לא רק...
אמנם מעולם לא טעמתי (ולא ראיתי (חוץ מבתמונות)) מקלובה (שאגב להבנתי נפוצה במטבח הערבי (גם בארץ) ולא רק),
אבל יש (על-פניו) יותר מכמה נקודות דימיון מקריות בין מה שלכאורה (איזו לשון זהירה אני נוקט...) עשית ובין מקלובה כנ"ל:
בשני התבשילים (או לפחות בגירסה אחת אפשרית של מקלובה) יש עוף, יש אורז ויש ירקות שנאפים(/מבושלים?) ביחד. אצלך "הירקות" מסתכם בגזרים ואין את העניין של להפוך את התבשיל, כפי שהזכרת ובכל זאת להדיוט בבישול כמוני... זה דומה מאוד.
לא יעזור לך!
עשית בזאת "מקלובה נעמית" גירסה 1.0.1.
וזה נראה טעים.
אני אגב מאוד אוהב אורז... אני משתדל אורז חום (יותר מינרלים וסיבים), אבל כידוע בד"כ הלבן יותר טעים (לטעמי אורז פרסי בעיקר),
קל למערכת העיקול וגם מסתבר
טוב לשינה... (אם כי כנראה לא טוב לרמת
הסוכר (ולכן הסיכון לפתח סכרת)).