לבוש ליום ראשון
R Rosie52 New member 25/12/16 #3 חג שמח האפי אוהבת את הכמעט מונו ששילבת. את החולצה את כבר יודעת שאני מאוד מחבבת עלייך והג'אקט בול.   לבשת גרביונים? או שסתם לא קר לך ברווח בין המגפונים למכנסיים דרך אגב נהדר ששילבת את המגפונים בכאמל עם האפורים/שחורים.
חג שמח האפי אוהבת את הכמעט מונו ששילבת. את החולצה את כבר יודעת שאני מאוד מחבבת עלייך והג'אקט בול.   לבשת גרביונים? או שסתם לא קר לך ברווח בין המגפונים למכנסיים דרך אגב נהדר ששילבת את המגפונים בכאמל עם האפורים/שחורים.
S shmickey New member 25/12/16 #7 שכחתי מהחולצה הזו!! איזה לוק שיקי ויפה. אוהבת את השבירה של השחורים עם הסגול, החום והניים טאג
S shmickey New member 25/12/16 #4 בוקר אור! הסוודר בצבע ירוק חאקי והג'ינס שחור דהוי (לשם שינוי לא השחור הקבוע שלי). שיהיה שבוע חורפי אך חמים ונעים
בוקר אור! הסוודר בצבע ירוק חאקי והג'ינס שחור דהוי (לשם שינוי לא השחור הקבוע שלי). שיהיה שבוע חורפי אך חמים ונעים
H Happy Goth New member 25/12/16 #5 יא אשוחית תמירה ויפה שכמותך על הלוק המינימליסטי שאת עושה במומחיות רבה
S shmickey New member 25/12/16 #8 שמת לב שאני בלי אייליינר? טוב לא ממש רואים בתמונה הזו.. בעבודה שאלו אותי מה קרה
H Happy Goth New member 25/12/16 #10 לא שמתי לב וזה סימן טוב! את יפה כ"כ ככה מחר שוב + ו יותר קרובה. ושכולם יקחו צ'יל בעבודה ומהר
S shmickey New member 26/12/16 #12 אבל אבל אבל.. אני אוהבת אייליינר! אני לא שמה את זה עבור רף אחד, רק עבורי
R Rosie52 New member 25/12/16 #6 בוקר מואר ומעולה לך בטוחה שהוספת מעיל/ג'אקט מעל כל העיייסק. מאוד יפה שילוב הצבעים בין ירוק חאקי ושחור. הצעיף הכרחי לגמרי בגלל הקור אבל יכול להיות שמבחינת הלוק הוא קצת מחביא אותך? ואת כזאת מהממת ואין צורך שתתחבאי.
בוקר מואר ומעולה לך בטוחה שהוספת מעיל/ג'אקט מעל כל העיייסק. מאוד יפה שילוב הצבעים בין ירוק חאקי ושחור. הצעיף הכרחי לגמרי בגלל הקור אבל יכול להיות שמבחינת הלוק הוא קצת מחביא אותך? ואת כזאת מהממת ואין צורך שתתחבאי.
S shmickey New member 25/12/16 #9 איזו חמודה! בדיוק בגלל זה אני אוהבת אותו, כי הוא אוברסייז ומחבקי כזה. אבל המשרד הוא גם ככה לא עלי