איילת המתולתלת
New member

שלום לכם.
הכנתי בעבר עוגת ספירלה גבינה (של קרין גורן) והרעיון של הספירלה הדליק אותי.
רוצה להכין גלידה ספירלית בשניים או שלושה צבעים (חום ולבן ואולי גם קפה).
לצורך כך אני צריכה שהבלילות תהיינה באותה רמת סמיכות.
גלידה חומה אני מכינה בד"כ מכמה חלבונים מוקצפים עם סוכר, עם או בלי קצפת צמחית (איך שבא לי באותו רגע) בתוספת שוקולד שהומס על אדים.
מה יכול להביא לגלידה לבנה את אותו מרקם/ כובד של הגלידה החומה?
רעיונות יתקבלו בברכה.
מגבלות: א. פרווה (מיועד לארוחה בשרית ואנחנו שומרי כשרות). ב. ללא גלוטן, לאחיין שלי יש צליאק.
תודה רבה!!