השירשור השבועי

החתולית

New member
השירשור השבועי


השירשור השבועי על פתיחות, סגירות, מבצעים, מנות מיוחדות, אירועים, כתבות מיוחדות ושאר ירקות.

השירשור אינו מיועד ליח"צנים, מסעדנים ומפרסמים, אשר מוזמנים לשלוח הודעות לכתובת האי-מייל:[email protected].

נא להימנע מתגובות וניהול דיונים בשירשור השבועי, בעודו נעוץ.

סוף שבוע טעים,
החתולית
 

החתולית

New member
קלואליס - עיסקית לובסטר

השף ויקטור גלוגר החליט ליצור ארוחת לובסטר שתלווה את תפריט המסעדה לאורך כל שעות הפעילות וכל ימי השבוע – עיסקית לובסטר.
&nbsp
בתפריט העסקית:
מנה ראשונה: שרימפס "פומודורו" עם עגבניות שרי, עגבניות צלויות בשמן זית, גספצ'יו עגבניות ירוקות, נענע, בזיליקום וסורבה עגבניות.
&nbsp
מנה עיקרית: לובסטר קנדי שלם – לובסטר מקולף במחבת וסוכריות לובסטר על מקל עם ריזוטו סרטנים, שמן כמהין וטוויל פרמז'ן.
&nbsp
מחיר הארוחה 198 ₪.
הארוחה תוגש החל בסופ"ש הקרוב ועד סוף מאי (לפחות).
&nbsp
 

החתולית

New member
בוטניקה בר - סינקו דה מאיו

בבר הקוקטיילים חוגגים מחר יום ו', את סינקו דה מאיו של המקסיקנים.
&nbsp
ב- 5/5 יחגגו בבוטניקה את סינקו דה מאיו עם תפריט קוקטיילים מיוחד, שיוגש בנוסף לתפריט הרגיל.
&nbsp
בין הקוקטיילים המיוחדים:
* Viva Mexico - קוקטייל המכיל טקילה Herradura Añejo, מזקל Del Maguey Vida, ליקר תפוזים גראנד מרנייה, דבש אגבה, ביטר שוקולד וזסט אשכולית על בלוק קרח בוטניקה (48 ₪).
&nbsp
בנוסף יציעו בבוטניקה במהלך הערב, 50% הנחה על צ'ייסרים של טקילה ומזקל.
&nbsp
גם תפריט האוכל יכלול מנות מיוחדות לחג, כמו טורטייה סלמון 35 ₪, מגדל נאצ'וס וגוואקמולה 25 ₪ ומנת טאקו גוואקמולה וחזה בקר כבוש 48 ₪.
&nbsp
 

החתולית

New member
NUR הניו-יורקית של מאיר אדוני נפתחה

השף מאיר אדוני מצטרף לעולם הקולינרי של מנהטן, עם ביסטרו מזרח תיכוני מודרני – מסעדת NUR, אשר נפתחה השבוע.
&nbsp
את האוכל של נור מלווה תפריט יין שחלקו יין ממדינות המזרח התיכון - לבנון, מרוקו וכמובן ישראל; ותפריט קוקטיילים בהשראת המזרח התיכון.
&nbsp
בתפריט של נור הניו יורקית מופיעות חלק ממנות הדגל המוכרות של אדוני, ביניהן: קרואסון מח, טרטר פלשתיני ובר ים על פריקי. לצידן מוגשות מנות חדשות כמו, גפילטע שרימפס, דונטס תמרים במילוי דג, קרפצ'יו חצילים וטחינה ועוד.
&nbsp
אדוני הקים את המסעדה בשותפות עם דניאל שיין - יזם הייטק, וגדי פלג שהוא המייסד של מאפיית לחמים בניו יורק.
מסעדת נור החדשה פתוחה כל יום החל מחמש בערב:
34 East 20th Street, between Park Avenue and Broadway.
Tl: 212.505.3420
www.nurnyc.com.
&nbsp
 

החתולית

New member
דלידה - תפריט אביבי חדש

השף דן זוארץ אוהב לחדש, וככל עונה (לפעמים גם פעמיים בעונה) מחליף את התפריט העונתי שמלווה את תפריט המסעדה הקבוע של דלידה.
&nbsp
בסופ"ש הקרוב ישיק זוארץ במסעדת דלידה, תפריט אביב חדש אשר ממשיך את דרכו שמתחברת למלקטים, מגדלים מקומיים ויצרנים מקומיים קטנים.
&nbsp
בין המנות בתפריט העונתי החדש של מסעדת דלידה תוכלו לראות מנות כמו:
סלט שורשים נאים- ויניגרט ענבים וערער, פטה, מליסה 24 ₪,
* סלט עלים ופרחים- שקדים ירוקים, תאנים יבשות, שקדים קלויים, סירופ גרניום 24 ₪,
&nbsp
* סשימי- דג נא, ויניגרט פאקוס, שמן כוסברה, שקדים ירוקים, צ'ילי, חיטה פריכה. 54 ₪,
&nbsp
* סבידה צלויה- פולנטה חריפה מתירס טרי, סברס נא, קרם כרפס בר, גבעולי מנגולד
מוחמצים, קרקר פפריקה מעושנת 58 ₪,
&nbsp
* פילה לברק- חמאת עגבניות ולמון-גראס, שורשי אביב, עלים. 66 ₪.
&nbsp
&nbsp
דלידה ממשיכה להפעיל את ההאפי האוור המוכרת והטובה - 50% הנחה על כל המנות מהתפריט הקבוע, בימים ראשון עד חמישי בשעות 17:00-19:00.
&nbsp
 

החתולית

New member
שישי בג'יאקונדה

מחר בג'יאקונדה מקיימות פסטיבל מגנומים - בקבוקים המכילים 1.5 ליטר של יין, לכן היינות עוברים בתוכם תהליך התפתחות שונה מאשר בבקבוקים רגילים. אלה יינות בעלי יכולת התיישנות גבוהה ומרתק לעקוב אחר התפתחותם.
&nbsp
בג'יאקונדה החליטו שמחר יהיה יום חג לבקבוקים האלה, ויפתחו לכוסות מגנומים של:
שאטו ד'אקירייה
סטפן טיסו
דומיין גרדייה
פרנק קורנליסן
וילה בוצ'י
קלמנסבוש
מוסבכר
שייפר פרוהליש
היימן לובנשטיין
פליסרו
ראומלנד
ועוד יינות חלקם מתיישנים.

&nbsp
 

Nרב

New member
וגם נפתח קפטן קארי של רושפלד בדיזינגוף 149

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1803791169940557&id=1588934038092939&substory_index=0
 
למעלה