בואי לשבת
יורט אחד פנוי...
יש לנו אורחים, היום טיגנתי 100 לביבות למסיבת חנוכה בבית הספר של הצעיר, ככה קנמיתי לי את הפטור מהשתתפות בארוע
בתנור שני חצילים בלדי מהממים וקלילים, 6 סלקים יפים גם
חוצמזה אין לי שמץ...
אתמול הכנתי מרק עם 6-7 כרשות פרוסות, 2 בצלים ענקיים וראש סלק אחד בקוביות כדי שלא יצא מרק חיוור ולא חתיך, יצא מרק בארומת בצל בצבע של חמיצה....מסלק אחד! טעים מאד מאד.
יש לי הרבה עגבניות ואני תוהה אם להכין מהן רוטב או מרק עגבניות עם תועפות סלרי שגם זה יש לי ללא הכרה...
דלעות ערמונים- למלא או להכניס לתנור חצויות מרוחות ברוטב עם הרבה שום?
סלט כרוב עם אוכמניות מיובשות ופטרוזיליה קצוצה בנדיבות
אבוקדו עם בצל ירוק קצוץ, שום כתוש מיצלימון סחוטרי מלח גבישי וחושבת על נענע קצוצה מלמעלה
אני אשב על זה עוד כדי להגיע למסקנות יותר מעשיות
נראה לי שגם לחמניות יכנסו לתוכנית