חנוכה מגיע!!!!!!

spaysi8

New member
חנוכה מגיע!!!!!!

היוווווש!

אז,
אחד החגים השנויים במחלוקת מבחינת "האם יש אווירת חג",
כי במקומות עבודה, בצבא ובאוניברסיטה די מתעלמים מקיומו..
ובכל זאת-
הרבה אנשים מאוד אוהבים אותו, ולפעמים גם לוקחים חופש אפילו שאין..

אז-

1. איפה אתם נמצאים? והאם יש חופש אצלכם?
2. אם יש- מה התוכניות? אם אין- האם תנסו בכל זאת לחגוג את החג או לעשות משהו מיוחד?
3. סופגניות, לביבות.. אוהבים? מכורים? ספרו..
4. מדליקים נרות?

BloodyRose

New member
דיברנו על זה היום בעבודה

כשאני (נטולת ילדים) אומרת שיש אפלייה, כי רק להורים יש חופש (=לוקחים חופש) במהלך החג. ההורים, לעומת זאת, התמרמרו ואמרו שזה הפוך, ורק ללא-הורים יש באמת חופש בחג הזה, כי ההורים עובדים כפול (מתזזים במסיבות בגן, מתפעלים ילדים וכו')

anyway - לא חג שאני חוגגת או מודעת אי פעם לקיומו. מגיעה מבית אתאיסטי שמעולם לא הדליק נרות או חגג את החג בשום צורה אחרת (מאז שיש לה נכדים, אמא שלי כן מנסה לציין איזשהי אווירת חג, אך לאחרונה הנכדים גרים בחו"ל, אז הניסיון הגיע לסיומו די מהר).
אז אין חופש, אין תכניות מיוחדות, אין הדלקת נרות, ובלי קשר לחג אני לא אוהבת סופגניות/לביבות וכו', אז באמת שאין לחג שום השפעה עלי.

(כל שנה מפתיעה אותי מחדש הדלקת הנרות בעבודה. גם במקום הקודם וגם במקום הנוכחי. לראות אנשים מבוגרים ובוגרים שרים שירים על רצח עם מבלי לדעת שזו משמעות המילים זו תופעה מעניינת)

(בבקשה בואו לא ניכנס לשאלה האם 'מעוז צור' זה באמת שיר שמטיף לרצח המוני. זה כן, אתם לא חייבים לקבל את זה)

חג שמח

חנוכה חנוכה חג יפה כל כך :)

האמת היא שאני מובטלת כרגע, אז כן, יש חופש
2. אם יש- מה התוכניות? אם אין- האם תנסו בכל זאת לחגוג את החג או לעשות משהו מיוחד?
אנחנו כל שנה מדליקים נרות חנוכה, השנה נראה לי שאני אצא קצת לקניון שלנו לראות שם את המופעים לחנוכה, ואולי אסע לטייל בת"א או חיפה באחד הבקרים, רק כדי לנשום אויר אחר..:)

3. סופגניות, לביבות.. אוהבים? מכורים? ספרו..: אוהבת מאוד אבל מעדיפה בגלל הבריאות שלי לא לאכול סופגניות וגם לא לביבות, האמת? זה גם לא ממש חסר לי, אם ארגיש צורך לאכול אני יאכל. אבל לא ממש אוהבת...

4. מדליקים חנוכיה? כן :)

spaysi8

New member
חנוכה

איזה חג נהדר!
אמנם יש חופש רק בראשון, אבל עדיין, חג כיפי וקליל כמו שאני אוהבת
(בניגוד לפסח למשל..
)
אני אהיה בלימודים, חוץ מבראשון הקרוב שאהיה בבית של ההורים.
אין תוכניות כי אין חופש, ואין לי זמן לתוכניות.
אוהבת לביבות, סופגניות אני אוהבת רק את המיוחדות,
ולכן הזמנתי 20 סופגניות מיוחדות מרולדין (עלה 170 ש"ח חח.. משכנתא..),
10 להורים ו10 להורים של החבר :p
נרות- לא ממש מדליקה.. רק אם בטעות יוצא..

Optimistic Girl

New member
זה חג לילדים.

אין חופשה באוניברסיטה שלי-אז לא שווה כלום
מחכה לפסח..

לא בעצם מחכה לפברואר כשתקופת מבחנים תגמר

אני ממש חלוקה בדעתי השנה

מצד אחד, זה חנוכה! תמיד אהבתי את החג, ולא רק בגלל החופש.
מצד שני, מאז שהתחלתי לעבוד בקיבוץ, חופשות מבית ספר הן סיוט בשבילי, כי אני עובדת מ-8 עד 4 כל יום, בנוסף לפעילות שיש לי אחה"צ ובערב.

1. איפה אתם נמצאים? והאם יש חופש אצלכם? כפי שכבר כתבתי, בקיבוץ. עובדה כל השבוע מהבוקר עד אחה"צ.
2. אם יש- מה התוכניות? אם אין- האם תנסו בכל זאת לחגוג את החג או לעשות משהו מיוחד? חגים ממש מלהיבים אותי, גם אם אין לי זמן לנשום... אז עצם זה שמישהו כתב ביומן שיש חג זה כבר מיוחד בשבילי

3. סופגניות, לביבות.. אוהבים? מכורים? סופגניות זה מיותר ממש בעיניי. אתמול אכלתי אחת, מיני, וזה היה נורא. לביבות לעומת זאת...

4. מדליקים נרות? בוודאי! אני ממש אוהבת את זה, וממש מקפידה (לא בקטע דתי). שנה שעברה הכנתי לי חנוכייה עם צדפים מהחוף (כן, כן, כמו שעושים בגן
), וכל יום הדלקתי, גם אם הייתי לבד.

Optimistic Girl

New member
יואו...

תוכלי לעשות טובה לעלות תמונה של חנוכייה מצדפות?

כי אני עוסקת באומנות מצדפות אז רוצה לקבל השראה ורעיונות חדשים

rasmus girl1

New member
עונה :)

1. לומדת ועובדת- חופש אין, בכל החג המכללה קבעה יום חופש אחד- דווקא ביום שאני לא לומדת בו

2. אין תוכניות, בעיקר להתפלל שהחג יגמר כי אני לא אוהבת את כל העומס הזה של הילדים בכל מקום שהולכים אליו..
3. סופגניות אוהבת אבל לא בטרוף, אחד יכול להספיק לי פשוט כי אני לא מתה על מתוק, אבל בגלל שסופגניה זה שילוב של מתוק ובצק זה יוצא טעים. לביבות לא אוהבת, אבל הלביבות היחידות שטעמתי זה אלו שמכינים אצלי בבית ככה שאולי אצלי לא מכינים את זה טעים

4. בוודאי! זה הדבר היחידי שאני אוהבת בחג הזה, בעבר היו לנו תורות בהדלקה, אנחנו 4 אחים אז כל יום זה היה מישהו אחר לפי הגיל, אבל היום 2 האחים שלי בצבא ואחותי כבר לא גרה איתנו
אבל אני עדיין אוהבת להדליק ואוהבת את החנוכיות הגדולות שחב"ד שמים בכיכרות..

אור 173

New member
אווירת חנוכה?

לי זה יספיק רק אם תהיה תזכורת-משהו פיזי(כמו קישוט) ישפיע לטובה על החג ועל האווירה.
למרות שאני אישית לא מקפיד על הדלקת נרות,מדי שנה יוצא לי להדליק ערב אחד או שניים.את השאר,אבי

סופגניות?מעדיף אותן ריקות או בציפוי שוקולד
חג אורים שמח

Cade Foster

New member
אחד מהאהובים עליי

מהסיבות הלא נכונות אמנם, אבל כן אני בחופש. בעיצומו של חודש גימלים.

אין לי כל כך יכולת לעשות דברים גרנדיוזיים כרגע. נסתפק בכל מיני אנשים טובים שקופצים לביקור מידי פעם. וכמובן שאנחנו חוגגים.

3. סופגניות, לביבות.. אוהבים? מכורים? ספרו..
סופגניות כן והרבה (יכול להרשות לעצמי
). לביבות אני לא בקטע.

4. מדליקים נרות?
כן.

Cade Foster

New member
אני בעצמי לא זוכר את הפעם האחרונה

שהיא הכינה לביבות.

בכל אופן את לומדת עכשיו במקום שמרוחק בדיוק 15 שניות הליכה מהבית שלי. אם תביאי את עצמך בהפסקות בין השיעורים הלביבות עליי

spaysi8

New member
אה אוי התכוונתי סופגניות.

אבל אשמח גם ללביבות :p
נראה לי שראיתי אותך פעם עם מדים ליד הכיכר של המושבה-
ישמצב?

Puskas

New member
חנוכ(קק)ה

האמת חג חמוד, סתם הכותרת הייתה מתבקשת :)
בכל מקרה אין לי חופש מהלימודים מלבד היום היחיד שכל סטודנט מקבל (וגם ככה אני לא לומד ביום הזה).
זה לא חג דתי ולפיכך לא זוכה להתייחסות מיוחדת.

אין תוכניות, אוהב סופגניות ולביבות אבל עוד יותר אוהב כדורי גבינה :)
מדליקים אצלנו נרות.

Puskas

New member
אז המילים הבאות יבאסו במיוחד (מתנצל מראש)

אני לא לומד גם בשלישי וחמישי

למעלה