מייפלס

New member

מהפייס' שלי :

X " הייתי מתבטאת בצורה יותר בוטה עם זה לא היה לעיני כל, אם את מדברת על מי שאני חושבת את צריכה להתחיל לטפל בעצמך כי אם למישהי היה חשוב ממך זה לה, ההזיות והפנטזיות שלך מסוגלים להגיע לרמה שאת מסוגלת להרוס חיי משפחה שלמה, תתחילי לסתום קצת את הפה שלך "

X " שלא נדבר על בעלה ,או הגרוש כביכול שתאמיני לי הדבר האחרון שהוא היה עושה זה להטריד אותך, את חייבת להתחיל להבדיל בין אמת לחלום ושקר והזיה "

אני " לא מאמינה ... את טוענת שאני שקרנית ?!

אני " ואני לא הוזה ואני לא מפנטזת וגם לא חולמת ... אני לא סכיזופרנית כמו הרוב כאן ! "

X " כמו שזה נראה את במצב קשה הרבה יותר, תתחילי לטפל בעצמך ובמיידי , "

אני " את פסיכיאטרית במקרה ?

X " אפשר לומר "

אני " יש לך תעודה בגילך הצעיר ? "

אני לא אשמה , אני לא הוזה , אני לא מדמיינת ואני לא מפנטזת !
ולא מספיק זה ... התעצבנתי מזה והתחשק לי לפגוע בעצמי ... בחרתי באפשרות השנייה שלא עזרה לי - לקנות ולאכול מתוקים ...

הלוך וחזור עברתי על פני שני החנויות שלהם והוא יצא והלך לחנות של גרושתו ורק מלראות אותו למרות שהוא היה עם הגב אלי והגרושה שלו דיברה והמדריכה שעזבה שאני שונאת הייתה שם גם ...
לא שילוב מוצלח התאפקתי והגעתי למעלית והתחלתי לבכות ...

זהו , יום ראשון אני מבקשת העברה מכאן !
אני לא מסוגלת להתמודד עם זה שכל פעם במשך השבוע הם שם , והוא גם יום שישי ולפעמים גם היא בשישי ...
והחנויות שלהם תמיד והכניסה להוסטל שבה הוא הטריד אותי ...

זה שבא לי בלילה ללכת לים-צוקים ולבכות ולצרוח ולצעוק ולא מאפשרים לי כי זה לא בטוח ומסוכן ... מה אני אגיד ההוסטל הרבה יותר בטוח והרבה פחות מסוכן ( ציניות ! ) ...

מייפלס

New member
...

זה קשה שמאשימים אותך שאת משקרת , מדמיינת , הוזה , מפנטזת , חולמת , שלא היה ולא נברא כלום ושאת צריכה טיפול דחוף כי את הורסת משפחה או עלולה להרוס אותה ... זה כאב בלתי יתואר ומאוד משפיל !

מה עם זה שזה הורס אותי ? ממוטט אותי נפשית ?

מייפלס

New member
ועוד קצת מאותה התכתבות

X " טוב השיחה הזאת מיותרת לגמרי "

אני " מה את אומרת ... חבל שהתחלת לפתוח את הפה שלך על זה כי זה ממש ממש לא העיניין שלך ! "

אני " את מוזמנת להגיש ! את לא היית צריכה לכתוב לי בכלל , מה את מצפה שאני לא אגיב ?! ( זה היה כתגובה לזה שהיא אמרה לי שהיא תתבע אותי על הוצאת דיבה כי היא הבינה למי אני מתכוונת ... תגובה שהיא כנראה מחקה ! ) "

אני " נורא בוגר מצידך את יודעת ? זה מראה הרבה עלייך ... ( זה כתגובה לעוד משהו שהיא בחרה למחוק ) "

X " עזבי לא הייתי צריכה להגיב פה, מצטערת שהתחלתי שיחה,להתראותתת "

אני " יופי טופי שאת מצטערת ... זה לא עוזר את יודעת ?! "

X " עדי..סיימנו,להתראות! "

אני " המלך אמר את שלו המלך יכול ללכת ... יפה יפה ... נראה מי יתבע את מי .... "

רותי 11

New member
כשהולכים על תביעות לא תמיד זה קל

בטח לא בנושאים האלה והצד השני בהחלט
יגיב לדברים האלה ובטח לא בנעימות אלה
דברים שהיית צריכה לקחת בחשבון.
שנית למה הלכת ליד החנות שלהם? מה
חיפשת? מה רצית להשיג בזה? את סה"כ
מתעללת בעצמך דרך ההתנהגות הזאת
תתעלמי מזה ותחכי לתביעה

רותי 11

New member
אין קשר ציינת שהלכת ובאת

והסתובבת שם יכולת לא להסתובב שם ולבחור ללכת למקום
נעים יותר

מייפלס

New member
טעות שלי ...

אבל אני לא יכולה שלא לעבור ליד כי החנויות שלהם ממש מתחת להוסטל !
וזה לא שאני מסתובבת שם בכוונה , אין לי ברירה !

למעלה