שאלות, חדשות, בקשות

ככל הנראה דמותו של סבס רולי מPatm תכנס למשפחתו של בעלי2

כחלק מהעלילה של העונה השנייה של Papa a toda madre בתירוץ שהוא נוסע לעיר של הנפשות החיות במשפחתו של בעלי כדי לחשוב על החיים מתוך מחשבה לקחת פסק זמן מרנה(מאייטה פרוני). ויהיה משולש רומנטי עם סוזנה גונזלס(מישהו אמר תשוקות?) וארט דה לה טורה.

מזכיר לי את אין טיפשות בגן עדן שהכניסו דמויות מיופי זה לא הכל.

עונה שנייה של Papa a toda madre עם כמה שינויים

השינוי המהותי הוא שמאייטה פרוני לא תהיה בעונה הזאת מאחר ומתכננת להשתתף בקאסטינג לסדרות אחרות ביניהם עונה שנייה של לייק של פדרו דמיאן.

לא ידוע מי המחליפה אך המועמדות הן: קלאודיה אלברז, אזמרלדה פימנטל, דולסה מריה, מרלן פבלה ואריאדנה דיאז.
כמו כן הרשעית הייתה ורוניקה מונטס שהשתנתה ונהייתה כראשית משנית ואחריה היה מארק טצ'ר שכידוע מת בסוף העונה. ומי שיכולה לתפוס את תפקיד הרעה היא דנה גרסיה.

כל השאר נראה שיישאר במקומו חוץ מאולי ורוניקה ג'אפדו שמוכרת לנו מחיים שגנבו ממני כחוספה ובאה מאהבה מאחר והיא משתתפת בתכנית ריאליטי

elall

Member
מנהל
שאלות, חדשות, בקשות

כל מה שקשור לטלנובלות ושחקני טלנובלות לכאן

סופ"ש נעים לכולם

Dona Sonrisa

New member
השמלה האדומה מדהימה

מתאים לה.
איפה קונים שמלה כזו??
גם אני רוצה שמלה כזאת

faery18

New member
זו בכלל ילדה עיראקית במלחמה נגד דאע"ש לפי כמה מהתגובות שם

ככה שאפשר לומר שאריאדנה רק עשתה מעצמה צחוק עם הפוסט הזה. והיא גם לא טורחת לתקן החצופה! עדיף שתמשיך להתרכז במשחק כי נראה שחכמה זה לא הצד החזק שלה. חח כן ממש התאכזבתי ממנה
היא הייתה אחת השחקניות האהובות עליי אבל היא פשוט מתחסדת..עוד באחד הראיונות שעשתה במסגרת החיים הכפולים של אסטלה קריז'ו היא תקפה את המדיניות האמריקאית בהקשר להגירה הלא חוקית ואמרה שרוב המקסיקנים שחוצים את הגבול הם לא פושעים. לא כי את יודעת טוב יותר מי זה מי בסדר. מצדי שיוותרו גם על הטלנובלה החדשה שלה לא יהיה פספוס גדול

evglev1

Well-known member
מנהל
השחקנים המקסיקניים הם נגד מדיניות ההגירה האמריקאית

זה בולט, גם ממשלת מקסיקו מוחה על כך. לגבי הילדה העיראקית שכביכול מעזה, באמת אכזבה מאדריאנה דיאס.

evglev1

Well-known member
מנהל
עוד לא למדתי לקרוא ספרדית

אבל התרגום של גוגל טרנסלט נתן לי שדיבור כללי נגד המלחמות, בלי קשר לעזה. אבל נראה שהתעמולה הפלסטינית כאילו הם דוד הקטן ואנחנו גלית הענק עובדת חזק והעזתים שיוזמים את כל ההתקפות נראים כקורבן למרות שהם מתנדבים להיות מגן חי לחמאס או שהחמאס משתמש בהם כמגן חי.

faery18

New member
היא בעצם השחירה את פניה של ישראל בפני מליוני עוקביה

בכך שהיא כתבה פוסט שגוי מיסודו וכינתה את הילדה "פלסטינית" שברחה מהפצצה(לא קשה לנחש של מי)אפשר לקרוא לזה חוסר אחריות/טיפשות/ולצערינו גם אנטישמיות.

Don Nirtin

New member
נקווה שהיא תהיה טובה יותר מזו שקדמה לה

פרשתי ממנה בפרק 45 כשהבנתי שלמעשה אין לה תוכן.

evglev1

Well-known member
מנהל
תלוי איך מסתכלים על זה

היא כמו סנטרל 099 עם ענייני משטרה וכמה פרשות משטרתיות וסודות של אהבה עם כמה סיפורים של בית חולים, פה יש גם סיפורים של עריכת דין.

evglev1

Well-known member
מנהל
אגב אני רק בפרק 46 אבל קראתי תקצירים

ומחית על כך שגיירמו גרסיה קנטו יש תפקיד של עציץ או משהו כזה, אז בפרקים חמישים ומשהו הוא נכנס לעובי הקורה והולך להיות לו תפקיד רציני, או שבעצם לאלה שבקצב של ויוה כבר היה לו תפקיד רציני מאוד.

למעלה