אין כמו הקומפוט בקיץ,,או ליפתן פירות...
אני קונה 3 סוגי פרי,,נקטרינות,אפרסקים,ושזיפים,,
מיכול דבר 1 סיסילה,,
בוחרת מהם את הרכים,,אפרסקים בבקשה לקלף,,שזיפים פשוט לחתוך לחתיכות,,
סיר אצלי 6 ליטר,,זה בערך יוצא חצי סיר עם הפירות,,
מוסיפה 7-8 שזיף מיובש שחור,בלי הגרעין,
6-8 מישמי יבש,חותכת אותם,
שלושת רבעי מים, כי זה גולש,,,,
שקית סוכר וניל,,לימון שטוף,וחצוי,ועכשיו אוסיף את העלים של הגירניום הלימוני,,
ואני מוסיפה,קופסה אחת של גלי,פירות,,לא חשוב בצבע,,
סוכר לעיתים רחוקות,,כי הפירות מתוקים,,,
מקררת ללילה,ואוכלת בהנאה רבה, כוס עם ארוחת הצהריים,או בערב..
משך הבישל 20 דקות,וכשזה רותח,להוסיף את הגלי,,
בהצלחה..