קוקי של הילי ויובל
New member
בוקר טוב חברים ותיקים. מזמן לא כתבתי כאן. חודשים.
אני אחרי ניתוח טבעת ..כ-שנה וארבעה חודשים. (20.1). ירידה של כמעט כלום. 11-10 קילו. אני סגורה על 8 לאחר שפתחתי 1/4 כי אני מקיאה בלי סוף. נכון שחלק יגידו שאני מנסה לאכול בכוח.. אז אני לא.
אני אוכלת מאכלים כמו- פריכיות עם ממרח (גבינה, חומוס)
3 כפות אורז עם במיה (שאני מכינה אותה רכה רכה עם המון רוטב שלא יתקע לי)- זה בדכ יום שישי אחרי קידוש.
ממולאים (אני מכינה בתנור כמה שעות רך רך)
בשר אני לא אוכלת.. למעט לפעמים אני מצליחה לאכול חצי קציצה..וזה המון.
דגים זה מה שנכנס בלי להתקע. משתדלת לאכול דג כל יום-( פילטים אמנון בתנור עם לימון)
תפוח אדמה- לא נכנס
יורוט עם מעט גרנולה (מוזלי)- נכנס ומשביע בכייף.
לבן עם מלפפון חתוך קטן קטן קטן.
לחם אני לא מכירה את טעמו כבר שנה וחצי. בהתחלה עוד הייתי יכולה לאכול רבע טוסט.. כבר מזמןןןן לא נכנס. אני ישר מקיאה.
פעמיים בשבוע מרשה לעצמי לאכול גלידה. גם אני אוהבת מתוק.
אני לא אוכלת במבות ושוקולדים כמו אנשים שעברו את הטבעת ומספרים לי שחיים על במבה... אני ממש לא. זה לא הפייבוריט שלי.
כשנורא בא לי פסטה ואני יודעת שאסור אני לוקחת 3-4 כפות עם רוטב.. וגם אותם מקיאה..... אבל הטעם... לפעמים שווה הכל.
עוגות- אין על מה לדבר. לא מנסה. אלה אם כן הכנתי בסופשבוע משהו שהוא ממש רך רך ואני יכולה לטעות שני ביסים (כמו עוגת גבינה אפויה).
לא אגיד לכם שאיכות החיים שלי לא ירדה. אני מרגישה שנכשלתי. 10 קילו........לא עושים בשביל זה ניתוח
אני אומרת לעצמי- גם בולמית מרזה! למה אני לא ??
אני רוצה גם לראות תוצאות.. אם אני ככ מתענה אז למה לי לא מגיע?
נורא מייאש
לא יודעת מה אני עושה לא טוב .
אני יוצאת למסעדה ואף פעם אין לי מה לאכול. מעצבן.
כשעושים דיאטה- אומרים- תורידו לחם ועוגות..תרדו במשקל. איפה???
כשהלכתי לפתוח לפני פסח פגשתי אצל דר אבינוח כמה נשים שגם אמרו לי שהניתוח הזה לוקח שנה- שנה וחצי לראות ממש תוצאות... והן ירדו 30-45 קילו אחרי שנה ו3.
אני מקווה.. זה מה שמחזיק אותי.. התקווה שיום אחד באמת אתחיל לראות תזוזה. אני לא מחפשת קסמים. אבל אני יודעת מה אני אוכלת ואני יודעת שלרמות את עצמי אני לא מרמה. ..
תודה על ההקשבה.
יום נפלא.