בוקר טוב חברים וחברות
פ פריאל12 New member 23/8/13 #10 אז.....: קוראים לי קישקשתא, קישקשתא הוא שמי כוכב התוכנית 'מה פתאום' אני שר לעצמי ורוקד עם עצמי בתוכנית 'מה פתאוםםםםםםםםםםם' מוחא גם כפיים, למי? לעצמי! (טוב, הגעתי למסקנה שאפילו בכתיבה שומעים את הזיופים שלי )
אז.....: קוראים לי קישקשתא, קישקשתא הוא שמי כוכב התוכנית 'מה פתאום' אני שר לעצמי ורוקד עם עצמי בתוכנית 'מה פתאוםםםםםםםםםםם' מוחא גם כפיים, למי? לעצמי! (טוב, הגעתי למסקנה שאפילו בכתיבה שומעים את הזיופים שלי )
מ מנהלת בניסיון New member 22/8/13 #5 צהריים טובים מאד בימים הקרובים אני נכנסת לפה מהטלפון זה לא כל כך נוח ולא כל כך מאפשר לכתוב קבלו את התנצלותי מתגעגעת לכולכם בחיי
צהריים טובים מאד בימים הקרובים אני נכנסת לפה מהטלפון זה לא כל כך נוח ולא כל כך מאפשר לכתוב קבלו את התנצלותי מתגעגעת לכולכם בחיי
מ מנהלת בניסיון New member 23/8/13 #11 אני נהנית מאד אבל לצערי יש לי הבוקר יותר מידי זמן להיות פה אני אפילו מצליחה לכתוב בלי סוף מהטלפון (עד כדי כך יש לי זמן )
אני נהנית מאד אבל לצערי יש לי הבוקר יותר מידי זמן להיות פה אני אפילו מצליחה לכתוב בלי סוף מהטלפון (עד כדי כך יש לי זמן )