טופ 5 (פינה חדשה)

DAN1EL

New member
טופ 5 (פינה חדשה)

פינה חדשה עם קונספט פשוט.
בכל פעם אבחר אמן ואתם צריכים לכתוב מהם חמשת השירים האהובים עליו שלכם.
אם אתם מאלה שקשה להם לדרג ולהכריע (נדב) אני מרשה לכם לבחור עשרה שירים - ואתם לא חייבים לדרג!
(למרות שיהיה נחמד אם תדרגו, אבל רק אם בא לכם).
מה שאני לא מרשה לכם זה לא להשתתף.

האמנים שאבחר הם מוכרים. אם לא שמעתם את הדיסק האחרון שלהם או את כל הדיסקים - אין בעיה, זה לא מעניין. אתם יכולים לציין את זה ולכתוב שאלו הם חמשת השירים האהובים עליכם בהתחשב בכך שלא שמעתם עדיין את הכל.
אבל כמו שאמרתי - האמנים יהיו מוכרים לכם ואין סיבה שלא תשתתפו (אלא אם כן אתם חארות
).

אז האמנית הראשונה שנבחרה לפתוח את הפינה היא מי שמוציאה בימים אלה אלבום חדש (שכבר דלף כמובן לרשת ורבים מכם כבר שמעו אותו):

לנה דל ריי

ככה היא נראית, אם שכחתם

זהו. עכשיו תענו.
מה לדעתכם הטופ 5 שלה?
(שוב: לא חייבים לדרג, אפשר בסדר אקראי, ותדרגו רק אם בא לכם)

DAN1EL

New member
וכבר נמצאה טעות ניסוח מפגרת ראשונה

השירים האהובים עליכם שלו*

RihannaNavy

New member
לא לפי הסדר:

ׁ(לא הצלחתי חמישייה, עשיתי עשיריה)
Dark Paradise
West Coast
Gods&Monsters
National Anthem
Brooklyn Baby
Money, Power, Glory
Ride
Body Electric
Blue Jeans
Pretty When You Cry (ממש גדל עליי)
אבל בכללי עוד לא גיבשתי דעה מוצקה על UV, ככה שזה די מוקדם בשבילי לשאול על טופ 5/טופ 10 שלה, אבל זו הרשימה בערך

DAN1EL

New member
זה לא מוקדם, זה הטופ 10 שלך כרגע וזה בסדר.

ברור שזה יכול להשתנות, אז מה?

לפני עשר שנים הסרט האהוב עלי של היצ'קוק היה "פסיכו", לפני חמש שנים זה היה "חלון אחורי" ועכשיו זה "הציפורים" כבר איזה שנתיים.
ותמיד הכרתי את שלושתם היטב, אבל הטעם שלי השתנה עם הזמן.
זה בסדר. הכל טוב.

DAN1EL

New member
שלי

Off To The Races - אני לא מדרג, אבל אם הייתי מדרג זה היה כנראה מקום ראשון. שיר מעולה, מופק מצוין ומוגש בצורה מבריקה (כמו שנטלי, מישהי מפורום כריסטינה, אמרה פעם - היא נשמעת שם כמו שלוש זמרות שונות!)
והוא גם לגמרי שונה מהסגנון הרגיל וה"רדום" של לנה, שזה מגניב.
Blue Jeans - פשוט יפהפה לדעתי.
Born To Die - הפקה אדירה. פתיחה מעולה לאלבום.
Diet Mountain Dew - השיר ה"קצבי" (הכל יחסי, כן?
) השני הכי אהוב עלי שלה.
Young & Beautiful - מרגש ויפהפה. אגב, הוא רק בזמן האחרון התחיל להתחבב עלי. בכלל לא שמעתי אותו בתקופה שכנראה השמיעו אותו ברדיו.

וכן, אתם קוראים נכון.
אף שיר מהאלבום החדש שלה לא נמצא אצלי כרגע בטופ 5.

Drunk in Love

New member
כל פעם שאני שומע את Y&B אני מקבל חלחלה

מחדש. לא ברור לי למה אני ככה שונא אותו. לא יכול לשמוע.

2Dirrty4U

New member
יאללה

גם לא לפי סדר מסויים, פשוט 5 השירים הכי טובים שלה בעיניי:

Off to the Races - במקרה שמעתי co-worker שלי שומע את השיר הזה ולמרות שלא ידעתי מי שרה אותו עדיין חשבתי שזה שיר מגניב. ללא ספק בטופ שלה! הוא מעולה!
Summertime Sadness - ואז הבנתי שהזמרת ששרה את השיר הקודם שציינתי זאת למעשה לנה דל ריי שהשיר הזה שלה, סאמרטיים סדנס, הוא להיט מועדונים בוריאציות שונות ורמיקסים כאלה ואחרים. ולמרות שאהבתי בהתחלה את השיר בגרסת רמיקס, למדתי לאהוב את המקור. מצויין!
Young & Beautiful - אני חושבת שזה השיר השני שלה שהכרתי אחרי סאמרטיים.. אין לי הרבה לפרט פה, פשוט שיר יפייפה! שמעתי אותו הרבה מאוד בזמנו!
Carmen - אחרי 3 שירים שלה שאהבתי אמרתי ניתן צ'אנס לאלבום שלה ומשמיעה ראשונה השיר הזה ישר תפס אותי. כל השאר פחות. הרבה פחות. אוהבת אותו מאוד!
Blue Jeans - מבחינתי נכנס לטופ 5 שלה.

דרך אגב, האלבום האחרון שלה משעמם להחריד. אין בו אף שיר טוב חוץ מווסט קוסט וגם זה גבולי ויחסי לאלבום עצמו.

DAN1EL

New member
הפתעת אותי

הייתי בטוח שלא אהבת שום דבר שלה.
אני אוהב/מחבב מאוד את כל השירים שציינת חוץ מ-Carmen.

מסכים לגבי האלבום האחרון, לא מצאתי בו יותר מדי חוץ מ-WC ושיר הפתיחה.
הוא לא רע, פשוט...סתמי ודי מונוטוני. לפחות זו הדעה שלי עליו בינתיים.

YEEZUS

New member
אני אדרג:

1. Off to the Races - אף פעם לא ימאס עלי. השיר הראשון של לנה שאהבתי הוא עד היום השיר שאני הכי אוהב שלה.
2. Brooklyn Baby - השיר שזכה לתגובות פושרות בפורום (ולא בצדק) הספיק לכבוש אותי בזמן כל כך קצר! המילים, הפזמון, הביצוע, הזמר שמצטרף ללנה בסוף - כל אלה בנו לי את השיר שהכי הייתי צריך שלנה תעשה. היא סיפקה לי בדיוק מה שכל כך רציתי ממנה.
3. Blue Jeans - אני רוצה להודות באופן אישי למפיק על העבודה המדהימה שהוא עשה. לפעמים אני לא יודע מי עשה פה עבודה טובה יותר, לנה או הוא.
4. National Anthem - הפזמון. הפאקינג פזמון.
5. West Coast - עוד שיר שלא זכה לאהדה כאן וגם לא בצדק - מבנה לא שגרתי לשיר וניסיון מוצלח לעשות משהו שונה. זה עובד כל כך טוב.

Drunk in Love

New member
ממש קשה עכשיו עם האלבום החדש.

הוא לגמרי מעולה מבחינתי ואין ספק שבהמשך שירים מתוכו יהיו בטופ 5 אבל בשביל שזה יהיה אובייקטיבי (אני עדיין בהתלהבות הראשונית) אדרג רק עד תק' פרה-Ultraviolence לא כולל West Coast ההורס שאני אכלול:

1. Ride

2. Blue Jeans
3. West Coast
4. Born to Die
5. Summertime Sadness

Music Man XD

New member
דווקא איתה לא כל כך קשה

לי.
1. Video Games
היה ונשאר השיר הכי טוב שלה, היא לא התעלתה עליו לטעמי.
2. Off to the Races
אחלה שיר, לא מה שעשיתם ממנו כאן אבל אחלה.
3. Blue Jeans
מראה את הסגנון הייחודי שלה. עם כל הביקורת, יש לה סאונד ייחודי ועל זה מגיעה לה הערכה.
4. Ride
במפתיע, ממש אהבתי את השיר הזה. לא חשבתי שאוהב.
5.Born To Die
אוהב את ה"נקיון" שבו.

זהו זה! את האלבום החדש לא ניסיתי.

DAN1EL

New member
רשימות השירים של שתי הפינות הקרובות כבר

מוכנות אצלי מזמן על המחשב, אני צריך למצוא זמן להעלות את זה.
אשתדל בימים הקרובים.

RTur

New member
ביקשת כל כך יפה שכולם ישתתפו.. אבל..

אני לא מכיר חמישה שירים שלה אפילו. היא משעממת אותי ולא טרחתי לשמוע שירים שלה יותר מאלה שבמקרה נתקלתי בהם בצורה כזו או אחרת חח - זה מסתכם בשניים: Young & Beautiful ו- Video Games. ועל סמך זה, זה גם יהיה הדירוג שלי בהתאמה

DAN1EL

New member
אז תמציא.

סתם, זה בסדר

בפינה הבאה אני מאמין שאתה כבר תכיר חמישה שירים ואף יותר.
תכננתי כבר את השמונה פינות הבאות בערך, ואני ממש מקפיד על כך שזה יהיו אמנים שכולם כאן מכירים שירים שלהם.

למעלה