הפתעה- רק להיות פינת תקשור של קורי

רותי 11

New member
הפתעה- רק להיות פינת תקשור של קורי

חד פעמי היום קורי יעביר פינת תקשור
ניתן לשאול שאלה אחת בלבד
להשאיר שם מלא + שם האם
ותאריך לידה

תהנו

lana244

New member
ברוך שובך קורי 3>

תמיד תהיתי לאן נעלמת למרות שיש לי אותך בפייסבוק
קודם כל רציתי לאחל לך שאני מקווה שהכל בחיים הולך לך טוב ושתישאר מואר לעד

שנית
רציתי בבקש מסר לגבי הצלחה בעבודה אם זה מתקדם לאנשהו

תודה

דניס

קוהון
7.8.1992
אם- פטריסיה

snake doc

New member
דניס

שערי שמיים נפתחים בשבילך, אבל זה ייקח זמן עד לקידום של ממש, עלייך יותר להחצין את עצמך ולהוכיח את עצמך. לא להישאר בקונכיית אזור הנוחות. תחייכי אל העולם והוא יחייך אלייך. יש עוד מסר אלייך מכיוון שונה. היזהרי מהמין השני. לא לכולם יש תוכניות טהורות לגבייך. היזהרי ואל תתני לדבר הזה לתקוע אותך מאחור

lana244

New member
תודה רבה קורי. לגבי המין השני

האם הכוונה היא כללית או לבן זוג שלי? לא מוכר לי העניין. תודה

snake doc

New member
הייתי שמח להרחיב

אבל אומרים לי לתת לך ללמוד בדרכך הקסומה למה אני מתכוון

noush29

New member
היי קורי אשמח מאוד מאוד מאוד למסר

נועה אסתר בת מירים 25.10.1980
אשמח מאוד למסר לגבי מציאת זוגיות- אני לא בזוגיות זמן רב ומחפשת בן זוג כדי להתחתן ולהקים משפחה...
תודה רבה:)

snake doc

New member
נועה

אני רואה זוגיות בחודשים הקרובים. מקסימום 6 חודשים ואת בזוגיות מוצלחת. אבל יש פה הכוונה אלייך. זאת תהיי זוגיות שאת תצטרכי יותר לכוון אותה מאשר בן הזוג. תצטרכי להתחבר לדבר בתוכך שלא היית רגילה אליו. להיות השולטת בקשר

בהצלחה

מייפלס

New member
האם מומלץ לי לעבור מהמסגרת שאני נמצאת בה בעתיד הקרוב ?

עדי .
2.1.1986 .
שם האם - אילנה .

תודה רבה :)

snake doc

New member
עדי

התשובה היא בהחלט לא, יש לך עוד הרבה מה ללמוד ולמצות מהמסגרת הזאת. דברים טובים ברקע אך הימנעי מליזום יותר מידיי בחיים שלך תני לחיים להוביל אותך מבלי לפחד לאבד שליטה

snake doc

New member
רותי המלכה

רותי יקירה. עבר הרבה זמן מאז התחברנו אני ואת וברצוני לברך אותך. התקדמת יפה בכל תהליך המחקר שלך את הגוף שלך ואת הפוטנציאלים הגלומים בך. ריפאת המון דברים שהיו לך למטרד ואני גאה בך על זה. עכשיו התקופה היא להתחברות לצאק'רת הבסיס למשפחה ואחדות. עניין כספי יבוא לתומו ואת תרוויחי מזה הרבה ברצוני למסור לך עצה ואזהרה גם כן. תיזהרי בחלוקה של נכסים או כסף רב. תהיי שנונה מקורקעת ומחושבת. נסי להתבונן על מה באמת יעזור לך ולסביבה שלך להתקדם הלאה.
בשנת 2015 ממש בתחילתה מידע חדש יועבר אליך בנוגע לחיבור ועבודה עם צא'קרות בחיבור ישיר לדנא האנושי. רבות ההפתעות ורבה העבודה. אל תפחדי לחקור את הנושא לבד כי שם בדיוק תהיי. בתוך הלבד שלך תרקיעי שחקים ותעברי גבולות שהצבת לעצמך מתוך התחשבות בסביבתך . היזהרי מסביבה עוינת מבלבלת וחסרת אמונה

תום

elar84

New member
איזה יופי :)

אני גם אשמח למסר, בקשר למיסוד.
אני ללא זוגיות, ומרגישה כבר בשלה למשהו רציני, רק שדבר לא מגיע.

אפרת בת רבקה
15-3-84

תודה רבה!

snake doc

New member
אפרת היקרה

אפרת היקרה. את בן אדם שחושב המון. מראים לי אישה חושבת ומשהו תקוע, מין קונפליקטים פנימיים שלא הגיעו לידיי פתרון או השלמה. בגלל המצב הזה את לא בשלה למערכת יחסים רצינית עדיין. אלא קונפליקטים שבתת מודע שלך מראים על המון חוסר הערכה עצמית בלבול ותהייה מתמשכת.
שחררי את הפחדים. הרימי גבה ונסי לפתור את זה בתעוזה. תגידי לעצמך כל בוקר "מגיע לי הכי טוב"

elar84

New member
תודה רבה

אעשה כדברייך! כי מגיע לי בטוב ביותר :)

חני2222

New member
אשמח למסר מהמדריכים שלי

חני בת בלה
1961 1 19
תודה רבה קורי
יום טוב

snake doc

New member
חני היקרה

המון אהבה מרעיפים עלייך, המסר הוא לנוח, לקחת חופש ולפנק את עצמך בטוב. תאכלי מאכלים שאת אוהבת לכי למקומות שעושים לך טוב. יש כישרון כתיבה שלא מקבל ממש ביטוי. תכתבי יותר. תגיבי יותר. הראי פנייך לעולם

למעלה