השירשור השבועי

החתולית

New member
השירשור השבועי


השירשור השבועי על פתיחות, סגירות, מבצעים, מנות מיוחדות, אירועים, תפריטים מיוחדים וכו'.

השירשור אינו מיועד ליח"צנים, מסעדנים ומפרסמים, אשר מוזמנים לשלוח הודעות לכתובת האי-מייל:[email protected].

נא להימנע מתגובות וניהול דיונים בשירשור השבועי, בעודו נעוץ.

סוף שבוע נעים וטעים,
החתולית
 

החתולית

New member
יקב טוליפ - השקת בלאק טוליפ 2015

ביום שישי הבא, ה- 29.12 בין השעות 10:00-15:00, יחגגו במרכז המבקרים של יקב טוליפ.
&nbsp
האירוע המרכזי הוא השקת יין הדגל, בלאק טוליפ מבציר 2015, יין שכבר הספיק לקבל פרסים והתשבחות.
&nbsp
באירוע ייחשף גם הלוגו החדש של היקב, שיבוא לידי ביטוי בשאר היינות עם מועד השקתם.
&nbsp
הבלאק טוליפ משקף את האמירה העדכנית והנתיב החדש בו צועדים בטוליפ, לצד שמירה על המסורת האיכותית המאפיינת את היקב.
&nbsp
באירוע ההשקה של הבלאק טוליפ 2015, ניתן יהיה לטעום מהיין החדש וממגוון יינות היקב, לצד כיבוד קל, ולצלילי מוסיקה. יתקיים מפגש עם אנשי טוליפ, בניהם הבעלים והמנכ"ל רועי יצחקי והיינן דוד בר אילן.
&nbsp
כרטיסים במכירה מוקדמת: 75 ₪
כרטיסים ביום האירוע: 90 ₪
המחיר כולל כוס יין מתנה.
הזמנת כרטיסים: 04-9830573 או אתר היקב www.tulip-winery.co.il
&nbsp
 

החתולית

New member
סילבסטר במסעדת פופינה

מסעדת פופינה של השף אוראל קמחי בשכונת נווה צדק בתל-אביב, מציעה תפריט טעימות ל- 31/12/2017.
&nbsp
בתפריט:
• ביצה עלומה, פטריות צלויות, קרם תפוחי אדמה מוקצף ואורז פריך.
• טרטר טונה ובר ים, קולורבי ופטריות מלך יער כבושים, אספרגוס וקוויאר שחור.
• לחמניה מאודה, בשר לובסטר, מוס כבד אווז ואיולי שום שחור.
• פילה בר ים צלוי, ניוקי מושחר, בשר סרטנים, תרד ושרימפס קונפי.
• פילה בקר, "טארט" תפוחי אדמה, סלרי, קרם גזר ומרווה ודמי גלאס אמרנה.
• טארט יוזו ופירות הדר, קולי פטל, מרנג וגלידת מנגו.
• מוס שוקולד ודובדבני אמרנה, שנטלי וניל, טוויל קקאו וגלידת קורנפלקס.
&nbsp
סבב ראשון כניסה החל מ- 18:30 ועד 19:30
סבב שני 21:30 והלאה
מחיר: 395 ₪ לסועד
&nbsp
 

החתולית

New member
סילבסטר אחרון בקאלואליס ר"ג

במסעדת "קלואליס" שפועלת ברמת גן מעל 16 שנים, יחגגו ב- 31/12/2017 את הסילבסטר האחרון.
&nbsp
לכבוד חגיגות הסילבסטר יצר השף ויקטור גלוגר, תפריט חגיגי במיוחד:
&nbsp
פתיח - סשימי טונה עם קולורבי צרוב בויניגרט כוסברה נענע ודבש,
&nbsp
מנה ראשונה (לבחירה):
טרין פואה גרא עם ריבת תפוזים עטוף בקראסט פיסטוק,
או סלט ירוק עם פטריות שימאג'י, ביצה עלומה, פלפלים קלויים, אנדיב ולחם קריסטל,
או קרפצ'יו BASS SEA עם יוגורט, נענע, בזיליקום, שמן זית ומלח ים .
&nbsp
מנת ביניים - מרק ארטישוק ירושלמי וערמונים על האש.
&nbsp
מנה עיקרית (לבחירה):
"טריפוליני" פירות ים – פסטה עם מולים, שרימפס, קלמארי תוספת לובסטר - 150₪,
או פילה בר-ים בקראסט פיסטוקים ושקדים על קולי תרד ורוטב צ'דר,
או פילה בקר רוסיני עם כבד אווז בגריל , מוגש עם פירה ירוק וגזרים ננסיים.
&nbsp
מנה אחרונה טריו שנה חדשה – מיני קרם ברולה, מיני לימונאיה, מיני נמסיס שוקולד.
מרימים כוס שמפנייה בחצות.
&nbsp
מחיר לסועד: 490 ₪.
&nbsp
 
למעלה