היי מלכה, שמחה לעזור
אם אין לך חיתול בד, את יכולה לסנן במסננת דקה וצפופה. חיתולי בד אפשר לקנות ברשתות הפארם השונות, חיתולי טטרה פשוטים בלי הדפסים.
עוד פטנט - יש לניקול (ובטח לעוד חברות) מפות חד פעמיות. זה לא בדיוק בד אלא סוג של נייר עבה וארוג. המפות האלה עבות מספיק וחזקות מספיק כדי להחזיק גבינה ולסנן אותה. קני חבילה אחת של מפות
לבנות (זה בא אחת או שתיים בחבילה) ותוכלי לגזור מהמפה חתיכה בגודל הרצוי בכל פעם ולזרוק אחרי השימוש. שימי לב לא להשתמש בכאלה צבעוניות כי אז ירד צבע למזון שאת מסננת.
לגבי נפוליאון - האריזה שלהם היא אכן 225 גרם, אבל אולי לחברות אחרות יש גבינת שמנת באריזה של 250 גרם, ובמעדניה בסופר יש גבינת שמנת במשקל ואת יכולה לבקש 250 גרם, ובמקרה הכי גרוע, 25 גרם גבינת שמנת זה כף גדושה בערך, אז במקומה לשים עוד קצת גבינה רגילה, לא יקרה כלום.