איך שכחתי את המצות?
כמובן, יש להן מקום של כבווד ברשימה
בלינצ'ס אצלנו הוא גם אוכל של יומיום, ודווקא לא מטוגן - מקסימום קמצוץ של תרסיס שמן במחבת, אולי אפילו זה לא. שימושי להפליא בתור ארוחה עיקרית ולא פחות מכך - כקינוח, תלוי במילוי/תוספת.
חג שבועות הוא בכלל סיפור מצחיק. אם חושבים על זה, זהו מין "טו-בשבט" של שיא הקציר - ליהנות מתנובת הארץ. ברחבת חדר-האוכל אין מוצרי חלב (כי אין לנו רפת) אבל יש מחקלאותנו: בננות, אבוקדו, אפרסמון, פסיפלורה (ולידם השיכרים שעשויים מהם ותוצרת המפעלים), אכלנו תירס חם (דווקא לא מגידולינו), התלהבנו מהתינוקות, ובעצם הגבינה הגיעה רק בסוף, בארוחה, וגם זה לא באופן בלעדי (למשל לזניה מעורבת - אגב, עם בלינצ'ס במקום פסטה), והמון ירקות ופירות, גלידות ועוגות. זה נראה לי יותר מאוזן מ"חג הגבינה" נטו. אבל גם מאוד ספציפי...
חפרתי. ראי מה את גורמת לי לעשות
היה כל כך נעים לחשוב על שבועות... בואו נעמיד פנים שלא חנוכה עכשיו, טוב?
חופן חיוכים.