שאלות, חדשות,בקשות

elall

Member
מנהל
שאלות, חדשות,בקשות


כל מה שקשור לטלנובלות ושחקני טלנובלות לכאן
סופ"ש נעים לכולם


 

elall

Member
מנהל
קצת תמונות חדשות מטלנובלה חדשה של גלובו Verão 90























 
עלה הכלה מאיסטנבול לאתר ויוה

מתלבטת אם לתת צ'אנס ולהבין על מה כל המהומה סביב הסדרה הזאת וסביב פארוק, אליל הבנות הישראליות.
&nbsp
אגב זאת ממש חוצפה שיש 4 טורקיות באתר!! וגם בויוה אין מה כבר לראות הטלויזיה שלי לא נפתחת כבר תקופה. רק הטלנובלה של אנג'ליק בוייאר יציל את הערוץ, בתקווה שיביאו את הסדרה של סבסטיאן רולי למרות שזה עוסק בסמים.
 

evglev1

Well-known member
מנהל
חוץ מאימא כל הטורקיות הם במקביל לטלוויזיה

אם כי באיפט הפרקים בטלוויזיה מפגרים אחרי הפרקים באתר. היה נחמד אם במקום הכלה מאיסטנבול היו מעלים את מחכים לשמש, שמי שמסתדר עם חמישה פרקים או בעל ממיר מקליט היה צופה בשבת בינץ' ומי שקשה לו עם החמישה פרקים היה צופה באתר בקצב שלו. אני מסתדר, אבל חמישה פרקים בצרף זה לא משהו ריאלי לצפייה וגם השעות לא הכי נוחות. אבל באמת אפלייה שיש רק קוריאנית אחת ואפס ברזילאיות באתר.
 
אני בשוק שיש נשים שמצודדות בחואן דארטס ומאשימות את הפמניזם

מילא היו גברים אבל התגובות היו של נשים שהיו בעדו. אנחנו ב2019 כבר עוד כמה שעות ועדיין נשים מפקפקות בתלונה של אישה על אונס ומאמינות לגבר רק בגלל שהוא אחלה שחקן וחתיך. מעניין איך אותן נשים היו מרגישות אם גבר כמוהו היה עושה להן את זה ואף אחת לא הייתה מאמינה להן. בושה שיש נשים שעיוורות לגביו רק כי הן אוהבות את השחקן הזה. העיקר אילו היה שונא ישראל כולן היו רצות להחרים אותו.
&nbsp
וזאת לא רק אחת, אלא כמה שהתלוננו עליו והעורכת דין שלו התפטרה. וגם כאלו שעדיין האמינו לו מפורסמים אחרי התלונה של תלמה כולם הבינו איזה מין בנאדם הוא אפילו חבריו הטובים כולל סבסטיאן אסטבנז שנחשב חברו הטוב.
 

evglev1

Well-known member
מנהל
חשבתי שמדובר בארגנטינה וזה דווקא כאן בישראל

בדף הפייסבוק בויוה מצדדות בחואן דארטס וטוענות שהיא שקרנית והוא מסכן. זה דווקא הנשים הישראליות שמגינות עליו. אם כי יש גם שתוקפות אותו ואחת אפילו פירטה את הנסיבות שהוא ברח לברזיל, שהשחקניות ששיחקו לצידו לא מאמינות לו וגם עורך הדין שלו התפטר ושתלמה הסכימה לעבור בדיקות שלא הייתה עוברת אם הייתה משקרת, אבל זה לא משכנע את התומכות שלו.
 
למעלה