ניתן לשאול שאלה אחת בלבד
ועל גבי הפורום.
אין צורך בהשארת פרטים אישיים
ניתן לכתוב בקשות רק עד לשעת
חצות היום מעבר לכך תמיר לא
יענה על השאלות.
תמיר כהרגלו יענה מחר על השאלות
שלכם.
המשך יום נעים לכולם
בממה שאני מקבל ישנו סוג מסויים של תפקידים אשר רק בהם את מעוניינת לעבוד אך כרגע אין באפשרותך לעבוד בהם.
כרגע - עלייך לנסות עבודה\ות שלא עניינו אותך בעבר - דעי לך שזהו מצב זמני אשר לאחריו תוכלי לעבוד בסוג העבודה שבו רצית לעבוד
מאד מעריכה את העזרה.
האמת, הכי חשוב לי זה עבודה.
ממש בעיה רצינית. לקחתי לתשומת ליבי
רק לא הבנתי, האם "זמני" זה תחום בזמן?
כלומר ממתי כן אוכל לעבוד בעבודה "הרגילה, שלי?
היי תמיר... רציתי לדעת מה הסיבה שכבר הרבה מאוד שנים אני לא מצליחה להכנס לקשרים, וגם כשאני מכירה כבר מישהו אני אפילו לא מצליחה להגיע איתו לדייט....למה בעצם משהו תמיד משתבש כבר מההתחלה ואני עדיין לבד?
באפריל אני כבר 5 שנים בלי זוגיות..שזה המון!! וככל שהזמן עובר זה קשה עוד יותר...
ממה שאני מקבל- הדבר ביחיד ש"מכשיל" אותך בכל הנושא - הוא תקשורת - את לא מצליחה להביע את עצמך בצורה כזארת שיבינו שאת מעוניינת באותו אחד.
כלומר הרמזים שאת מנסה לשלוח למישהו שמוצא חן בעינייך לא מספיק ברורים כדי שיבין אותך
שלום לתמיר אני עובר כרגע תקופה לא כל כך קלה אבל מנסה להיות אופטימי למרות שלפעמים אני נשבר.. רציתי לדעת בבקשה אם אתה רואה שיפור במצב הכללי שלי בחצי שנה הקרובה? תודה רבה
ממה שאני מקבל - העצבות שאתה מרגיש נובעת מתחושת בדידות, תחושה כאילו לא אוהבים אותך ובנוסף גם הרגשה של "לא יוצלח"
במשך השנה אתה תקבל סימנים שאתה לא לבד וכן אוהבים אותך ולכן תוכל להשתחרר מתחושת הבדידות
בנוגע לערך העצמי הנמוך - זהו משהו שאתה צריך לעבוד עם עצמך ולהאמין במשהו שהוא קיים בך - אתה כן מסוגל להצליח - אתה תראה עד כמה