ותודה לבאלי בוקר אור -

מלכה90

New member
ותודה לבאלי בוקר אור -

הבצק יצא לי נהדר -כרגע הוא בהתפחה .
ושאלה נוספת-אםאפשר -על גבינה לעוגה-אני רואה במתכונים רשום לסנן גבינות-אין ליחיתול בד -יש דרך אחרת.אפשר לשים במסננת עם חורים קטנים?

גבינת שמנת נפוליאון - לפעמים אני רואה במתכונים שרצוי לשלב 2 גבינות רגילות וגבינת שמנת (לדוגמא נפוליאון/)-
אני לא מוצאת ננפוליאון 250 גרם אלא 225 גרם-האם קיים בכלל?תודה

revavonet

New member
גבינות

כדי לסנן גבינות את יכולה להשתמש במגבות נייר לשימוש רב פעמי, כאלו שלא נקרעות במים, או כל בד כותנה נקי.
אין בעיה להשתמש בפחות גבינת שמנת ולהשלים בגבינה אחרת.
אני לא משתמשת בגבינת שמנת מכיוון שהיא יקרה יחסית, אני קונה 2 שמנת חמוצה רגילה ומסננת אותה לפחות לילה במקרר וככה אני מקבל גבינת שמנת טובה וזולה.
עדיף לסנן את הגבינה כשהיא תלויב בבד ולא מונחת, המים יורדים יותר טוב.
אם לא חם מידי, אני תולה אותה מעל לכיור במשך כל הלילה.

מלכה90

New member
>ודה רבה על הסבר .קניתי כבר

גבינת טוב טעם -שאין צורך לסנן . ואת השאר -אעשה כפי שרשמת.תודה

bali

New member
מנהל
היי מלכה, שמחה לעזור

אם אין לך חיתול בד, את יכולה לסנן במסננת דקה וצפופה. חיתולי בד אפשר לקנות ברשתות הפארם השונות, חיתולי טטרה פשוטים בלי הדפסים.
עוד פטנט - יש לניקול (ובטח לעוד חברות) מפות חד פעמיות. זה לא בדיוק בד אלא סוג של נייר עבה וארוג. המפות האלה עבות מספיק וחזקות מספיק כדי להחזיק גבינה ולסנן אותה. קני חבילה אחת של מפות לבנות (זה בא אחת או שתיים בחבילה) ותוכלי לגזור מהמפה חתיכה בגודל הרצוי בכל פעם ולזרוק אחרי השימוש. שימי לב לא להשתמש בכאלה צבעוניות כי אז ירד צבע למזון שאת מסננת.

לגבי נפוליאון - האריזה שלהם היא אכן 225 גרם, אבל אולי לחברות אחרות יש גבינת שמנת באריזה של 250 גרם, ובמעדניה בסופר יש גבינת שמנת במשקל ואת יכולה לבקש 250 גרם, ובמקרה הכי גרוע, 25 גרם גבינת שמנת זה כף גדושה בערך, אז במקומה לשים עוד קצת גבינה רגילה, לא יקרה כלום.

מלכה90

New member
תודה רבה מתוקה .יש לי בבית

מסננת דקה -אשתמש בה. והלחמניות יצאו
.אז תודה רבה

bali

New member
מנהל
איזה כייף שהלחמניות יצאו טוב

ובשמחה רבה

למעלה