שרשור אירועים מיוחדוים/חדשים בתקופת החגים

noaronen1

New member
שרשור אירועים מיוחדוים/חדשים בתקופת החגים

אתמול הוזמנתי ל- cookies exchange party
who knew....
כל אחת היתה צריכה להכין מגש של עוגיות ולצרף מתכון כמספר המוזמנות ובסוף הערב יצאנו עם מגש של כל מיני סוגי עוגיות ומתכונים.
פעם ראשונה אחרי 9 שנים בארה"ב שנתקלתי במנהג הזה... מודה שרגע לפני קצת נלחצתי.
חשבתי שיכול להיות נחמד אם נשתף בכל מיני אירועים שהוזמנו אליהם לכבוד החגים והיו התנסות ראשונה ומעניינת שלא הכרתם או שמעתם עליה קודם...
go!

לא בדיוק מיוחד או חדש, אבל חדש לי

אני עובדת בקליניקה שמשכירה חדרים, דהיינו יש כמה טרפיסטים ששוכרים חדרים לפי הצורך. אני לא ממש מכירה את הטרפיסטים האחרים, בפנים כן, אבל לא יותר מזה.

בכל שנה הם עושים ארוחת ערב לקראת הכריסמס, ואני תמיד מוצאת תירוץ (עד עכשיו באמת היו לי תירוצים טובים
). השנה החלטתי להצטרף. יושבים בשולחן 9 איש שלא ממש מכירים אחד את השני; להפתעתי היה לי ערב מאוד נחמד
מה לא עושים בשביל net working.

זרים

אל נירית, נשמע קצת מוזר. אני ממליץ לא להמר את הדת בגללם! יש דתיים מכל דת שמעמידים פנים כנחמדים כדי שתרצי להצטרף בין דתי בסעודת שבת לשכנע חוזר בתשובה וכן בכל דת.

וואו , איזה רעיון מקסים וכלבבי

הלוואי והיו מארגנים פה- אני רק מחפשת סיבות לאפות

&nbsp
בנתיים הדבר המיוחד אבל די רגיל שיש פה והוזמנתי אליו זה שעה של שירה לכבוד כריסטמס- הגיעה להקה ללובי הבניין, חלק מהלהקה עובדים במנהלה פה לדעתי ושרו שירי כריסטסמס.

noaronen1

New member
בהמשך למה שכתבת

הבחורה שארגנה את המסיבה סיפרה לנו בסוף הערב כשכמעט כולם הלכו שולפני 6 שנים היא החליטה שהיא ממש רוצה לעשות מסיבה ובמקום לחכות שיזמינו אותה היא הזמינה אחרים, לקחה את המעשה לידיים שלה - if I want something I need to create it.
המסיבה שלה היתה ממש ממש כייפית - לא כמו מסיבת העוגיות שממש ממש סבלתי בה, אבל אני בטוחה שאם את היית עושה מסיבת עוגיות זה היה ממש כיף!
&nbsp

הלוואי והיה לי מקום בדירה, הייתי שמחה לארח מסיבה כזו

האמת שלולא הבייביסיטר שיש לי היום בצהריים- הייתי מזמינה אולי חברות להדלקת נרות לאור הגעתו המאוחרת של הבעל.
אולי אם אחזור מוקדם- נתארגן ספונטנית

noaronen1

New member
היום הייתי במסיבה חמודה

כל אחת מהמוזמנות היתה צריכה להביא 4 מתנות אותו הדבר בעד 6$ וזה צריך להיות משהו שאנחנו מאד אוהבות ומשתמשות הרבה.
כל אחת באה עם 4 השקיות הגרילה שמות של הבנות האחרות וסיפרה מה היא קנתה ולמה. זו דרך נחמדה להכיר אנשים וגם לקבל מתנה עם סיפור מאחורי הסיפור.
&nbsp

הרעיון טוב אבל

אל נאור הרעיון טוב אבל מה נחשב שימושי? עלולים להסתבך ולהיות מאוכזבים. לא צריך מתנות לכריסמס ולחנוכה רק לילדים.

noaronen1

New member
מי שמצפה מתאכזב, מי ששמח בחלקו לא מתאכזב...

דרך אגב, פיסוק בהערות שלך יכול לעזור להבין את הכתוב. אלא אם כן את/ה מעוניינים לכתוב בכתב סתרים ולהשתמש בפרשנינו קסוטו או רש"י כדי להבין את הכותב.
&nbsp

למעלה