפטר הוא מספיק לבקש מאלן להיפטר מהטינה שבליבו ובנוסף הוא מבקש ממנו לביים את הסיפור של ז'וליה קסטלו שהתרחש בעבר הרחוק בעיירה
כלומר, סיפור החיים הטראגי של הגילגול הקודם של כריס! בת זוגו לימים אילה..

במקביל איזבל כבר סימנה את כריס וכל הזמן מנסה להתקרב אלייה אבל אלן מזהיר את כריס שהיא אישה רעה. כריס מבינה שהיה ביניהם משהו שנגמר בצורה כואבת והיא כועסת על העובדה שאלן לא נפתח כלפייה. אלן מבטיח לספר לה את הכל. בינתיים מרגוט וכריס כבר הספיקו להתחבב אחת על השנייה, מרגוט בתור אישה רוחנית כבר חושדת שכריס חווה זכרונות מחיים אחרים ובמקביל היא משתפת אותה בסיפור של ז'וליה קסטלו אחרי שכריס מראה לה את המדליון שהזקן מסר לה בבית הקברות בהלוויה של ויסנטי. אותו זקן מזהה את כריס כז'וליה אבל היא לא מבינה על מה הוא מדבר וחושבת שאולי הוא התבלבל. כמובן שגם פה אלן מראה זילזול ואפילו מבקר את כריס על כך שהסכימה לקבל את המדליון והיא מצדה פשוט מודה בפניו שהייתה מוקסמת ממנו, כששנייה אחרי הזקן כבר לא היה שם.

מרגוט לוקחת את כריס לספרייה ומראה לה את היומן של ז'וליה
היא אומרת לה שזה בעצם הסיפור שויסנטי רוצה שאלן יביים! היא מספרת לה שבינה לבין דנילו הייתה אהבה גדולה שנגמרה בצורה טראגית אחרי שדנילו ירה בה למוות ככל הנראה מתוך קנאה. באותו הרגע כריס נכנסת לסערת רגשות של ממש כשהיא נזכרת בפרטים מהחלום החוזר שלה והיא מבינה שבחלום מישהו יורה בליבה ולכן היא קמה עם כאב באיזור הלב. כשמרגוט מראה לה קבוצת שיער של ז'וליה קסטלו שגם הייתה בתוך הקופסא של היומן, כריס נסערת עוד יותר והולכת לחפש את הקבר של ז'וליה - מבלי לדעת שהיא הולכת בעצם לחפש את הקבר של עצמה!

בבית הקברות היא רואה את אותו זקן שמסר לה את המדליון עם החריטה של ז'וליה קסטלו, היא מנסה לקרוא לו כדי להחזיר לו אותו אבל הוא הולך ונעלם כשלבסוף כריס נופלת בסמוך לקבר וכשהיא קמה היא מבינה שהרגע היא מצאה את הקבר של ז'וליה קסטלו, ומייד אחר כך היא מתעלפת! בזרועותייה של איזבל שהשקיפה עלייה כל הזמן הזה מהצד

בהמשך כריס תגיע גם לבית של ז'וליה ומאותו הרגע היא תתחיל לעבור תהליך רוחני ובעצם תחזור לסירוגין לעבר שלה לגילגולה הקודם. ככה היא תגלה מי באמת רצח אותה. פה יצטרף הראשי הרשמי רפאל קרדוסו(פליפי ממעבר לזמן)בתור דנילו ובהמשך בתור דניאל דמותו המודרנית. בממקביל כריס גם תשחק בסרט של אלן, בעצם את התפקיד של עצמה את ז'וליה קסטלו!

הטלנובלה הזו משלבת עבר והווה בדיוק כמו במעבר לזמן. בקיצור טלנובלה מהממתת
מומלצת מאוד

Hadar169

New member
דרך אתר שמעלה טלנובלות ברזילאיות

אבל לא מתורגמות.
אם את רוצה אני אתן לך את הקישור במסרים:]

elall

Member
מנהל
אם היית מחליטה לראות את ה' תציל את המלך או הזמן לא עוצר

הייתי מצטרפת איתך לדיונים

זאת דווקא לא מעניינת אותי.

Hadar169

New member
ל-ה' תציל את המלך יש סיכוי לא רע להגיע לויוה בהמשך

בגלל הראשית ובגלל שהיא החליפה בברזיל את השוד וגם בגלל שהיא בקטלוג.
למראה של החיים יש פחות סיכוי לדעתי בגלל הראשית שלא מוכרת לויוה.
אבל לגמרי מבינה אותך שלא היה לך יותר סבלנות לחכות לויוה
מגניב שגם את
מצאת ברזילאית שווה לצפות בה
אז איך היא? מושקעת כמו שהיא נראית?

כמובן שגם לה אני מצפה יחד עם גאווה ותשוקה והזמן לא עוצר שציינת

אבל אם לבחור היה לי ברור מהתחלה שמראה של החיים בעדיפות ראשונה, כי חוץ
מהעובדה שהסיכוי שלה להגיע לא גדול לדעתי, אני מתחברת יותר לתקופה שהיא
מייצגת 1932 תחילת המאה העשרים פחות או יותר כמו זמן לאהוב. והיא משלבת
מיסטיקה כמו במעבר לזמן שמאוד אהבתי, וגם מבחינת הקאסט כמעט כולו מוכר לי.
לא שיש לי בעיה עם קאסט חדש אבל בכל מקרה זה תמיד נחמד
במיוחד שמדובר
בקאסט המצויין ממעבר לזמן

elall

Member
מנהל
אני כבר ממש לא חושבת שיש לה סיכוי להגיע לכאן

זה למה אני כבר שוקלת לראות אותה אונליין (עוד לא התחלתי). עם ההפסקה שויוה עושים עם ברזילאיות, אני כבר איבדתי תקווה, ואפילו "הזמן לא עוצר" אני כבר חוששת שמאבדת סיכוי. ה' תציל את המלך יחסית כבר ישנה, וככל שהזמן עובר כך גם קטנים הסיכויים.

Hadar169

New member
הבנתי שלפחות ההפסקה עם הברזילאיות היא זמנית

אבל בתכלס באמת אי אפשר לדעת מה יהיה
&nbsp
&nbsp

ויוה מעצבנים עם ההפסקה בברזילאיות

לא מבינה מה היה דחוף עם הקולומביאנית והפורטוגלית. העיקר נענים לביקוש טורקיות. גם ארגנטינאיות אין באופק ולפי מה שענו לי אין צפי לארגנטינאית התקופתית של פולקא. אילו סדרות ברזילאיות יכולות להגיע אלינו כבר? שויוה יכול לרכוש בלי תירוצים.

elall

Member
מנהל
מאז החידוש של הקטלוג יש לא מעט אופציות

ובנוסף למה שציינת, 2 טלנובלות נוסטלגיות, אחת לא היה מספיק?
יש לגלובו בקטלוג 5 טלנובלות חדשות משנה שעברה, ככה ש"אין מה להביא" זה בטח לא הסיבה.

למעלה