יום שישי, סופ"ש בפתח- למה התעוררתם הבוקר?

einat162

New member
יום שישי, סופ"ש בפתח- למה התעוררתם הבוקר?

אצלי זה היה לשתי שקיות קפה שחור קטן (מנות אישיות) שחיכו לי על הדלת (קידום מועמדת לבחירות מקומיות), ו-3 מנגואים יפייפיים שנפלו בחיכי (תרתי משמע) בחינם- ועכשיו ממתינים לי במקרר.

nataly36

New member
התעוררתי לבית שהתרוקן מהר מאד!

הבעל לקח את הילדים לספארי!

חוויה של סוף חופש גדול!

כך שפתאום,

אחרי חודשיים עמוסים מאד -

הבית ריק.

הרצתי בצק לחלות... הכנסתי עוגה לתנור... ובטרם אגש לבישולים - מרשה לעצמי לשבת כאן בשקט, עם כוס קפה.
להנות מהרוגע....

(מאיפה נופלים מנגואיים??!! )

einat162

New member
שקט זה טוב !

והמנגואים נופלים מהעץ של השכנים בקומה התחתונה לצד של החנייה, הלכתי לשפוך זבל הבוקר 2 היו על הרצפה (ונראה טוב בלי נמלים או תולעים) אחד נפל כשחזרתי. אין לי מושג אם הם עדיין פה, כי אני חושבת שמנסים למכור את הדירה- חשבתי על לדפוק אצלם בדלת ולשאול אם אפשר לקטוף/לקחת כמה מהמנגואים שנפלו להם על הדשא - כי לא נראה שהם אוספים אותם בכלל, אבל בינתיים יש לי מספיק.

ebi83

New member
בוצהריים אור

התעוררתי לדיונים על דירה פוטנציאלית לשנה הבאה..

ולקניות לקראת שבת, אוטוטו יוצא לחנוכת דירה של ידידה

התעוררתי הבוקר לצהרי היום

התעוררתי מוקדם מדי יחסית לשעה שהלכתי בה לישון. אני אדם של לילה יותר מאשר של בוקר.

הכנתי קפה והלכתי לשתות אותו על הספה מול הטלויזיה בלי קול. הראו למרבית האירוניה את בצהרי היום. עד היום אני לא מבין את וויל קיין הזה, האם זו באמת "גבורה אישית מול פחדנות קולקטיבית" או סתם גאוותנות מצ'ואיסטית ריקנית.

נרדמתי מיד אחרי שגרייס קלי היפה הרגה את פרנק מילר הנורא. דו נוט פורסייק מי או מיי דרלינג.

כעת קמתי להוריד את לונה לסיבוב הבוקר שלה, ותראו מה אני עושה במקום זה.

למעלה