שפים למען טל דרור
 
21 מהשפים המובילים בישראל יוצאים לגיוס תרומות להצלתה של דר' טל דרור ומצרפים אליהם את "בישולים – בית הספר הגבוה לקולינריה" ואת יקב "ונטיפיורי.
 
דר' טל דרור, בת 50 , דר' לחינוך מגבעות בר אשר בנגב, היא אם חד הורית ל-4 ילדים. היא חלתה לפני כשנתיים בסרטן בכבד, עברה טיפולים והגידול קטן. בחודשים האחרונים חלה החמרה במצבה בחודשים האחרונים והיא בסכנת חיים.
המומחים המליצו לטל לטוס לארה"ב, לטיפול מיוחד שמהווה כעת את הסיכוי היחיד שלה, ועלותו כ- 200,000$.
טל צריכה לטוס לשם תוך שבועיים לפני שתחול החמרה נוספת במצבה.
 
כדי לעזור לטל דרור לגייס את הכספים התגייסו שפים מהמוכרים בארץ:
מאיר אדוני, יורם ניצן, אביב משה, רן שמואלי, יוסוף (זוזו) חנא, דויד פרנקל, יוסי אלעד, מושיק רוט, הילה אלפרט, יריב בלילי, ירון קנסטנבאום, שגב משה, אלכסנדר כהן, חיים טיבי, דוד ביטון, נוף עאתמנה עיסמעיל,ערן שוורצברד, גולן גורפינקל, רועי סופר, אייל לביא ועזרא קדם.
 
כל אלו התנדבו להעביר סדנאות שף ב"בישולים - בית הספר הגבוה לקולינריה", אשר העמיד את כיתותיו למען מטרה זו. את הסדנאות ילוו יינות יקב מונטיפיורי אשר נרתם גם למען מטרה זו.
כל תרומה חשובה. 300 מהתורמים יזכו להשתתף בסדנאות השף אשר יתקיימו ב"בישולים - בית הספר הגבוה לקולינריה".
 
לתרומה:
http://www.haverim.org.il/funds/one_fund/623.htm
 
כל כספי התרומות מועברים במלואם ישירות לבית החולים האוניברסיטאי של סטנפורד.