כמה קפה(כל סוג של קפה)אתם שותים ביום?
N niva99 New member 12/11/13 #3 לא יותר מ3 נס יחד עם זה במקום עבודתי הטבחית הערביה מכינה קפה שחור בספלונים קטנים...ואני שנמנעתי ממנו בעבר, לא יכולה לעמוד בפני הריח.
לא יותר מ3 נס יחד עם זה במקום עבודתי הטבחית הערביה מכינה קפה שחור בספלונים קטנים...ואני שנמנעתי ממנו בעבר, לא יכולה לעמוד בפני הריח.
N nataly36 New member 14/11/13 #5 לפחות 3 כוסות. אבל אני גם שמה כמות כפולה של קפה - כך שזה נחשב ל 6? אחד להתעורר, (לחדש את זרם הקפאין) השני בשביל הטעם ולהתחיל את היום על "באמת" אחרי שהוצאתי את הילדים.... השלישי אחר הצהריים . אבל בין לבין, לפעמים עוד אחד ... בהתאם לאיך ואיפה אני...
לפחות 3 כוסות. אבל אני גם שמה כמות כפולה של קפה - כך שזה נחשב ל 6? אחד להתעורר, (לחדש את זרם הקפאין) השני בשביל הטעם ולהתחיל את היום על "באמת" אחרי שהוצאתי את הילדים.... השלישי אחר הצהריים . אבל בין לבין, לפעמים עוד אחד ... בהתאם לאיך ואיפה אני...
א אשה מרציפן New member 14/11/13 #6 הרבה בימים קשים אני מגיעה אפילו ל-6-7, אבל משתדלת לעצור אחרי הרביעי.
ב בלה שור New member 19/11/13 #7 אני משתדלת לעצור אחרי השלישי אבל הרבה פעמים עוברת את המכסה... הבעיה היא שכל שני וחמישי יוצא מחקר חדש בנושא ועוד לא הבנתי כמה זה מסוכן, אם בכלל.
אני משתדלת לעצור אחרי השלישי אבל הרבה פעמים עוברת את המכסה... הבעיה היא שכל שני וחמישי יוצא מחקר חדש בנושא ועוד לא הבנתי כמה זה מסוכן, אם בכלל.