חנוכה, חדשות והמלצה חמה

ליבי3617

New member
חנוכה, חדשות והמלצה חמה

אז איך עובר עליכם החג?

אחרי הסופגניה שלא הצלחתי לאכול ביום חמישי, קניתי לי סופגניית אוריאו היום בערב. מעניינת...
מחר אני לוקחת את האחיינים הגדולים לסרט (גשם של פלאפל 2) ולארוחה בבורגר ראנץ'. מבקשת מכם החזקת אצבעות מסיבית להצלחה בתחום הזה.
הבורגר ראנץ' הוא אחד המקומות החביבים עליי.. חנוכה + בורגר ראנץ' + אוכל בסרט יכול להיות לא פשוט.

אמא שלי נסעה הלילה לארה"ב לשלושה שבועות כך שאאלץ לבשל קצת (הגיע הזמן באמת).
בשביל זה מצאתי אתר מקסים שבנתה חברה יקרה ושמו יוקוזונה.
ויקי חברה שלי היא בשלנית מעולה ומכירה הרבה מאד מסעדות... באתר יש גם מתכונים וגם תמונות וביקורת מסעדות אז אני ממליצה בחום ומציעה לכם ליהנות.

וחדשות טריות..
הייתי השבוע במלב"י באסותא וישבתי עם המנכ"ל.
מה מסתבר?
מלב"י החלו לעבוד עם כל קופות החולים (כולל כללית, לאומית ומאוחדת) והמחירים, אפילו ללא השתתפות הביטוח הפרטי - סבירים ביותר.
מי שרוצה פרטים ועזרה יכול לפנות אליי בשמחה.
הייתה לנו שיחה לגבי הצלחת הניתוח ותמיכה לטווח ארוך.

כמנותחת המרכז והתומכת הותיקה ביותר באיזור המשורוול, אני עובדת איתם מקרוב לא מעט שנים. עם המנכ"ל הנוכחי ועם הקודמת - שפנתה אליי מלכתחילה ויצרה את התקשורת המקצועית.
במלב"י יש שלושה כירורגים שמבצעים את ניתוחי השרוול - שלושתם וותיקים בתחומם ומיומנים בניתוחים.
כמובן לא נרשמה כל פליאה כשדובר על זה שניתוחי השרוול מהווים את הרוב המוחלט של הניתוחים הבריאטריים בארץ.

טוב, קשקשתי מספיק.
שיהיה לנו חנוכה שמח, מואר ומלא ניסים.

אצלנו בבית הולכת להיות כל ערב חגיגה עם אחות אחרת ומשפחתה.
מה שכן ביקשתי שיגיעו מוקדם. כי אחר כך אנוכי צריכה לבלות בחדר הכושר.
וכן, גם בחנוכה כל ערב.
(צריך איכשהו לפצות על ה
לא?

אני אשמח

הדוד שלי(זוכרת... ההוא מחיפה
מקופ"ח כללית)
התחיל פרוצדורה.
מה עליו לעשות?
הוא ממש ממש בשלב הראשוני....

חנילה3

New member
דוקטורינוש,מה שלומך?

בס"ד
שבוע הבא אני צריכה להחליף ספרים בספריה אז נהיה בקשר בע"ה

ליבי3617

New member
היי דוקטורית

כתבתי לך את רשימת הבדיקות שהוא צריך עבורה הפניות.
מעבר לזה אם תרצי שיתקשרו איתו משם, תני לי במסר שם וטלפון ואבקש מהם שיצרו איתו קשר לקביעת פגישת ייעוץ.

(הוא רוצה שיתקשרו אליו, נכון?)

raven2000

New member
בחג הזה היו המון פיתויים. הטיפ שלי הוא לטעום.

כן, גם אני בן אדם וקשה להשאר אדיש לסופגניות ומארזי ממתקים שמגיעים אלינו מהעבודה.

מה שאכלתי עד היום זה רבע סופגניה (=שני ביסים קטנים), בשביל להרגיש את הטעם(!), להזכר בו ולומר שזה הספיק לי. אחר כך זרקתי את הסופגניה שנותרה. אני? לזרוק סופגניה? בעבר הייתי שומר לה מקום של כבוד בבטן...

והיתה ביצת קינדר בתוך אריזת הממתקים. מזמן לא אכלתי דבר כזה, אז רציתי לנסות. חילקתי אותה לשתיים. בביצת קינדר אחת יש 110 קלוריות. בחצי ביצה יש 55 קלוריות. לא נורא בכלל...

וזה הספיק לי לחג הזה :)

דרך אגב, גם אני הולך לסרטים בחופש וצריך משהו לסרט. הטיפ שלי זה לקנות משהו כמו re:bar שזה יוגורט טעים ממולא ברכיבים טבעיים. זה גם ממלא לאורך כל הסרט וגם בריא. המיקס האהוב עלי הוא מיקס אננס (יוגורט עם אננס, בננה וקוקוס) ומנגו (כמו השיר: מנגו, בננה, מלון, דבש וקינמון :) )

ליבי3617

New member
אז מה שעשיתי בסוף..

הלכתי עם האחיינים שלי לבורגר ראנץ' ולקחתי ארוחת ילדים.
את רוב הצ'יפס נתתי לאחיין שלי ואכלתי כמעט את כל ההמבורגר הקטן וקצת מהצ'יפס. השתייה ממילא הייתה דיאט.

בסרט הזמנתי לאחיינים שלי פופקורן ושתי כוסות שתייה. לקחתי קצת מזה וקצת מזה וזהו.

לגבי סופגניות, אני מרשה לעצמי שתיים - שלוש בחג הזה (ולא, זה לא בשביל המנותחים החדשים שבקושי יכולים להכניס ביס...).
וכמובן לא מוותרת על פעילות גופנית.. שהיום הייתה זומבה + אימון אישי.

חנילה3

New member
היי ליבוש

בס"ד
עברתי היום ליד רולדין ונפנפתי לשלום ליצירות האומנות הקרויות סופגניות,יאמייי. איזה הופעות ,עם מזרקי שוקולד,תלתלי ריבת חלב,קצפת,שיגעון.
האם אני נורמלית שגמרתי כמעט 3/4 סופגניה ביתית לא גדולה פלאס לביבה- כל זה נכנס? מה יהיה? אני כמעט מתגעגעת לשבוע של אחרי הניתוח שלא יכלתי לאכול כלום
סתאם-זוכרת כמה דאגתי שלא אהנה מאוכל- והנה אני נהנית מאד. אפילו למדתי מאליה ואני אורזת במסעדות הכל ונהנית מזה עוד 3 רוחות אח"כ
אז תהני מחנוכה והמטעמים

ליבי3617

New member
מבחינת יכולת האכילה נראה לי נורמלי בהחלט

אל תשכחי שלביבה זה בסך הכל קציצה מטוגנת.
3/4 סופגניה ביתית לא גדולה זה גם סביר לשלב שלך.

מה שכן, אני מקווה שזה לא כל יום ומקווה שאכלת חוץ מזה אוכל נורמלי. זו השיטה שלי עם סופגניות או כל דבר משמין אחר לצורך העניין.
קודם כל אוכל נורמלי כמו סלט או פשטידה ורק אחר כך הדברים המשמינים.

גם בקידוש בשבת בבוקר. לפני שאני נוגעת בעוגה, אני אוכלת סלט וגבינה. אם אין סלט, אני חותכת בעצמי ירק ואוכלת לפני שאני טועמת מהדברים המתוקים.

חנילה3

New member
בהחלט

אכלתי יום אחד ביסון של סופגניה ביתית(מה לעשות זו התאווה שלי)
יום למחרת חצי סופגניה קנויה מגעילה
ובמוצש את התפריט לעיל
בהחלט זה פינוק-כל יום אגב אני מפנקת עצמי במשהו טעים/שוקולד קטן וכו
למדתי להתפנק ממיץ גזר או סלט מושקע
שבתות זו בעיה כי אני מנשנשת גם פרוסת עוגה וממתקים

אני לא אוהבת סופגניות

מעולם לא אהבתי, אוהבת ריבה. למה בשביל הריבה לאכול סופגניה שלמה?

לגבי לביבות, אני מאוד אוהבת, אבל אם השנים למדתי לאכול את האפויות שבינהן ואז אני מרשה לעצמי קצת.

החנוכה הזה אחרי הניתוח, הלביבה היחידה שהצלחתי לאכול זאת לביבה של קישואים עם גזר אפויה.

ליבי3617

New member
ואיך הן באמת?

יש יש דעות חלוקות לכאן ולכאן באשר לטעם של האפויות לעומת המטוגנות המסורתיות.
כבר לא יהיה לי מתי להכין אותם בכל מקרה... אחותי מביאה אלינו מטוגנות (אם אני אגיד לה להביא אפויות היא לא תבין מאיפה נחתתי בדיוק).

לי היה מאוד טעים

אבל עכשיו, חוץ ממים, הכך מאוד טעים לי אז אני לא פונקציה

מפנטזת על הכרוב שיהיה מותר לי בסוף השבוע

ecohen11111

New member
לאכול כי אני רוצה ולא בגלל שיש

כל העניין זה שינוי הרגלי אכילה ועשיית סוויטש בראש.
אני מאוד משתדל לאכול דברים שאני רוצה (וגם שיהיו מאוד שמנים ורווי בקלוריות) ולא לאכול דברים שבמקרה נמצאים בצורה זמינה.
בגלל שמישהו הביא לעבודה סופגניות או בורקסים - לא אומר שאני צריך לאכול אותם, אבל אם חשקה נפשי בסופגניה - אני אקנה לעצמי את הכי גדולה, משומנת ועם תוספות מפוצצות.
כשאני הולך עם הילדים לבורגר ראנץ (ואני הולך), אני קונה לעצמי דאבל בורגר, אוכל ממנו חצי עד 3/4 וממש לא נשאר לי מקום לציפס , שתיה או גלידה.

דיDU

New member
אתר נפלא למתכונים

הי ליבי,

יש אתר שאני מאוד מוצאת אותו שימושי. יש בו מתכונים בכל מיני דרגות קושי וניתן לשמור מחברת מתכונית אישית באתר ולקבל אימיילים על מתכון השבוע וכו'.
האתר נקרא ניקי ב

למעלה