סיכום שבועי

סיכום שבועי

הטוב של השבוע:

הפחות טוב של השבוע:

מאכל השבוע:

סרט/סדרת השבוע:

ספר השבוע:

בילוי/ יציאת השבוע:

תוכניות לסוף השבוע:

אני !

הטוב של השבוע:
אני אוהבת את חג השמן! מחר יהיה ספינג'.

הפחות טוב של השבוע:
בגלל החופש של הילדים אני נאלצת להפסיד כמה ימי עבודה. עשיתי עם גיסתי עסקת חליפין על הילדים וזה "קונה" לי יום אחד.. אני מקווה שלפחות יהיה מזג אוויר נעים, שנוכל לצאת קצת לפארקים, כי פסטיגלים - לא בבית ספרי!

מאכל השבוע:
טחינה קטלנית!

סרט/סדרת השבוע:
התחלתי לראות את "חלף עם הרוח". זה סרט של 4 שעות, אז אני צריכה הפסקות..
וכרגיל - דקסטר, חי בלה לה לנד ועונה חדשה של העוקץ.

ספר השבוע:
עדיין "סלולרי" של סטיבן קינג. לא מהמבריקים שלו.

בילוי/ יציאת השבוע:
מי צריך לצאת לבלות כשיש "מסיבות" בקרונות של הרכבת?

תוכניות לסוף השבוע:
הדלקת נר ראשון אצל חמותי. יהיה טעים.

חג שמח לכולם!

ואוו. אולי תחלקי איתנו איזה

מתכון לספינג' שלך?
אני החלטתי רשמית לא להכין סופגניות השנה, אבל בהחלט מקווה שיצליח לי להכין איזה משהו רווי שמן אחר

אני כל כך שמחה גם לשמוע שאת לא לקוחת לפסטיגלים, זה אולי לא כל כך יפה לומר את זה, אבל .. מה שקורה היום בתעשיית הבידור לילדים, זה די מדאיג...

את המתכון האהוב עליי לא הכנתי, כי צריך בשבילו

משקל ושלי התקלקל, אז הכנתי את של קרין גורן:
http://reshet.tv/Shows/Sodot_Metukim/article,6328/

ופסטיגלים זה זוועה!
זו חגיגת סלבס מיותרת.
אפילו לא טורחים יותר לכתוב שירים במיוחד לפסטיגל. לוקחים להיט לועזי מצליח ומלבישים עליו מילים בעברית.

Sigal H

New member
ובכן...

הטוב של השבוע:

רגעים קטנים. כביסה חמה מהמייבש. לקפל גרביים בדקדקנות, בדיוק כמו שאני אוהבת. לחבק את האיש הנהדר שמלמד אותי צ'י-קונג, חבר וותיק של המשפחה עם חיבוק אמיתי שכזה, חיבוק מתמסר, חיבוק שלא מפחד להכאיב. לגלות שנמנמתי בלי כוונה על הכורסה בסלון, ולהתעורר בדיוק לשקיעה שממול, ואיך שהיא מלטפת בעדינות של סוף היום... לתכנן עגלת שירות שהיא, במקריות משמחת, גם הוכחה גיאומטרית (או קירוב שלה) למשפט פיתגורס. ולהיות לבד. לא להזמין אף אחד לחנוכת בית, לא לארח, לא להדליק את המחשב דבר ראשון על הבוקר, לא לצחוק קול, לא לנצל כל רגע של כוח לפיזיותרפיה. פשוט... להיות לבד בבית (כלומר, עם המלווה, אבל זה גם הבית שלה, אז זה לא ממש נחשב). בשקט הזה גיליתי שני דברים חשובים: הראשון הוא שאני כן חושבת מתמטית, אני רק צריכה לעשות סדר בראש בשביל זה. השני הוא, שישנו בעל חיים שגר בקומה מעליי, כלומר בין התקרה לגג, ושהוא לא אוהב גשם. מעניין.

הפחות טוב של השבוע:

חורף. מובן מאליו שחורף. ומישהו שניער אותי ואמר שאני לא חוזרת לקיץ, זה בסך הכל חורף!
ואולי הייתי צריכה לכתוב את זה בסעיף הקודם.

מאכל השבוע:

עוגת התפוחים של סבתא.

ספר השבוע:

"הנסיך כספיאן" מסדרת נרניה, שאחותי שלפה מהערימה נטולת-המדף וביקשה שאקריא לה. כשהיינו ילדות במיטת הקומותיים, הייתי מקריאה לה המון, נראה לי שאת כל "הארי פוטר" קראנו כך 6 או 7 פעמים. הפסקתי לפני שלוש שנים כי היא אמרה שאני לא מקריאה את זה נכון והם לא נשמעים ככה כלל. בדיעבד, אלה היו הניתוקים (אפילפסיה) שגרמו לי לחתוך את המילים לא נכון ולפספס את סימני הפיסוק. עכשיו, עכשיו כבר עברנו את האמצע, וזה כל כך כיף!

בילוי/ יציאת השבוע:

בוקר יום א', למרפאה. הגעתי עד לשם על שרול (הכס"ג הגיבור שלי), החניתי אותו בחוץ ונכנסתי לשם על הרגליים. רק בשביל המראה של האחות ששמטה את הכף והסלט מרוב הפתעה, היה שווה לקום מוקדם לבדיקת דם. אני כל כך אוהבת לשמח אנשים!

תוכניות לסוף השבוע:

שום כלום. ככה זה שלם.

שיהיה לנו שבוע בדיוק בממדים הנכונים לו

סיגל

11161

New member
הצחיק אותי שאחותך אמרה שככה זה לא נשמע

היה ברור לי (עוד לפני שהסברת) שזה בכלל סיבה ספציפית כלשהי.
בכל מקרה נשמע מגניב "שעות סיפור" כאלו.

ויופי לקרוא, שתמשיכי להפתיע אנשים ולגרום להם להפיל דברים.. (אם זה מה שאת כל כך אוהבת, שאני אגיד על זה משהו?)

ספרי על הדייר שלך. כבר גילית מי הוא?

גם לי היה כזה, בארגז של התריס מעל המיטה. הציפורניים שלו עשו המון רעש.

ו...
את נהדרת!

bimbo.

New member
אמרו לך כבר שאת משוררת בנשמה?

המשיכי לכתוב. אני אוהבת לקרוא אותך

bimbo.

New member
אופה קטנה, אם פנית אלי, אכן התכוונתי לסיגל

יש לה סגנון מיוחד ועשיר.
תענוג לקרוא

כן, פניתי אליך, כי התגובה שלך היתה משורשרת

לתגובה שלי ולא לשל סיגל, ואז יוצא כאילו הגבת לי.
מכיוון שאני יודעת שאני קונדיטורית לא רעה, אבל כישורי השירה שלי לוקים בחסר, הבנתי שלא הייתי הכתובת.

ומה שלומך בימים אלה?
ובלילות?

Sigal H

New member

את משמחת. תודה

לגבי השרשור הנכון, כדי שלא להתבלבל מי אמר מה למי, זה הולך ככה:

צריך ללחוץ "הוסף תגובה" בתחתית ההודעה שאת רוצה להגיב עליה
ולא בתחתית ההודעה האחרונה בשרשור.

למשל, עכשיו לחצתי "הוספת תגובה מהירה" בקצה ההודעה שלך, ולכן היא תהיה תגובה אלייך. אם הייתי לוחצת "הוספת תגובה מהירה" מתחת להודעה של האופה, לא משנה מה הייתי כותבת - זה היה מופיע כתגובה אליה.

(לפעמים קשה להעביר טון דיבור באופן וירטואלי, אז תדמייני אותי אומרת את זה בחיוך, עם עוגיות ליד. רוצה גם? הן ממש שוות!)

Sigal H

New member
לא, זו עדיין תעלומה

אולי כשיבואו לתקן את הנזילה בתקרה נוריד את הווילון ונגלה שזה גור של גזר סיבירי מגזע הנברנים.

או משהו כזה.

(תודה
)

כרגיל, לקרוא אותך זה כמו

לקרוא ספר אגדות...
כל כך כיף. אני אומרת לך.
וגם כיף לשמוע את הדברים הטובים שעוברים עלייך. שימשיך ככה.
אני מקווה שעכשיו, אפילו נצליח באמת להיפגש...

שימחת אפילו אותי

chen24

New member
גם אני רוצה!!

הטוב של השבוע: עושה לי טוב כל יום כשאני חוזרת הביתה עצבנית ומותשת ופוגשת את הכלבה הענקית והשרוטה שלי. אני מחבקת את בעלי והכלבה נדחפת בינינו ומבקשת חיבוק קבוצתי. כשיושבים על הספה היא קופצת עלינו עם כל הגודל שלה ומתהפכת על הגב. מבקשת שיגרדו אותה. אלה רגעים קטנים שמעלים לי חיוך בתוך הטירוף הזה שאני חיה בו.

הפחות טוב של השבוע: הלחץ היום יומי והכאבים האין סופיים נותנים את אותותיהם ואני מרגישה לאחרונה שהכוחות שלי מתחילים להגמר. החיים עם הכאב - התמודדות יום יומית ששואבת המון אנרגיות. משתדלת להתמקד בחיובי כדי לשמור על שפיות.

מאכל השבוע: מודה שלא יודעת להנות מאוכל. ממש בושה. אוכלת בגלל שאני רעבה וזהו. מה אכלתי מעניין יחסית השבוע? במסעדת בורגוס:רצועות עוף מתובלות בתוך לחמניה (כמו המבורגר) וצ'יפס. היה טעים.

סרט/סדרת השבוע: יש ה-מ-ו-ן סדרות שאני רואה. אני מורידה אותן במחשב ורואה. אחת האהובות עלי:"הומלנד" פשוט סדרה האדירה.מבוססת על הסדרה הישראלית חטופים. כן, כן, רואה גם אותה ונהנית מכל פרק.

ספר השבוע: וואוו...מזמן כבר לא קראתי ספר טוב. צריכה לחזור לזה.

בילוי/יציאת השבוע: פגישה צנועה לאחר יום עבודה עם חברתי האהובה ושם התבשרתי שהילדה בהריון. עשה לי את השבוע!!

תוכניות לסוף השבוע: בילוי משפחתי. אבא שלי חוזר מחו"ל בשבת אז מבלים את השבת איתו.

ואוו. איזה כיף לקרוא אותך!

וכיף לראות שיש לך דברים טובים בחיים, וכמו שאמרת - להיאחז בחיובי. זה הכי חשוב. זה מה שמחזיק אותנו.
ו.. אם את במקרה מתעייפת מהאחיזה, תני לידיים לנוח, ובואי לכאן.. יש כאן פופים מגניבים, וגם שוקו, ועוגות שנאפות טריות טריות בכל יום. ו.. אחרי שתנוחי איתנו, יהיה לך שוב כוח להמשיך

אוי, אני אחוזת קנאה כלפי אלה שאוכלים

רק כדי לחיות..
במיוחד בחורף, כשיש יותר חשק לנשנש.

בשעה טובה לחברה!

ועכשיו גם תורי....

אבל איני בטוחה שאסכם לפי הסדר ולפי הנושאים., היה לי שבוע לא משהו.
בכלל.
השבועות שלי הולכים ונעשים יותר קשים, יותר מעייפים, ובעיקר - יותר כואבים.
קר לי מאוד, והחורף הזה מכביד עליי מאוד. קשה לי מאוד להתנייע עם הקביים בגשם ובסופות, קשה להכניס ידיים שעטויות במעילים עבים לתוך הידיים של הקביים, ובקיצור, זה לא כיף בכלל.
אני גם עוברת כל מיני עניינים ברמה האישית, שמכבידים קצת ומבלבלים אותי, ו.. אין לי כוח לחשוב כל הזמן. ו.. גם האין-שינה שלי מצטרף לכל החגיגה.
מצד שני
הטוב של השבוע: הייתי אצל חברה שלי, ו.. ראיתי את הילדים שלה, ו.. היה כל כך יפה לראות איך הם גדלו, ואיך ילדים הופכים לבני אדם...

הפחות טוב של השבוע: השכנים הבלתי נסבלים שלי. אני ממש כבר מתחילה לחשוב מחשבות על לעשות להם פנצ'רים בעציצים או משהו...
איך אפשר לגדל ילדים כל כך חסרי חינוך, ואיך אפשר להיות אנשים מבוגרים כל כך לא מנומסים וחסרי מינמום של אכפתיות לזולת. לא מצליחה להבין את זה

מאכל השבוע: הכנתי בורקס במילוי כבד... וברוטב פטריות. זה היה מעולה.

סרט/סדרת השבוע: נו, כידוע- חטופים, אנטומיה של גריי, מרפאה פרטית. ברור לא?

ספר השבוע:.. אין כאלה...

בילוי/ יציאת השבוע:לצערי, אין כזאת. אפילו לא לדייט שממש ממש ביקש כמה פעמים. אין לי כוח, ואין לי חשק, וקר לי.

תוכניות לסוף השבוע - היו לנוח. כמעט עבד....

ותכניות לשבוע הזה?
אני מקווה מאוד שההמשך שלו יהיה קצת פחות לחוץ ממה שהוא עכשיו, פחות גשם, ובעיקר- פחות כואב...

למעלה